Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szptalnego okna w Egipcie

Polecane posty

Gość gość
duzo kobiet w internecie opisuje jak były molestowane w hotelu w Egipcie, że omało ich nie zgwałcili, że jakis tam facet był tak groźny że chyba gdyby były same to nie przeżyłyby a ta sobie sama jedzie kurde hahaha szok, ma w du/pie,pojechała sama,samotna blondynka ubierająca sie prowokacyjnie ,luuuuuudzie, kto by tak postąpił, ja nie znam nikogo takiego

Gość gość
Została zgwałcona i zabita i tyle

Gość gość
gość dziś weź się tak nie spinaj bo se starego wysr‪asz :D

Gość gość
wiadomo że to nie jest jej wina że tam zginęła.pusta dziewucha pasjonująca się wrzucaniem sweet fotek z dziubkiem znajomym,makijaże, ubiory itp Może myślała że tak jak w Polsce tam będzie.Tu w Polsce możesz sobie pojechać do hotelu nad morzem i robić co chcesz jako sama kobieta lub dziewczyna.Natomiast w Egipcie jesteś zwykłym zwierzątkiem, mięskiem dla ewentualnych facetów egipcjan a jesli jesteś samotna to na pewno chcą taka pomacać czy wy/ru/chać w pokoju , nawet słychać jak mówi rezydent i kilku tłumaczy to potwierdziło -"ona potrzebuje dużego ku/tasa, zaraz jej dam wielkiego ku/tasa" Trzeba brac to pod uwagę , wiele kobiet w necie opisuje jak smoluchy ich tam prześladują.

Gość gość
cytat: "# Dlaczego Magda wyskoczyła przez okno? Na chwilę obecną istnieją dwie wersje. Pierwsza mówi, że Magda trafiła do szpitala z obrażeniami ciała a druga, że Magda do szpitala trafiła bez obrażeń. Wiadomo, że obrażeń doznała wyskakując przez okno. Ale czy było to okno hotelowe czy okno szpitalne tego nie wiadomo. " x?x Kurde dziewczyna wyskakuje przez okno, a oni nie wiedzą czy to było w hotelu czy w szpitalu? Przecież raz że szyba musi być wybita, a dwa świadkowie? Przecież ktoś musiał widzieć, jak nie sam moment to chwile po tym jak upadła. To wszystko jest jakieś bezsensu.

Gość gość
Dziewczynę znaleziono nieprzytomną w pokoju hotelowym, następnie została zawieziona do szpitala gdzie gdzie lekarze oznajmili, że nie zajmują się chorobami psychicznymi, do następnego szpitala trafiła już z obrażeniami głowy i klatki piersiowej.

Gość gość
Komentarz pod filmikiem Niediegetyczne który zrobił filmik o Magdalenie Żuk: Egipt to dziki kraj. Sama byłam 10 lat temu na wczasach z dzieckiem i narzeczonym- na każdym kroku ktoś mnie molestował a nie byłam sama! Egipcjanie są okrutni względem kobiet z Europy dla nich europejki to obiekty sexualne! Nawet sobie nie wyobrażam samotnej wycieczki!

Gość gość
Koleżanka z Niemiec była tam parę lat temu, z całą wycieczką. Opowiadała że od samego wyjazdu powtarzano im, żeby nigdy w pojedynkę nie wychodziły nawet z hotelu, żeby nie prowokowały strojem, nie kokietowały, nie śmiały się zaczepnie do "tubylców" ;) nawet żeby blondynki, chowały włosy pod kapelusz słomkowy czy chuste, bo na europejskie blondynki jest duży "popyt" ;) Niestety to inny kraj, który ma swoje dzikie zwyczaje i jeśli ktoś tam jedzie to albo będzie ostrożny i robić wszystko żeby uniknąć najgorszego, albo za swoją frywolność może zapłacić tak jak to dziewczyna.

Gość gość
Ten oryginalny filmik, gdzie nagranie jest dłuzsze o kilka sekund, to chyba został usunięty albo zablokowany, bo mi wywala ciągle error.

Gość gość
Nieważne jak ona wyglądała, jak możecie tak pisać o zmarłej osobie?! :o w głowie się nie mieści ile idiotow na tym świecie!!! Ch. Wam w doope! :o

Gość gość
gość dziś Nieważne jak ona wyglądała, jak możecie tak pisać o zmarłej osobie?! pechowiec.gif w głowie się nie mieści ile idiotow na tym świecie!!! Ch. Wam w doope! pechowiec.gif xx No takim zakończeniem zdania pokazałaś że nie jesteś lepsza od tych którymi tu gardzisz. A tego ch. w doopie to chyba lubisz sama mieć.

