Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szptalnego okna w Egipcie

Polecane posty

Gość rozemocjonowana
ja jestem ciekawa dlaczego nie chcieli ją przyjac na poklad samolotu? i dlaczego nie chcieli ją przyjac do pierwsego szpitala tłumaczac ze nie zajmuja się sprawami psychicznymi a w drugim odkryto juz te smiertelne jak się potem okazało rany. moze miedzy szpitalami się cos wydarzyło. i kto ją tam wiózł?

Gość rozemocjonowana
o cholercia a potem ten z broda miał po nią jechac... policja polska, badajcie tą sprawe, przesłuchajcie ich!!

Gość rozemocjonowana
ość dziś ten link co podales/as to pusta strona

Gość rozemocjonowana
Posty publiczne Markus Włodarski 25 kwietnia o 16:05 · Sprzedam wycieczkę do Egiptu wylot dzis z Katowic o godzinie 20:20 Egipt hotel 4* all in. Wartość wycieczki 4000tys sprzedam za polowe ceny dla dwóch osób. Wiecej info prv 791866945 2 udostępnień

Gość rozemocjonowana
wstawił to ogloszenie i ze sprzedaje dla 2 osób, ? na fb sa jego 3 profile z czego kazdy jej bez foty

Gość rozemocjonowana
to jego profil zobaczcie w znajomych tylko jedna osoba-wlasnie ten wspomniany maciej Solczak!! ktory niby mial po nią leciec... jaki typ... z wygladu jak z horroru, taki cieżki typ.

Gość rozemocjonowana
wyraznie profil na fb załozony tlko to po by miec alibi.

Gość bronisz ciapatychh
rozemocjonowana

Gość gość
ale masz teorie spiskowe, ja pierḍolę :O oblookaj jej instagrama, jaka to pusta dziunia była. a i ten chłopiec płaskostopiec nie był z nią od 3 miesięcy, tylko niecały rok, pierwsze ich słit focie są z sierpnia 2016

Gość rozemocjonowana
wiersz z konta tego co mial po nią jechac i co jest jedynym znajomym Marcusa... Palę dziewice na stosie, jedna za drugą, do ognia dokładam. Wciągam ten miód w płuca, puszczam z dymem ich ciała, co nad punktem ogniska fale zatacza. Morduję je wcześniej, w pożądania szczycie, rozczłonkowuję delikatne ich ciała. Zazwyczaj ostrymi nożyczkami odcinam im głowy, ciacham, szatkuję dziewczęce członki w pełnym skupienia zachwycie. Nic na to poradzić nie mogę, w przyjemności szale, przecinam jej właśnie system nerwowy. Pękają pod naciskiem ostrzy nożyczek, z chrzęstem, na pół kruche trichomy. Zagarniam na stos te zielone ciała, co los ich przypieczętowany, co straciły życie. Przejdą materii ognia przemianę, w wyższym celu je poświęciłem. Szaleństwo lecz znowu przykładam pochodnię, słyszę ciche ciał skwierczenie, gdy dym w nozdża wdycham. Wchłaniam dziewczęce ich dusze jak Kronos, boskie przymierze. Gdy tylko jeden stos palić zakończę, drugi zawijam w bletę. Mówią, że jestem morderca, co litości nie zna, nie cofnie się przed niczym. Nie słucham, z Salamandrą znów ogień podkładam, zaciągam się dymem, twarz uśmiechniętą Jej widzę. Płonie stos żarem wyraźnym, dym tłoczę w swe płuca, z powietrza tlenu dodaję, oczy zamykam. Jestem zieleni killerem, bezwzglęgnym gangsterem, co morduje najlepsze topy. Z fajki dym, gdy zawrzesz ze mną przymierze, na osobności, tak między nami: morduję tylko świadomości wierszami.

