Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnegoDnia23

Wybierz liczbę a powiem coś o Tobie

Polecane posty

Ciekawe jest to, co robisz, używasz numerologii? Moim zdaniem naprawdę dobrze Ci idzie, jak chcesz to Ci powiem, o co przypuszczalnie w Twojej wróżbie chodzi. A czy jesteś w stanie przewidzieć przyszłość, a dokładniej czyjeś predyspozycje? I jeśli tak, czy mogę Ci zadać jeszcze jedno pytanie?

Gość PewnegoDnia23
gość maruda dziś numery: 3, 5 ,21 Odczuwam załamanie w Tobie, jest dość tragiczne, ochota na samobójstwo w przebłyskach, targnięcie się na coś niebezpiecznego, widzisz w tej opcji nawet jakby ratunek, stan ogólny wyczuwam smutek, taki ciągły możliwe że trwa już wiele lat. Żyjesz za maską, choć i na nią brak Ci sił

Gość PewnegoDnia23
gość maruda dziś numery: 3, 5 ,21 Odczuwam załamanie w Tobie, jest dość tragiczne, ochota na samobójstwo w przebłyskach, targnięcie się na coś niebezpiecznego, widzisz w tej opcji nawet jakby ratunek, stan ogólny wyczuwam smutek, taki ciągły możliwe że trwa już wiele lat. Żyjesz za maską, choć i na nią brak Ci sił

Gość szachy
Hej 15 25 80

Gość PewnegoDnia23
Chciałam też oznajmić, że np: podszywanie się w innych nickach i nazwach może skutkować tym że wyjdą wam głupoty, najlepiej skorzystać max 2 w ciągu dnia - energia jest tylko energią a jak się ją zakłóca to mogą być efekty nie fajne, traktujmy to co krąży wokół naszych ciał poważnie to i ta "istota i energia" nas tak będzie traktować :)

Gość PewnegoDnia23
inaccessible89 dziś Cóż, numerki są po to by włączyć guziczek "start" małą zgoda na ingerencję w Twoją energię, robię to na zasadzie zasysania energii, a że jest to proces szybki to i odpowiedzi przychodzą szybko- ale do pomocy mimo tego używam kodów emocjonalnych których dotykam i zaraz odczuwam co przypuszczalnie dana osoba może też czuć, one po prostu upraszczają sprawę gdyż dopiero trenuję to wszystko

Gość PewnegoDnia233
inaccessible89 dziś Cóż, numerki są po to by włączyć guziczek "start" małą zgoda na ingerencję w Twoją energię, robię to na zasadzie zasysania energii, a że jest to proces szybki to i odpowiedzi przychodzą szybko- ale do pomocy mimo tego używam kodów emocjonalnych których dotykam i zaraz odczuwam co przypuszczalnie dana osoba może też czuć, one po prostu upraszczają sprawę gdyż dopiero trenuję to wszystko nie mogę już pisać z mojego org. nicku PewnegoDnia23 możliwe że ktoś mi ukradł :D nie znam się za bardzo na tej stronie

Gość PewnegoDnia23
o jednak mogę, coś tu się psuję po prostu :) bo wysyłam odpowiedzi a ich nie widzę

Gość gość corsa
7 - 14 - 21

Gość gość maruda
Pewnego dnia, masz dużo racji jeśli chodzi o mnie. Kiedyś chciałam się zabić, zostałam odratowana. Jestem teraz szczęśliwa, tylko czasami życie nawet szczęśliwe wydaje mi się nic nie warte, bezcelowe. Tyle tragedi wookoło, tyle cierpienia... Choć mam po co żyć, cudowny maz, dzieci, praca ok, to czasami moje myśli właśnie takie dziwne są. Po prostu jestem dziwna...

