Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popierający pis z jakimi wyzwiskami sie spotkaliście

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Trzeba przyznać, że Polacy nigdy w historii nie byli tak podzieleni. A zaczęło się od podziału na Solidarność przeciw PZPR. Wtedy większość była za Solidarnością. Później był konflikt postkomuniści przeciw partiom post solidarnościowym i dość długo SLD miało większość. Przez konflikt w Solidarności między Wałęsą a Kaczyńskimi, mamy aktualny konflikt. Dlaczego my zawsze musimy się dzielić? x kto jako polityk jest mądrzejszy wałęsa czy kaczyński?podzieleni jesteśmy bo część społeczeństwa jest podatna na manipulacje nie czyta i nie ogląda i nie próbuje w żaden sposób weryfikować tych wszystkich nachalnie wciskanych wiadomości

Gość gość
" Wkurza mnie to, że ludzie głosują, popierają według scenariusza dawno ułożonego." x a co proponujesz? pis mi nie do końca odpowiada ale: 1. robi dużo dobrego w najważniejszych sprawach, głównie w ekonomii. to jest najmocniejsza strona pisu i wg mnie najważniejszy element polityki więc tu się z pisem zgadzam. 2. nie chcę żeby z powrotem do władzy doszli malwersanci z PO. x więc na kogo mam zagłosować? kogo mam poprzeć? jakąś kanapową partyjkę z poparciem 3 proc i znowu dopuścić do sytuacji że pis zdobędzie kilkanaśie procent, kukiz kilkanaście a rządzić polską będzie "koalicja malwersantów" złożona z "po, nowoczesnej, sld, lewicy, psl" i znowu będziemy mieli lata złodziejstwa i "niedasi". "urealnią" nam podatki po raz kolejny, wiek emerytalny, "urealnią" 500+, czyli stwierdzą że "nie ma na niego pieniędzy", narobią więcej długów i znowu będą opowiadać że to nie ich wina tylko kryzysu? i tyle wyjdzie z eksperymentów przy głosowaniu. ja mogę się w to bawić ale do tego musi zniknąć ze sceny politycznej ta cała horda poskomunistycznych złodziei. nie mogę ryzykować że oni znowu wrócą do władzy.

Gość gość
up

Gość gość
jak się "marsz wolności" zesrał :D w porywach 15 tys było chociaż PO robiła co mogła żeby ludzi tam nazwozić :D

Gość gość
gość 20;12 nie kłam były miliony :D:D:D

Gość gość
co najmniej 250 tys :D

Gość gość
podobno PO wywaliła na ten cały marsz nawet 2 mln zł. coś mi się wydaje że te badania co to im dawały przewagę nad pisem to jakaś ściema jest. przecież nikt normalny na tych złodziei bez żadnego poza dorwaniem się do władzy pomysłu nie głosuje.

Gość gość
Posłowie Platformy Obywatelskiej zapowiadali, że na zorganizowane przez nich zbiegowisko nazwane "Marszem wolności" przyjedzie 100 tys. uczestników. I znowu przegięli. Nawet "Gazeta Wyborcza" na swoim portalu podaje smutną dla Grzegorza Schetyny wiadomość - na pochodzie jego partii było maksymalnie 10 tys. osób. Nawet internauci mają z tego niezły ubaw.