Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnegoDnia23

Wybierz liczbę a powiem coś o Tobie

Polecane posty

Gość PewnegoDnia23
"PewnegoDnia23 dziś Dominika wyczytałam z twoich liczb że poddałas się kiedyś aborcji i marzysz o bogatym facecie ,obecnie czujesz się niespełniona w związku lub go nie masz" :P oj tu jakiś podszywacz kolejny, ale musicie się z tym liczyć na tym forum, poza tym nie powiem takich rzeczy o aborcji bo ogólnie bym tego nie przewidziała bo nie jestem jasnowidz, jedynie tą emocje tak nie wiem, zrobiłam konto loguję się ale nadal ktoś może podszyć się pod mój nick więc trochę tutaj coś nie działa na forum

a może teraz zadziała - także info, na pewno wam odpisze - po 19 może to być teraz jak i o 21

Gość Godzilla obrońca Polski
Pani autorko, poproszę i ja - 10, 17 i 20.

Gość Godzills obronca Polski
Poproszę - 10, 17 i 20

Gość kobuz
18 i 5

Gość gość corsa
7 - 14 - 21

Gość Krzysztof Pierdzibroda
15, 5, 3

gość corsa dziś numery 7 - 14 - 21 aktualny stan duszy i ciała, to potrzeba namiętności, bliskości, aczkolwiek wyczuwam tu samotność, dołek nawet z tego podwodu możliwe że to się nie wiąże razem podany dołek

Majk17 dziś nr. 17,72 czuć złość, plus pogardę możliwie skierowaną na siebie, co skutkuje że chcesz się przemienić w kogoś innego i zapomnieć o tej osobie którą jesteś aktualnie

Justyna128 dziś nr, 18, 75, 89 zmienna energia życiowa, raz się chce a raz nie, czuć dość spory stopień "leństwa" coś ciągle zalega do wykonania, przy tym jest tu pewna cecha schludność a nawet perfekcyjność gdy wykonywane jest dane zadanie, odczuwam też pewną podejrzliwość możliwe że jest ogólna do każdego napotkanego człowieka

Gość gość
Erwina 90,89,1

Dash Rysiu dziś nr, 5, 17, 55 coś tu się Tobie pokomplikowało co sprawia że jesteś aktualnie bardzo zdenerwowany i złośliwy

gość dziś nr 5,25,55 Dominika U Pani Dominiki odczułam potrzebę własnego kąta, możliwy brak prywatności który powoduje smutek, ale ogólnie jest jakaś sytuacja skomplikowana w Pani życiu i nie jest tak łatwo jej sprostać

Gość gośćklaidi
8, 26, 2

Godzilla obrońca Polskidziś nr, 10, 17 i 20. wyczuwam to że lubi Pan się elegancko i ładnie ubierać i jest to dość ważna kwestia, druga sprawa jaką poczułam to irytacja, kontemplacja, jakieś rozmyślania nad czymś, osobę wrażliwa na zło, przy tym odczuwającą coś na styl kruchości życia lub swojej osoby, jakby nie czuć się dość silnym na coś

Gość obcyy6
78 92 10

kobuz dziś nr, 18 i 5 dość mocno odczuwam brak motywacji do wielu spraw, lekki dołek - wahania nastroju, i trochę za mało atrakcji które mogły by spowodować większą ochotę na odkrywanie życia

Krzysztof Pierdzibroda dziś -nr,15, 5, 3 poszukujesz andrenaliny bo to Cię kręci i nadaje Twojemu życiu smak, jest jakieś małe zmartwienie ale z taką silną osobowością na pewno wszystko się powoli ułoży

Gość Godzilla obronca Polski
Dziękuje Pani, u mnie rownież sie potwierdziło, także to co Pani pisze jest wiarygodne, jestem kobieta, a nie mężczyzna, ale nick mogl byc zwodniczy. Dobrej nocy:)

gość dziś Erwina 90,89,1 to co wyczuwam, jest ktoś kogo Pani kocha lub darzy jakimś mocniejszym uczuciem, lecz możliwe że dane uczucie lub jakaś osoba sprawia że czuje się Pani uwięziona, czuję też walkę i próby by sytuację naprawić, po prostu chce Pani iść już dalej, żeby jakiś zastój w końcu się skończył

Gość gość
Erwina Dobrej Nocy

gośćklaidi dziś 8, 26, 2 było pewnie załamanie w Pani życiu, choć możliwe że jakieś jeszcze trwa, mimo to czuję tu w powietrzu romantyzm, miłość i to bardzo mocną, kogoś Pani kocha

Gość Anieliczka_
27 poproszę :)

Godzilla obronca Polski dziś proszę bardzo, na płeć raczej proszę nie zwracać uwagi piszę ją bo odczuwam cechy danej płci w danej osobie tak dla wyjaśnień :) więc faktycznie ktoś jest kobietą ja odczuwam męskie cechy i na odwrót co bywa w naturze i jest normalne a że Państwa nie widać to cóż pozostaje :) miłej nocy dla Pani również

Gość gośćmgielka
poproszę 12,8,27

Gość gośćklaidi
22;32 Pani... A nie widać czy ktoś mnie kocha? Nic w stosunku kogoś do mnie?

obcyy6 dziś 78 92 10 napięcie wewnątrz, każdy coś wymaga i masz już dość chcesz się zapomnieć i "pożyć" oderwać się, trochę się z drugiej strony obawiasz że coś co masz zaraz stracisz, że wszystko jest takie nie stałe, że musi zniknąć i masz wrażenie że nie uda Ci się nacieszyć ps. 92 numer, nie mógł dostać połączenia gdyż jeszcze dalej niż 90 nr"połączeń" nie uaktywniałam, dlatego że jestem w fazie beta jak to zwę

Anieliczka_ dziś nr,27 pośpiech, ciągły jakby życie w pośpiechu, energiczna osoba w miarę pozytywna, choć zabiegana

Gość Anieliczka_
Brawo, zgadza się :D Dziękuję!

Gość gość
Cecylida 2,75,7