Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szptalnego okna w Egipcie

Polecane posty

Gość gość
Ja sobie nie wyobrazam mowic spokojnie jak bliska mi osoba jest z nieznanymi ludzmi zaplakana i przerazona przeciez to jakas komedia. Panie Markus, pana plan chyba nie wypalil, prawda i tak sie w koncu rypnie.

Gość gość zawadiaka
gość dziś Nie ważny paszport? coś mi tu śmierdzi.... x Policja to sprawdzi (mam nadzieję) Tak samo jak i jego pochodzenie i kontakty w Egipcie, bo jeśli on coś z tym miął wspólnego, to zawsze zostają gdzieś ślady - bilingi telefoniczne, maile, wiadomości przez portale - to wszystko zostaje na twardym dysku.

Gość gość
Albo sama poszla z tymi arabami albo Markus ja z nimi umowil bo co w bialy dzien ja porwali i trzymaja ja na ulicy i w hotelach?

Gość gość
ten facet jest zbyt spokojny

Gość gość
On ja sprzedal do burdelu i sluch mial o niej zaginac ale dziewczyna probowala sie wyrwac to odstawil ta szopke z nagraniem. Wszystko cacy tylko gra aktorska 2/10

Gość gość zawadiaka
Teraz jak już wiadomo, że ona nie żyje, to zatyka to zdanie jak mówi, że wie że już nigdy nie wróci.

Gość gość
Kupili wycieczkę, mimo, ze facet miał nieważny paszport? I dlatego nie poleciał? Ktos w to wierzy?:O

Gość gość
ten facet na końcu filmiku to rezydent czyli co? rezydent też był w to zamieszany? na fb piszą że jej facet wcale nie miał arabskich korzeni

Gość gość zawadiaka
gość dziś Kupili wycieczkę, mimo, ze facet miał nieważny paszport? I dlatego nie poleciał? Ktos w to wierzy?pechowiec.gif x Z tego co pisze w "info", to ona kupiła w tajemnicy, żeby mu zrobić romantyczną niespodziankę i wyjazd na "majówkę".

Gość gość
Ładna była.Blondynka,niebieskie oczy...Typowo słowianski typ urody.

Gość rozemocjonowana
tez jestem ta sprawą zbulwersowana...i zła! ze takie rzeczy dzieją sie w cywilizowanym swiecie. to jak... sceny z horroru. wiecie kiedys ogladałam the blair witch project... tamci aktorzy bardzo p0dobnie byli przerazeni! a oni grali! a ona... to było naprawde. jak w horrorze. przez chwile zastanawialam się czy to nie bulwerujaca promocja jakiegos filmu.

Gość gość
czy policja cos wgl robi w tej sprawie? bo na słuzby egipskie nie ma co liczyc,oni i tak wszystko zatuszują . przede wszystkim powinni zaczac od poczatku- od znajomosci tych dwojga. podobno byla krotka czy to nie dziwne ze dziewczyna znajac kolesia ze 2 msc wybiera się z nim do Egiptu? az takie zaufanie? powinni przesledzic wszystko-jej komputer, znajomosci,żmudna praca... wszystko maile smsy, polaczenia itd... a moze jechala do jakiejs tajemniczej pracy? i prosze was tylko nie do burdelu... z tają urodą a miala urode swiatowej gwiazdy,nie musiala jechac do krajow arabskich, zeby miala branie,gdyby tylko chciala bylaby modelką,dziewczyną do reklamy itd...akurat jechala zeby się prostytuowac no ludzie... tu naprawde jest bardzo wiele dziwnych rzeczy i sledczy powinni to skrupulatnie przefiltrowac!! ja mam duzo teorii... jedna znich jest taka ze ten jje koles musi byc bardzo zakompleksiony. przypomina mi to trochę historię Oskariusa.on mial kompleksy a ona była zbyt piękna, by życ...on nie mogł przebolec ze mogłaby kiedykolwiek odejsc... i wymyslił taki chytry plan. bo to ze "grał" na tym filmiku to pewne jak śmierc i podatki. w jakis sposob namowił ją na ten wyjazd a potem jakby zapomnial ze nie ma paszportu wiec pojechala sama zeby nie stracic biletu. coz naiwna,sa takie, sa takie chwile,wszyscy w pewnym momencie zycia padlismy ofiarą wlasnej naiwnosci. a on mial juz wszystko zaplanowane. a czy wiadomo na pewno ze on był w Polsce?? a moze był tez tam? zastanawia mnie jedno... ona powiedziala "ja juz stad nie wróce" a on "wrócisz STĄD"! stad? przeciez on nie był tam, powinien powiedziec "wrocisz stamtąd. ja jak rozmwaiam z moją siostra ktora jest w Anglii to ona mowi kupilam sobie tu nowe meble,przyjedz tu... a ja odpowiadam nie w ten spodób ok przyjade tu tylko ok przyjade TAM do ciebie. bo z mojej perspektywy Anglia to TAM. i z jego perspektywy Egipt to "stamtąd" mimoz e ona powiedziala stąd. poza tym jeszcze trzeba by było przeanalizowac czy filmik nie jest zmontowany , w jakim odstepie czasu zostało to nagrane ( o ktorej godz.) a potem wrzucone do sieci, czy ktos nie majstrował. bo wydawało mi sie ze przynajmniej raz a moze kilka,ale napewno razzauwazyłam ze jest trochę uciety kadr. wiecie o co chodzi? nie nagrywa sie ciągle, nie jest to ciągłosc lecz cos zostało wycięte. ale to wszystko trzeba skrupuclatnie z uporem maniaka i detektywa analizowac cal po calu.

