Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnegoDnia23

Wybierz liczbę a powiem coś o Tobie

Polecane posty

Gość PewnegoDnia23

Wybierz max 3 liczby od 1 do 90 a ja powiem Ci - jak się czujesz,co potrzebujesz,jaki jest Twój stan, ogólny itp, zależy co wybierzesz i jak to zinterpretuje moja energia którą do Ciebie wyślę. Jest to "wróżenie beta" testuję nową opcję masowo, po mojej odpowiedzi możesz się odnieść do tego co napisałam. Bo nie obiecuję że wszystko pokryję się z rzeczywistością, możliwe że ten stan/opcja była przed Tobą w jakimś krótkim czasie albo dopiero będzie. A czy to fałsz/ nieprawda czy bujda, to już tylko wasza wola i wasza interpretacja, ja się nie podpiszę tymi stwierdzeniami. Wcześniej przeprowadzałam na żywo, z pewnymi oznaczeniami i wszystko było perfecyt, czas na inne odsłony - czyli na odległość i bez "zapoznania" się z oznaczeniami. Wybieracie numer inticyjnie tak od siebie. Zapraszam do "zabawy". Ps. proszę się jakoś podpisywać, byle jak aby nie gość bo takim nie odpowiem, gdyż musi być jakieś połączenie od was.

Gość PewnegoDnia23
Nieinie dziś -nr 90 odczuwasz niemoc,obezwładnienie - czujesz się jak w pułapce, spowodowały to życiowe sytuacje

Gość gość
7

Gość gość
4

Gość gość
65

Gość gość
5

Gość Kocurek65
23.

Gość PewnegoDnia23
czytajcie proszę ze zrozumieniem, gościom nie odpisuję musisz się podpisać inaczej aby mogła Ci odpisać chyba że to ktoś się bawi, to w porządku będę zaglądać co jakiś czas, przez około tydzień

Gość Kocurek65
23.

Gość bogdyna
3

Gość PewnegoDnia23
inaccessible89 dziś nr, 9 i 44 aktualnie brakuje Ci jakiejś przygody w Twoich życiu, a możliwe że już ją nawet przeżywasz lub czeka Cię jakaś, poza tym masz ochotę się wyzwolić z łańcuchów swego dotychczasowego życia, lub po prostu zrobić coś o czym myślisz ale Cię nadal coś blokuje

Gość PewnegoDnia23
Kocurek65 dziś nr. 23 U Ciebie jest w miarę spokojnie, można nawet stwierdzić że momentami radośnie, nie widzę zbyt mocno zakłócających złych energii

Gość mewa nadmorska
17

Gość lierre
2, 25, 32

Gość Kocurek65
Dzięki zgadza się :-)

Gość PewnegoDnia23
bogdyna dziś nr.3 odczuwam niebezpieczeństwo, możliwe że chcesz podjąć się czegoś ryzykownego, coś co będzie mieć długofalowe skutki, druga opcja jest taka że już jesteś w jakiejś groźnej sytuacji. Sytuacja wynikła z tego że odczułaś brak wyjścia i dlatego się w to coś uwikłałaś - lub uwikłasz.

Gość PewnegoDnia23
inaccessible89 dziś numery: 6,29 A u mnie widzisz złe energie, które coś zakłócają? malutko jest ale są one do naprawienia, ale z tego co wyczuwam to jest to spowodowane zastojem depresyjnym, lub stanem podobnym gdyż widzę że ciągle się poddajesz, bardziej jest to energia przytłaczająco-blokująca niż negatywna bo negatywna by była niebezpieczna i przynosząca szkody fizyczne,materialne i bardzo duże w psychice. Poza tym ogólnie jesteś osobą tajemniczą i masz własne ścieżki . Jeśli byś na przyszłość chciał więcej to tak już w odstępie ze 3 dniowym, gdyż trochę Ci energii podkradłam tym małym seansem

Gość PewnegoDnia23
mewa nadmorska dziś nr 17. bardzo zła jesteś na coś , na kogoś lub na sytuację - trzeba by to jakoś rozładować bo będziesz sfrustrowana mocno, chcesz mieć na wszystko jakby wywalone ale nie potrafisz się nie przejmować

Tylko jedno pytanie było moje. To pierwsze. Drugie jest osoby, która zahasłowała podobny nick do mojego :D A co do energii to luzik. Zazwyczaj mam jej ogromne ilości.

Gość PewnegoDnia23
lierre dziś 2, 25, 32 jesteś w kim zakochana albo nawet już kogoś kochasz bo odczuwam miłość, marzysz o przytulnym domku, choć mam wrażenie że już w takim siedzisz wygodnie - mimo tego wszystkiego posiadasz pewną obawę o coś lecz nie jest tak mocna żeby zakłócała Twoje życie, musisz po prostu sobie te obawy wyjaśnić

Gość PewnegoDnia23
oj to dlatego tak dziwnie mi było, cóż jeszcze się uczę, połączyłam trochę was, ale faktycznie teraz widzę Twój nick z błędem, czyli do podszywacza były liczby :) a odpowiedź na Twoje pytanie do Ciebie należy, mam nadzieję że coś tam z niej rozumiesz,ale jak nie obiecuję nie jestem jasnowidzem aczkolwiek u podszywacza jest konkretna depresja jakaś, izolacja można by rzec, nie zbyt lubi gdy mu się depta jego ścieżki :) ale patrz ze czyjeś deptać lubi, podszywając się pod innych hehe

Gość gość maruda
3, 5 ,21

Gość lierre
Wow, jestem zaskoczona trafnością. Faktycznie jestem bardzo zakochana, układa się nam i marzę żeby razem zamieszkać, stworzyć dom pełen miłości i ciepła. Wygodnie jest mi u rodziców, co nie zmienia faktu że chciałabym wynająć coś ze swoją drugą połówką. A obawy dotyczą właśnie tego, bo zastanawiam się czy on nie będzie bał się kolejnych kroków w rozwijaniu związku.

Gość Ciekawee
15