Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WLOSY POMOCY

Polecane posty

Gość gość

bylam u fryzjera dwa razy, za pierwszym razem chcialam je rozjaśnić - wyszlam z fioletowym włosami, powiedziała, zebym przyszła za dwa dni i mi to naprawi. jak wrocilam do domu umylam je dwa razy i były prawie takie jakie chcialam, tylko zamiast dwóch kolorów (moj odrost i te jasniejsze) mialam 7 kolorów. z moich 15 cm odrostow zrobily sie jakies rude plamki po jakimś aktywatorze (?) dwa dni później z nadzieją że to będzie jakos wygladac, mam po prostu tyle kolorów na włosach, że bym się nie doliczyla, mieszala jakies tonery, w skutek mam jakieś zielone przeswity prosze pomóżcie mi co mam zrobić, może jakieś domowe sposoby? w ostateczności pojde do fryzjera ale nawet nie wiem co powinnam mu powiedzieć, poza tym wstyd mi wyjsc z domu

Gość gość
Mam nadzieje, ze nie zaplacilas tej partaczce ani grosza? Bo jesli tak to biegiem do niej i odzyskaj kase za to i niech sfinansuje ta"fryzjerka" naprawe tego co spartaczyla i prawdziwego fryzjera...

Gość gość
Kup farbe w drogerii i sama sobie zafarbuj. Zatyszujesz terazniejsze kolory az nie wyblakna i odrosna.

Gość gość
Takie farbowanie w domu nie zawsze wychodzi, zazwyczaj kolor wychodzi całkiem inny

Gość PaulaKostrzewa
Sytuacja faktycznie bardzo nie fajna, ale zawsze jakiś sposób się znajdzie :D Osobiście spróbowałabym z naturalnym rozjaśnieniem włosów http://fryzury.pl/stylizacja/naturalne-sposoby-na-rozjasnienie-wlosow/ Wszystkie te produkty są mało inwazyjne i nie niszczą a wręcz pielęgnują nasze włosy. Może akurat coś pomogą w Twojej sytuacji :)

Gość gość
Umyj włosy w przecieze pomidorowym te rude odcienie zejda ale na razie proponuję dać spokój z farbowaniem niech się wyplucze co nieco i wtedy zafarbuj u fryzjera a kiedy u "fryzjera"

Gość gość
dlatego boje się farbowac w domu

Gość gość
Tutaj kiedyś kupowałam http://sombre.pl/ kosmetyki do włosów by odzyskały swój naturalny kolor i przy okazji wzmocniły . I zadziałało

Gość ooor
Zobacz szampon Elastabion Floslek, mi bardzo pomógł.

Gość gość
Dziwne, że fryzjer kazał ci tak szybko przyjść żeby poprawić kolor :/ Przecież mógł ci spalić włosy kolejnym farbowaniem :/ Kiedyś miałam podobną sytuację i nie poszłam już drugi raz do tego samego salonu, złożyłam tylko reklamację. Poczekałam aż minie ze 3 tygodnie i zapisałam się na wizytę do pani do której chodzą moje koleżanki, a one zawsze wyglądają jak milion złotych. Dokładnie to było w Empire Studio, niedaleko hali Mirowskiej. Tam dostałam wytyczne jak pielęgnować włosy żeby nie zostało siano po dwóch koloryzacjach. Oczywiście wyrównali mi kolor, wyszedł bardzo dobrze, z lekkimi pasemkami. Dostałam też kosmetyki, które pomogły mi zregenerować włosy i już na następnej wizycie pani fryzjerka mówiła, że są w lepszym stanie.

Gość gość
Empire Salon, a nie studio, taki mały błąd!

Gość gość
Zgadzam się z tym że kolejne farbowanie powinno być dopiero za kilka tygodni!! Co najmniej 2!!

Gość gość
przyciemnili ci tam kolor?

Gość gość
Uwierz, że nie tylko ty przeżyłaś taki dramat. Dobrze dziewczyny piszą, że włosy uratuje ci tylko dobry fryzjer. Moim jest pani Ania Wajs w APH, odkąd sama zrobiłam swoim włosom krzywdę domowym farbowaniem.

Gość moniaSZ1
Do fryzjera? Ja bym radziła do lekarza.Teraz są różne metody leczenia wypadania, warto poczytać choćby na fanpagu "zbyt piękni by łysieć'