Gość rozemocjonowana
zapomniala wpisac nick to ja rozemocjonowana jak by co.

Gość gość
gość wczoraj nie jest ładna ma zbyt męskie rysy twarzyi wygląda aseksualnie

Gość rozemocjonowana
trzeba by tez przesłuchac jej znajomych a moze jechala do pracy? oczywiscie on ten jej koles zaplanował jej smierc a praca mialaby byc tylko pretekstem, ze ją tam zaciagnąć a miał tez ugadane z Arabami bo wiadomo ze tam smierc mozna latwo spotkac i nikt nie bedzie się czepiał i wszyscy napiszą ot pojechala sama to sobie zasłuzyla i zostawią ten temat. pojechala byc moze byla poumawiana byc moze ktos jej cos obiecał jakas dobrą prace czy cos? no i ten filmik i rzeczy w tle... ktos na wp juz prztłumaczył ten arabski, w komentarzach jest. a moze on tez by ł w egipcie? czemu to ktos mial po nią jechac a nie on sam-jej milosc ktoremu tak ufala? i raz mowi " marek czy ktos tam maciek? juz po ciebie leci" a innym razem "jutro po ciebie przyleci. zbywał ją... manipulował. ona wygladałą na zg.wa.łconą. nie pokazują jje od pasa w dól. tylko głowę i ręce chwilami. ale czy pobita/ fryzure miala idealną, włosy uczesane,wygładzone. a moze oni ją uczesali zeby jakos wygladala po tym wszystkim. narkotyki... napewno. takie przerazenie, musiały spowodowac narkotyki bo co innego? ducha zobaczyła czy co?

Gość gość
Teraz oberwie biuro podróży Rainbow, już jest pełno wrednych komentarzy na temat tego biura, szkoda gadać. Nikt nikogo nie zmusza do kupowania wczasów w krajach arabskich, ludzie jadą na własne ryzyko, nie wiadomo gdzie co wybuchnie. Nigdzie nie jest bezpiecznie, taka prawda. Szkoda rodziny tej nieboszczki i pracowników biura podróży też, bo będą straszne hejty i czepianie się wszystkiego

Gość gość
Egipt – aktualizacja ostrzeżenia dla podróżujących W związku z wprowadzonym 10 kwietnia 2017 r. stanem wyjątkowym na terytorium całego kraju oraz utrzymującym się zagrożeniem zamachami terrorystycznymi, które mogą być kierowane także przeciwko turystom, Ministerstwo Spraw Zagranicznych odradza podróże do Egiptu – z wyłączeniem wyjazdów grupowych do miejscowości turystycznych położonych po stronie afrykańskiej nad Morzem Czerwonym (Hurghada, El-Gouna, Safaga, Marsa Alam) oraz Sharm el-Sheikh na Półwyspie Synaj. źródło: http://www.msz.gov.pl/pl/c/MOBILE/informacje_konsularne/ostrzezenia/egipt___aktualizacja_ostrzezenia_dla_podrozujacych_10

Gość gość
Na własne ryzyko poleciała do Egiptu.

Gość gość
Kurwa mac. Jej facet ja sprzedał. Arabusy ciapate znali tego całego Markusa. Sorry, ale żaden normalny facet tak spokojnie by nie rozmawiał że swoją laską, gdyby jej coś zagrażało... A ten padał w rurkach rozmawiał sobie w najlepsze jakby z mamą pierdolił co dziś na obiad.

Gość gość
skąd wiecie jak on wygląda, sa gdzies jego zdjecia?

Gość rozemocjonowana
a sprawdzono tego faceta ktory był wynieniony przez tego jej kolesia? ten co mial niby po nią leciec?imie i nazwisko jest jego wymienione.

Gość gość
Po jej zdjęciach widać ze to panna lekkich obyczajow i wcale nie była ładna. Wy chyba ladnej kobiety nie widzieliscie. Typowy pustak z tona tapety na gebie robiacy debilne miny do zdjęć. Jakoś mi jej nie szkoda. Skromnej kobiety byłoby szkoda ale nie takiej....

Gość gość
Ten chuj się na fb ogłosił 4 godz przed wylotem, że za pół ceny sprzeda. Czego się chuj wystraszył?

Gość gość
Pierwsze co to niech Policja się Markusem zainteresuje.

Gość rozemocjonowana
ja wchjopdzilam tylko na jej profil a jego konto podobno zostało usuniete albo on sam usunał bo byc moze komentzrze ludzie pisali dso niego i usunał. jest tylko jej konto i grupa tez powstala dyskusyjna. a nazwisko tego co mial po nią leciec pamietacie?

Gość gość
Ta rozemocjonowana to jakas nawidzona czy naćpana? Weż załóż wlasnego bloga i tam pisz te monologi s-f

Gość gość
Co z tego, że się lansowała? Nie znaczy, że taki ciapaty, czy taki Markus, co z ciapatymi współpracuje mają prawo do tego, by ją wywieźć i zajebać. Takich Markusów daj mi na wyciągnięcie ręki.

Gość rozemocjonowana
gość dziś a dlaczego mam niby zalozyc bloga i tam pisac a czemu nie moge ( wg ciebie ) tu? yyy nacpana?? cos ci nie pasuje??

Gość gość
Ciekawe skąd ten ciapaty wiedział jak się chuj nazywa i czemu w czasie nagrania sk****ały rezydent hotelu do Markusa dzwonił A Markus miał go zapisanego w tel? He?

Gość rozemocjonowana
bo byc moze byoi w zmowie. tego nie wiemy na pewno ale duzo na to wskazuje. ktos pamieta to nazwisdko kolesia co mial po nią leciec?