Gość gość
najprostsze są dwie wersje: a. chłopak ją wystawił do burdelu a filmik jest dupochronem nieudolnym (kolega każe mu uważać na to co mówi, bo nagrywa 6,50). Z tego co widzę miał tego egipcjanina w kontaktach. b. była kurierem i coś poszło nie tak, więc się jej pozbyli. Reszta tak samo, chłopak wiedział i zrobił dupochron. Może jest trzecia wersja, zobaczymy.

Gość gość
Nie zobaczymy bo jako że to sie stalo w Egipcie to policja Egipska sie tym zajmie, czyli dostanie w lape, czy ze strachu itp, z tego ze wszyscy sa tacy sami machna na to ręka. Taka prawda

Gość gość
gość dziś To jest p********ie o szopenie, mogla nie wiedziec, ja tez jiebwiem jak jest w egipcie, to nie syria islamska, nigdzie o tym nie mówią a podróże są zachwalane. xxxx No jak pustaczki jedyną "wiedze" o świecie mają z fg i insta , to nie dziwne że nic nie wiecie.

Gość gość
Nie mam takich portali. A skąd mam wiedzieć ze szkoly? Nie gadaja o tym a nie każdy musi się takimi rzeczami interesowac

Gość Ana435
Każdy rozsądny człowiek przed wyjazdem do obcego kraju próbuje się czegoś o nim dowiedzieć. O regułach jakie tam panują, zwyczajach żeby wiedzieć jak ma się zachować. Jaj ma się w głowie sieczke zamiast mózgu, to pozniej widać rezultaty:-(

Gość gość
"Czy policja robi coś w tym kierunku?" Tak. Wydaje komunikaty. A prawdziwy problem leży w tzw.polskiej ambasadzie w Egipcie!

Gość rozemocjonowana
ciekawa jestem jak ta sprawa się zakonczy i czy cos odkryją. z tego co dzis pisali to Rutkowski ma się tym zająć... szczerze... smialam się z niego ze z niego taki detektyw jak z koziej d**y trąbka i wgl... te nieudane akcje , szukanie Iwony Wieczorek, tyle dostał kasy od rodizny i juz tyle lat ( ile to bedzie? ) nic nie znalezli mimo ze byla zarejestrowana na monitorze. potem z ta morderczynią małej Madzi...wiele razy się skompromitował, stracil licencje, dostał wyrok za malwersację pieniedzy itd.. ale jesli on cos z dziala, jesli dowie się rpawdy to wielki szacun...sama pojade do Łodzi i padnę mu do stóp.

Gość rozemocjonowana
faktycznie wyborcza trochę jasniej naswietla sprawe, podala konkretne fakty... ale mnie szokuje jedno: niby kazdy jej tam chciał pomoc hm... ( pisali ze ten rezydent był z nią do 2 w nocy az zasneła,próbował niby uspokoić...) zastanawia mnie-... wyborcza pisze ze tam wszyscy chhcieli pomoc ale to ona odmawiala, odmowila badań w szpitalu, odmowila skorzystania z centrum pomocy turystom itd... a wszyscy chcieli pomóc... ale na tym filmiku jest co innego... to ona błaga o pomoc, otoczona obcymi ktorzy najprawdopodobniej zrobili jej krzywdę... rozmawiają po arabsku , w tle pada co teraz z nią zrobic szefie? , smieją się... , ktos tak ją filmuje,czemu nie dzwoni ze swojego? moze jej zabrali? bo ta nagrana rozmowa byla z tel tego rezydenta...a przeciez widac wyraznie ze ona się bala, widac ze cos z nią było nie tak, narkotyki? po czym innym tak strasznie zmieniło się jej zachowanie? przeciez w Polsce byłą silną,pełną zycia kobieta, wysportowaną, cieszyla się zyciem. a tam... tragerdia,jak z horroru. co tam musialos ię wydarzyc takiego ze spokojna opanowana dziewczyna wpadła w taką histerię? gwałt zbiorowy? hm. sorry nie wierze w wersję samobósjtwa. oczywuiscie nie znam jej ale jej siostra się wypowiadala, zresztą widac na jej profilu fb, ona chciala zyc, cieszyła sie zyciem. czy miala wczsniej problemy psychiczne? to tylko jej rodzina wie... mnie szokuje i zadziwia to ze z rozesmianej pelnej zycia dziewczyny zmienila się w taki wrak psychiczny... poza tym mowila " oni tu sa za blisko mnie,nie moge mówic" wiec to nie tak,ze tam chcieli jej pomóc. chcieli chyba z niej zrobic wariatkę. Boze kochany co tam się wydarzyło???

