Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ellaone

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 17 lat i bardzo nieregularne okresy. Generalnie, niegdyś miałam problemy z odżywianiem i straciłam okres, jednak teraz jest już w porządku. Ostatni okres miałam 20 kwietnia, ale w nocy z 3 na 4 maja mój chłopak postanowił we mnie przysłowiowo-wejść. Jednak podczas tego, nie mógł trafić i widocznie zrobił to zbyt intensywnie, ponieważ prezerwatywa pękła. Wydaje mi się, że nie zdążył, jednak możliwe, że jego genitalia miały chwilowy kontakt z moimi. Od razu, przestraszona, bo jak wiadomo -,,pierwszy raz'' dosłownie ubrałam się i pobiegłam do całodobowej, i od razu kupiliśmy ellaone. Najgorsze jest to, że prawodpodobnie miałam mój dzień płodny, a może nawet owulację(ciężko stwierdzić ze względu, jak już mówiłam-nieregularny cykl). Czuję się normalnie po zażyciu tabletki, ale mam śluz delikatny. Obawiam się bardzo, niby do niczego nie doszło...ale jednak. Proszę o wyrozumiałość.

Gość gość
Bo jeżeli okazałoby się, że dotknął, chociaż podejrzewam, że nie wszedł, to istnieje przecież ryzyko. Nie bałabym się, gdyby nie fakt, że mógł być to dzień owulacji..

Gość gość
jak chlopak nawet nie umie trafic to niech nie bierze sie za sex

Gość gość
to już wiem, ale stresuje się, prosze o poważną odpowiedź.