Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taka sukienka na komunię? poradzicie kochane

Polecane posty

Gość gość
I w czym idziecie dziewczyny

Gość gość
Kurcze na moje oko tej wiosny będą całe kościoły koronkowych sukienek od córek po matki, babki, siostry, kuzynki i teściowe bo przecież wszystkie muszą wyglądać modnie. Tylko że w polskiej rzeczywistości modnie oznacza na jedno kopyto. Wszystkie pobiegniecie do tych samych sklepów, po te same wzory i fasony, a potem przy zastawionym stole wszystkie będziecie wyglądały tak samo jak te zestawy potraw w każdej restauracji takie same. Gratuluję pomysłowości ;)

Gość gość
A ty w czym byś poszła może doradzisz?

Gość gość
Up

Gość gość
Moooo

Gość gość
Poszłabym we wzorzystej sukience, takie również są modne tylko nie wiadomo czemu większość kobiet boi się wzorów, a wystarczy dobrze dobrać je do swojej figury. Im większa babka tym większe wzory na kiecce bo one maskują niedoskonałości, to jest proste. Nie jestem przeciwniczką koronek tylko sprzeciwiam się jednostajności i nudzie ubraniowej. Jeśli WSZYSTKIE lecą na koronki to ja dla odmiany zakładam coś innego. Znalazłam fotki kilku ładnych wizytowych kiecek ale linki do nich system uznał za spam. Wpiszcie sobie -wzorzyste sukienki- w grafice i tam sposród wielu typowo wakacyjnych wzorów jest co najmniej kilka elegantszych i nadających się na komunię.

Gość gość
Granatowe jak na zakończenie roku szkolnego?

Gość gość
Up