Gość gość Napisano Maj 5, 2017 Ostatnio poznałam chłopaka , zauroczyłam się jednak wiedząc,że zaczynam czuć coś więcej i moje serce może znowu bić. Stwierdziłam ,ze lepiej zakończyć to teraz nim będzie na to za późno i zakocham się w Nim . Bałam się ,ze to On prędzej czy później mnie zostawi a ja poczuje to samo co rok temu . Bardzo się wtedy zaangażowałam,facet był idealny . Czulam,że mnie bardzo kocha ,a ja Jego . Wszystko układało się między nami świetnie i tak z dnia na dzień coś mu się odmieniło . Wtedy czulam juz tylko ogromny bol w sercu . Myślałam,że nic już nie poczuje do rzadnego faceta .Jednak się myliłam. Z lęku i strachu i na własne życzenie straciłam szanse na nowy związek . Teraz po prawie miesięcu bardzo tego żałuję . Nie wiem co robić . Bo myślę o Nim ciągle ..On się już nie odzywa od tamtego dnia i przykro mi,że tak łatwo się z tym pogodzil. Pewnie już o mnie zapomniał dlatego nie wiem tym bardziej co robić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach