Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często myjecie kibel ? Czy wasi mężowie załatwiają sie na stojąco ?

Polecane posty

Gość gość

Nie moge przekonać męza by sie załatwiał na siedząco. Normalni ludzie myją muszle raz w tygodniu. Problem w tym że jak on leje na stojąco to te ścianki muszli zostają takie oszczane, potem dziecko, chłopiec 4 lata jak chce sie załatwić to siada na sedesie i jak z niej potrzebuje już zejść to jest ryzyko prawie pewne że mu siusiak niechcący może trącić o tą zaszczaną ścianke muszli. Boje sie że dostanie jakiejś bakterii od tego. Jak wy sobie z tym radzicie. Nie chce sie bujać z codziennym myciem kibla tylko dlatego że temu egoiście sie nie chce usiąść.

Gość gość
Naklej na kiblu taka nalepke, zeby sikac tylko na siedzaco. Przy 3 osobach trzeba myc kibel codziennie plus kazdy (oprocz dziecka) powinien posprzatac po sobie. Twoj maz sorry to fleja jakich malo

Gość gość
Mój syn ma małego, krótkiego siusiaka i on nie sięga mu do tych nieszczęsnych ścianek. Widocznie twój synek jest hojniej obdarzony przez naturę niż mój. Mój mąż też szcza na stojąco. Kibel myję może raz na miesiąc jak juz mocno czarny się zrobi bo używam domestosa i chce żeby wystarczył mi na długo.

Gość gość
Mój facet sika na siedząco

Gość gość
Codziennie

Gość gość
Codziennie

Gość gość
mój ma nakaz sikac na siedząco i uległ,lac to sobie może gdzie indziej

Gość gość
do gość dziś - ja wpieprzę, aleś syfiara, raz na miesiąc, litości, przecież u ciebie to widocznie smród, że hej, nei mogę, to mój siada i codziennie przecieram szmatką, papierem kibel, a raz w tygodniu szoruję i domestos

Gość gość
myje raz na tydzien :) mam w domu 3 chlopcow ,męża wyzwałam ostatnio bo poszlam po nim a tu klapa osikana :/ bleeeeeeee bleeee ale puki co nie bylo powrórki

Gość gość
Nie wiem jak można oszczać klapę:O gdziekolwiek jestem, w domu, w pracy czy u znajomych to zawsze po laniu biorę papier czy ręcznik papierowy i wycieram muszle dookoła, no wiadomo, że nie w środku bo tam i tak woda opłucze ale wiadomo, że jak się sika na stojąco to się obryzga ta górna część sedesu ale to trzeba powycierać, nikt mi tego nie mówił, dziwię się, że nie wszyscy tak robią.

Gość gość
mój mąż sika na siedząco,zresztą u mnie w rodzinie wszyscy faceci sikają siedząc...naki mają prykas i koniec..nic nie jest oszczane ani obryzgane

Gość gość
Robicie ze swoich mężów p***y<3 Twój syn powinien miec stopień i powinien sikać na stojąco. A Ty powinnaś sprzątać co drugi dzień. Ja mam dwóch facetów w domu i u mnie takie sytuacje jak opisujesz nigdy nie miały miejsca i jeszcze by zmuszać FACETA do załatwiania sie na siedząco :D Mam 4-letnia dziewczynkę , ma stopień , podkładkę i nigdy nie miałam problemów z jakimiś infekcjami jej narządów. Zrobiliście sie takir leniwe. Ja codziennie szmatką z cife przecieram muszle , a co 3 dni zalewam domestos i jest czysto .

Gość gość
Dlaczego 4 latek sika na siedząco?! :o jak chcesz mieć córkę to sobie zrób a syna naucz sikac na stojąco! Mój odkąd skończył 3 lata to sika na stojąco.

Gość gość
moje siedzą i pieprze robić za sprzątaczkę w domu, tylko idiotki tak sie poddają chłopom

Gość gość
Ja myje codziennie wieczorem.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Moi synowie sikaja na stojaco. Ale maz prawie 2 m a kibel maly to wiadomo ze na siedzaco.niech se bedzie pipa

Gość gość
Mąż sika na siedząco, bo to pedant. Syn za to na stojaco i niestety w tym problem. :D

Gość gość
Jak to kurde facet sika na siedzaco? Czy was wszystkich pogrzmocilo? My myjemy toalete co dwa dni, raz w tygodniu porzadniej. Sprzatamy tez za wlasnym tylkiem. Scieramy klozet itd. Kurde pierwsze słyszę ze facet sika na siedząco zeby kibel byl czysty. To jakis zart, prawda?

Gość gość
"Dlaczego 4 latek sika na siedząco?" No sika na siedząco bo jest jeszcze za mały na sikanie na stojąco, bo wtedy to dopiero by siusiakiem dotykał brzegu tej muszli bo są dokładnie na tej samej wysokości. No chyba że ten stopień bedzie podkładał sobie. O tym nie pomyślałam. W przedszkolu np. mają niskie kibelki miniaturki to nie ma tego problemu.

Gość gość
Mój mąż i syn sikają na stojąco. Jeśli nabrudza to obok sedesu leży ścierka, która wycieraja. U mnie w domu każdy kto korzysta z ubikacji sprząta. Raz ja, raz mąż, raz syn (bez mycia płynem). Każde z nas potrafi umyć klapę od sedesu więc nie widzę powodu żebym tylko ja to robiła.

Gość gość
To nie jest prowo. Założyłam ten temat, bo dziś sie wkurzyłam i czara sie przelała, bo miałam akurat zajęte ręce przy miesie jak małemu sie zachciało sikać i mąż z nim poszedł, posadził go na kibel i zostawił samego, żeby sobie sam zeszedł jak skończy i sie zdenerwowałam bo dzieciak jak został sam to schodząc na pewno trącił siusiakiem o tą ścianke. Ja nie bede co chwila ze szmatą biegać dezynfekować kibel za kazdym razem jak sie temu ciulowi szczać zechce. Najgorsze że gadałam już z nim tyle razy a on mnie ignoruje totalnie wtedy. Strasznie mnie w*****a

Gość gość
To ty nie myj kibla powiedz że się brzydzisz niech sam myje sobie. Ale wy durne baby jesteście tylko do mycia kibli się nadajecie

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby oceniać czyjąś męskość po tym, w jakiej pozycji sika. Niby czemu sikanie na stojąco jest takie męskie??? Bo bliższe naturze? ;-) Jeśli tak, to i kobiety powinny się załatwiać w tej pozycji. U mnie panowie - TŻ i 4-letni syn sikają na siedząco. WC myję raz w tygodniu, czasem częściej, jeśli tego wymaga.

Gość gość
Mój mąż też siada. Kiedyś go o to zapytałam to powiedział, że wyniósł to z domu, bo matka ciągle miała zapryskany odkurzacz, który stał obok ich kibelka. I to nie ma nic wspólnego z męskościa, bo na jego sprzęt nie narzekam ;)

Gość gość
co to jest to TŻ? jakaś nowa nazwa myjki do kibla ?

Gość gość
Rzygam jak to czyram-np. sprzataja sami bo obok lezy szmata i jak nasikaja to wycieraja. Fu fu fu. czyli rozcueraja te diki smrod i zarazki wokolo. ohydztwo i zero higieny. To dopiero macie smrod i kile w tych kiblach. Wystarczy rozcienczyc domestos z woda do spryskiwacza. Wieczorem nalac domestosu plus wypsikac caly sedes plus plytki sasadujace i oczywiscie podloge. Potem JEDNORAZOWYMI recznikami to zetrzec w 1 strone. Kibel uzywany przez np.4 osoby i myty raz na tydzien musi byc cuchnacy .Nie wspomne o tych rozmazywanych szczynach lub myciu raz na miesiac...:) Superprzedstawicielki kafe

Gość gość
haha to męskość oceniasz po tym czy fiutek sika na siedząco czy stojąco ,no i mamy wasze pojęcie męskości :-) duże dzieci

Gość gość
chodzi o to że mocz rozpryskuje wszędzie nie tylko w ramach muszli ,dla mnie niech szczają u was jak chcą

Gość gość
Obrzydliee z tą szmatką. Oleke, wytrze i znów leży. Syf.