Gość PewnegoDnia23
szachy dziś : numery 15,25,80 Czuję silną osobowość, mężczyzna, szukasz i szukasz czegoś co da Ci wygodę w tym życiu, może nadal próbujesz znaleźć pracę która by Ci odpowiadała - widzę też blokady emocjonalne, może one nie pozwalają Ci się poczuć przytulnie choć ogólnie nie jest źle, na ten czas blokady mocno Ci dokuczają

Gość gość
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999111111111222222233333333333377778578257275222752752752785785275275275275275876975278275785299999999999999999999999999999991111111112222222333333333333777785782572752227527527527857852752752752752758769752782757852

Gość Majk17
17 72

Gość Justyna128
18, 75, 89

Gość PewnegoDnia23
Ambiwalentny dziś 6, dajesz obawiasz się że napiszę Ci prawdę, odczuwam irytację w Tobie, a możliwa też zazdrość o pewne sprawy, chyba czekasz aż komuś podwinie się noga, może jakiejś osoby nie lubisz i to dlatego. Odczułam też przebłysk mieszanych odczuć nawet do mojej osoby, ale to normalne gdyż jesteś realistą i twardo stąpasz po ziemi, nie lubisz też zbytnio się okazywać z uczuciami wolisz mieć kamienną twarz

Gość PewnegoDnia23
Aktualnie uciekam od komputera, dzięki za chęć dołączenia. Kontynuacja odpowiedzi nastąpi po 19:00 Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

No jest w tym dużo prawdy, ale jakbym wybrał inną liczbę, to pewnie by wyszło coś innego.

Ja chyba kiedyś podobnie wróżyłem z Tarota (tzn. bawiłem się). Nie używałem imion ani dat urodzenia, tylko prosiłem o napisanie kilku zdań, by poczuć daną osobę. To chyba coś podobego ;) Teraz mnie to odpycha, nie mam już na to ochoty.

Gość szachy
"szachy dziś : numery 15,25,80 Czuję silną osobowość, mężczyzna, szukasz i szukasz czegoś co da Ci wygodę w tym życiu, może nadal próbujesz znaleźć pracę która by Ci odpowiadała - widzę też blokady emocjonalne, może one nie pozwalają Ci się poczuć przytulnie choć ogólnie nie jest źle, na ten czas blokady mocno Ci dokuczają " Dziękuję za interpretację. Jestem kobietą ale nick mógł zmylić. Grałam w szachy w tamtym momencie i wpisałam pierwsze, co przyszło mi do głowy. Wydaje mi się, że mam słabą osobowość, z pracą - to chciałabym zmienić na lepiej płatną, blokady emocjonalne - są jakieś na pewno. Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam

Gość PewnegoDnia23
szachy dziś tak aby sprostować to być może wskazuje to na męskie cechy w Twojej osobowości - nickiem się jakby nie inspiruję, wiadomo to tylko randomowy znak że zainteresowany człowiek napisał dany komentarz, dziękuję za odpowiedź jak wiadomo na 100% nie zawsze się uda - a teraz lecę do swoich spraw :D

Gość gość
5,25,55 Dominika

Gość PewnegoDnia23
Dominika wyczytałam z twoich liczb że poddałas się kiedyś aborcji i marzysz o bogatym facecie ,obecnie czujesz się niespełniona w związku lub go nie masz

Gość PewnegoDnia23
inaccessible89 dziś hmm, sama do końca nie wiem jak to u mnie działa ale w moim odczuciu jest to coś z energią a co do pytania A czy jesteś w stanie przewidzieć przyszłość, a dokładniej czyjeś predyspozycje? I jeśli tak, czy mogę Ci zadać jeszcze jedno pytanie? hmm nie wiem jeszcze, ale jedno wiem że gdzie była dana osoba, np; mam się z kimś spotkać i tak sobie idę i czuję jaką drogę pokonała np, też była w tym sklepie zanim doszłyśmy do tych samych miejsc spotkań, ciekawe aczkolwiek nadal odkrywam co we mnie siedzi

Gość akimuszki21212
10900000333