Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIEKKI PENIS u faceta,co robic ??? !!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Mam pytanie. Czy to wina kobiety ze penis czasami nawet podczas pierwszego zblizenia/stosunku,czasami nawet podczas oralu robi sie miekki? Czy nie raz Wam sie to zdarzylo? Dlaczego tak sie dzieje? i jak temu zaradzic,co robic gdy takie cos sie zdarzy "miekki penis podczas seksu"

Gość bazienka
umrzec

Gość gość
skoro ktos umawia sie na seks,jestes na nim uprawiacie seks,a tu nagle czujesz ze jego penis robi sie miekki,automatycznie czuje sie dziwnie jakbym byla nie podniecona widzac,czujac to. A jak sie to juz zdarzy to jak postapic,co robic ? I jak poznac prawdziwa przyczyne takiego stanu ? zapytac faceta ?

Gość gość
wiele razy slyszalam od innych znajomych ze jak czasami spotykaja sie z facetem na seks to i rowniez to sie zdarza ... Mam znajoma ktora spotyka sie prawie codziennie z roznymi facetami na seks za kase i opowiadala ze dosyc czesto rowniez pojawia sie ten problem,czyli miekki penis w trakcie stosunku... wiec ?

Gość gość
Jak uprawiam seks i nagle czuje ze mezczyznie robi sie miekki,bo to przeciez kobieta czuje bedac w nim,to automatycznie mam wrazenie ze go nie podniecam i sama w tym momencie trace ochote na seks,przestaje byc podniecona ...