Gość rozemocjonowana
słuchala m pare razy tego filmiku, nie mam dobrego sprzetu, policja pewnie ma taki ze hoho , no ale wydawało mi się ze jak on pytał po raz milionowy "zrobili ci cos"? to ona powiedziala cichutko "tak".

Gość rozemocjonowana
ludzie piszcie cos,burza mózgó, czy tylko ja ze sobą piszę? dojdziemy do czegos, pamietam jak był temat o Madzi,zanim okazało się ze nie zyje... i tez dyskutowalismy przez tysiace stron... i juz wtedcy na poczatku zanim prawda zostala odkryta duzo było teorii, w tym i moja ze Madzia nie zyje a pierwszą podejrzaną jest jej matka.

Gość rozemocjonowana
im wiecej mozgów tym lepiej, wszystko,kazdy najdrobniejszy wątek jest ważny . hmmm słuchajcie, na fb jest grupa "starająca się " wyjasnc tą sprawe ( i dobrze, kazdy trop i myśl się rpzyda) ale mnei zaniepokoiło... ze tam duzo piszą o tym rezydencie. sprawa smierci magdaleny zuk fb poczytajcie. no i przeciez sama Magda na tym filmiku powiedziala "EM" chłopak zapytał " ale co rezydent?" no i nie wiem czy potwierdzila ale na pewno nie zaprzeczyła.

Gość gość
Na koncu filmiku ten arab mowi do tego markusa, czesc markus itp... a jesli wycieczka byla wykupiona wcześniej i on o niej nie wiedział to nawet by go nie znal, jesli to faktycznie ten rezydent

Gość rozemocjonowana
skoro nawet magda dostałąby faktycznie jakiejs psychozy i agresji to przeciez czemu wozili ją po innych hotelach i czemu pojechali do "normalnego szpitala| a nie do szpitala psychiatrycznego? przeciez tam tez sa pewnie takie. takie jak u nas dla ludzi agresywnych pobudzonych, z depresją itd,mogacych sobie zrobic krzywde albo komus( podobno ugrzyła lekarza) wiec skoro widzieli ze ma jakis atak psychiczny to trzeba było ja zawiezc do psychiatryka,gdzie jest odpowiednio przeszkolony personel no i okna bez klamek...

Gość rozemocjonowana
tak, to ten rezydent. n afb jest sporo o nim, wypowiadają się kobiety ktore miały znim do czynienia. on wcale nie taki "swięty" jak go przedstaqwia przedstawiciel biura podróży. dziewczyny pisza ze na poczatku miły, potem wypatruje czy ktoras jest sama, proponuje drinka,nawet seks za pieniadze. podobno jakas mloda dziewczyna wyszła tylko do hotelowego sklepiku i "zgubila się" na kilka godzin po czym jej kolezanki na szczescie podniosły alarm, szukał jej cały hotel no i znalazła się, po paru godzinach przywlókł ją ten rezydent calkkiem pijaną i nieprzytomną ze niby znalazł ją w kanjpce... a koelzanki mowiły ze ona z tych niepijących. moze jedngo wypila " z wkładką". ta ktora o tym pisze, teraz kojarzy fakty, wczesniej ( było to chyba w listopadzie/pazdzierniku) poprostu zostawila tą sprawe ale teeraz po tym zdarzeniu z udziałem tego rezydenta takie "przypadki" nabierają innego znaczenia.

Gość rozemocjonowana
trzeba by tez było zbadac wątek jej ewentualnej choroby psychicznej, czy miala w przeszłosci jakies ataki? depresję? no ale nei wygladala na taką, biegala, uprawiala sport, jej siostra mowila z ebyla pelna zycia. choc to o niczym nie swiadczy. no ale rodzina pewnie wie czy moze kiedys byla leczona ewentualnie pod kątem chorób psychicznych. szczerrze to ja tez kiedys lezałam w szpitalu z taką dziewczyną ktora otwarcie mi przyznala ze ma schozofrenię i bierze leki ( a lezałysmy w "normalnym "szpitalu) i ona faktycznie raz byla normalna i nawet potem się na nk dodałysmy i ogolnie w rozmowie normalnie a nieraz mowila ze pielęgniarki ją prześladują