Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość goldengirl3

Ciąża

Polecane posty

Gość goldengirl3

Witam! Moje obawy dotyczą spozniajacej się miesiączki. Mija równy tydzień odkąd jej nie mam. Zazwyczaj miałam je regularnie, czasami z lekkim opóźnieniem. Mój cykl trwa 31 dni. Czasami opoznialo się maksymalnie do 35 dni. Zazwyczaj wplywalo na to stres, ponieważ jestem strasznie rozdrazniona z natury. Doszło do peetingu z moim partnerem 22 kwietnia, z tego co wiem miałam dni nieplodne. Nigdy nie uprawiałam seksu. Nie spuscil mi się w okolicach intymnych, jedynie na rękę którą wytarłam dokładnie chusteczką. Nie dotykałam później tą ręką w okolicach intymnych, jedynie zakladalam dolna część ubrań. Mój partner przed jego wytryskiem robił mi dobrze, nie dotykając członkiem pochwy. Na reku raczej nie miał żadnego plynu poniewaz tak jak wspomniałam robił to przed jego wytryskiem. Jedynie co na samym początku wyjmował członka ze spodni. Moze jestem zbyt nerwowa i dlatego mi się okres spóźnia, ale mam pewne obawy. Nie dostrzegłam żadnych objawów ciazowych. Piersi delikatnie mnie bolą, nie mam wzmożonego apetytu, nie mam mdłości. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo ze jestem w ciazy? Może jedynie uroiłam sobie ciąże bo bardzo się boję i myślę tylko o tym by dostać miesiaczke

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować