Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakimi argumentami przekonać dziewczynę żeby zacząć brać sterydy?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu kiedy miałem poprzednią dziewczynę to brałem, tamta nie miała nic do gadania - powiedziałem że biorę i koniec. Z ta mam trochę inne relację, planuje przyszłość, mieszkamy razem i liczę z jej zdaniem. Po czym stwierdzam że może być dym? Ostatnio miała problem nawet po tym jak powiedziałem "oo, ale mi forma spadła", to mówi "dla kogo Ty chcesz lepiej wyglądać? Mi to pasuje" itd. Zamiast browarka w łapie wolę pójść w sport, więc proszę bez zbędnych komentarzy.

Gość gość
debil :o

Gość gość
że jak nie weźmiesz to poleci i tak na jakiegoś natestosteronowanego debila jak każda

Gość gość
Planujesz przyszłość z dziewczyną i chcesz brać sterydy ? Przecież będziesz bezpłodny więc nie zostaniesz nigdy ojcem. Opłakane skutki uboczne spowodują, że szybko się zawiniesz z tego świata i przyszła żona zostanie wdową. Tego właśnie chcesz na przyszłość ?

Gość gość
Mój facet jest naturalnie rozłożysty, ma 192 cm wzrostu i proporcjonalną budowę. Jego sylwetkę nazwałabym piłkarską. Szerokie barki i mocne nogi, płaski brzuch. Nie potrzebuje siłowni ani tym bardziej sterydów. Może byłby bardziej "napakowany" gdyby ćwiczył ale PO CO TO KOMU ?????

Gość gość
Kobiety lecą tylko na agresywnych, tępych jaskiniowców. Jak facet przejawia za mało agresji, nie pluje się do innych facetów na ulicy, nie daje w mordę i nie ma kwadratowej szczęki to w końcu kobieta będzie sfrustrowana i rzuci cię dla takiego jaskiniowca. Więc weź te sterydy, bo żeby osiągnąć taki poziom androgenów jakiego chcą kobiety to 90% facetów musiałoby brać sterydy. Staniesz się akurat taki, jak trzeba, czyli grubokostny, głupi, agresywny (święta trójca atrakcyjności w oczach kobiet), zrób to, bo inaczej puści Cię kantem z takim debilem, żeby zrobić dobrze cipce(priorytet każdej kobiety).

Gość gość
12:46 No i widzisz, już masz babkę, która Ci pięknie napisała co pociąga prymitywny umysł kobiety. Jej wysoki półgłówek z pięknym ciałem to dla niej raj, a nawet jak nie półgłówek to ciało i tak było priorytetem, więc dawaj w żyłę bez wahania. Nawet dożywotnio ładuj egzogenny testosteron.

Gość gość
Żal mi cię chłopaku węży się lepiej za trening jak już chcesz brać coś to ci polecam mój cykl nitrobolon energizer ma kręte bcaa, aakg i Wit więc jest wszystko co potrzeba pobudzenie niezle pompa i po cyklu poszło + 2 cm w bicku po 30 dniach do tego białko whay c6 z hi tec tanie i najlepsze ja jeszcze biorę przed treningiem Hellfire to stare jest na alledrogo za 134 zeta i efedryna i geranium 1.3 wymiata trzy miechy dwa cykle na nitro i człowieku 5cm w łapie mi poszło od lutego masakra a za wszystko wydałem ok 400 zł po co ci koksy miękki wacek pryszcze na plecach i zryty łeb