Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serce czy rozum ????

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie zawsze w życiu kierowałam się sercem , uczuciami, miłością ale analizując moje życie w ostatnich latach stwierdziłam czy ta miłość uczucia chemia jest tak naprawdę w życiu potrzebna i ważna ????? :( tyle razy mogłam wybrać rozsądnie być z kimś z kim doskonale się rozumiem mieć dobrze w życiu i poczekać aż miłość może z czasem przyjdzie uczucia chemia czy ona jest naprawdę potrzebna ??? :( teraz jestem z kimś, bardzo kocham całym sercem w łóżku jest cudownie ale co z tego jak się nie układa :( niezrozumiemy się :( muszę odejść :( nie wiem jak to przeżyję jakoś będę musiała :( może byłoby lepiej wybrać kogoś innego pokierować się zdrowym rozsądkiem może z czasem bym umiała pocałować taka osobę albo porostu zachowywać się jak automat , robić co należy do kobiety i żyć bez nie potrzebnego stresu albo odpuścić i zostać już w życiu samemu, chyba już się nie nadaje ... :(

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
Tez zadaje sobie takie pytanie...to trudne :( a co konkretnie sie nie uklada, o co sie klocicie?

Gość gość
Wielka miłość, jestem drugi raz w życiu w poważnym związku i znowu klapa :( nie dogadujemy się, nie rozumiemy, wojna jest o wszystko, będę musiała zacząć się pakować i odejść, bardzo przykro, nie jestem już nastolatką, zastanawiam się ostatnio nad tym czy ta miłość i towarzyszące temu uczucia są mi faktycznie potrzebne do szczęścia bardzie niż ktoś z kim w życiu bez chemII bym się rozumiała i żyła bez ciągłego stresu i w ogóle :(