Gość rozemocjonowana
wiersz z konta tego co mial po nią jechac i co jest jedynym znajomym Marcusa... Palę dziewice na stosie, jedna za drugą, do ognia dokładam. Wciągam ten miód w płuca, puszczam z dymem ich ciała, co nad punktem ogniska fale zatacza. Morduję je wcześniej, w pożądania szczycie, rozczłonkowuję delikatne ich ciała. Zazwyczaj ostrymi nożyczkami odcinam im głowy, ciacham, szatkuję dziewczęce członki w pełnym skupienia zachwycie. Nic na to poradzić nie mogę, w przyjemności szale, przecinam jej właśnie system nerwowy. Pękają pod naciskiem ostrzy nożyczek, z chrzęstem, na pół kruche trichomy. Zagarniam na stos te zielone ciała, co los ich przypieczętowany, co straciły życie. Przejdą materii ognia przemianę, w wyższym celu je poświęciłem. Szaleństwo lecz znowu przykładam pochodnię, słyszę ciche ciał skwierczenie, gdy dym w nozdża wdycham. Wchłaniam dziewczęce ich dusze jak Kronos, boskie przymierze. Gdy tylko jeden stos palić zakończę, drugi zawijam w bletę. Mówią, że jestem morderca, co litości nie zna, nie cofnie się przed niczym. Nie słucham, z Salamandrą znów ogień podkładam, zaciągam się dymem, twarz uśmiechniętą Jej widzę. Płonie stos żarem wyraźnym, dym tłoczę w swe płuca, z powietrza tlenu dodaję, oczy zamykam. Jestem zieleni killerem, bezwzglęgnym gangsterem, co morduje najlepsze topy. Z fajki dym, gdy zawrzesz ze mną przymierze, na osobności, tak między nami: morduję tylko świadomości wierszami.

Gość gość
02:05 Obejrz to nagranie idiotko i wtedy się wypowiadaj ! Slychac to wyraźnie 6:13 , nawet słuchawek nie trzeba, włóż słuchawki jak potrzebujesz

Gość gość
Właśnie, on tego nie słyszał czy nie chciał słyszeć ?

Gość gość
Dajcie link na jej instagrama

Gość gość
A ze zgwalcili to przecież oczywiste oni wszystkich gwalca nawet małe dzieci

Gość gość
Poda ktoś insta Magdy ? Ludzie, nie wierzę w to co piszecie... jest tyle poszlak że dziewczynę straszliwie skrzywdzono a tylko wyzywać potraficie

Gość gość
gość dziś Dajcie link na jej instagrama x wygooglaj sobie

Gość gość
Niby jak wpisuje imie nazwisko i instagram i jakies inne profile wyskakuja. Ciężko ci skopiować i wkleić?

Gość gość
Dzięki

Gość gość
To chyba nie ona, wygląda inaczej

Gość gość
sama wyglądasz inaczej ślepoto. owszem że ona. Żuk? Żuk! Magda? Magda! Wrocław? Wrocław! nawet niektóre foty te same co na fb. matko skąd się takie tłuki ślepe biorą :O:O:O:O

Gość gość
Ja widziałem tylko te zdj z wiadomości a nie na jakimś fb głupia istoto.

Gość gość
To ona. Była niezwykle zdolna, miała takie osiągnięcia w swojej dziedzinie, że głowa mała.

Gość gość
tępaczko, zdjęcia z wiadomości pochodzą WŁASNIE z fb. jest coś takiego pod fotką jak "źródło" i np. na wybiórczej.pl było że facebook.

Gość gość
Poza tym ta z insta zdjecie dodala 3 dni temu czyli 1.05 a ta zginela 30.04 wiec co ty p********z

Gość gość
ale utalentowana:D tipsy, botoxowane wary i taniec na rurze :D

Gość gość
No wiesz, być mistrzynią świata w artystycznej stylizacji, to faktycznie każdy potrafi. Zwłaszcza ty...zaprezentuj swoje zdolności, to porównamy jej talent a twój i wtedy pogadamy na temat pustaka. Bo ty akurat nim jesteś.

Gość gość
Poza tym ta z insta zdjecie dodala 3 dni temu czyli 1.05 a ta zginela 30.04 wiec co ty p********z x najedź na te Twoje 3 dni temu. data dodania wyświetli się 30 kwietnia 2017 :O

Gość gość
30 kwietnia to ona byla w egipcie nacpana i martwa

Gość gość
Na 14 zdj w linii środkowej jest ta dziewczyna co była w Egipcie, pozniej kilka klatek dalej również ona. Jest nawet podpisane co dwa zuki to nie jeden, wiec nie jestem tak pewna czy to jej profil zwłaszcza , że aktualizowany kilka dni temu z radzka....Moze to profil jej siostry? Nawet na tym awatarze wyglada ze to nie ona tylko pozniej w tych fotach. Tak dostrzegam różnice trochę. Szkoda dziewczyny, bardzo przykra sprawa i oby została wyjaśniona. RIP.