Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Rutkowski ma na łbie taki kwadrat

Polecane posty

Gość gość

? :o

Gość gość
Bo jest terminatorem i jego włosy są zrobione z palladium

Gość gość
Ta durna fryza, okularki słoneczne nawet jak z kims rozmawia z TV, robi się na takiego matriksa albo terminatora :D:D:D

Gość gość
dobre pytanie

Gość gość
A mnie on strasznie wkurza, pod każdym względem, a szczególnie robienia z siebie człowieka ponad prawem i najmądrzejszego. a już nie raz było, że wpierniczył się w sam środek akcji policji, albo innych służb i wszystko popsuł, bo jeszcze zawsze przy nim musi być osobisty kamerzysta, który uwiecznia Rutkowskiego w akcji jak biega ze spluwa jak szeryf z westernu.

Gość prawi 114
bo to johny bravo

Gość gość
Ja myślę że kamerzysci to nagrywane

Gość gość
A nie bocie się, że przyjedzie do was razem z Rutkowski Patrol i zrobi wam w domu rozpyerduchę? Bo ja mam swoją teorię na temat kwadratury łba, ale sie boję.

Gość gość
14:21 ja sie nie boję, bo mam tu od tygodnia taki rozpier%ol przez remont, że gorzej już być nie moze :D Pisz tą swoją teorie, a nie cykaj :D

Gość gość
zomo rzondzi

Gość gość
Ale się uśmiałam teraz :D :D dobre :D

Gość gość
10:57 - ty się nie śmiej, bo ja od wczoraj dałam z 15 wpisów krytykujących BigRuda i teraz ja się cykam jak autor że będzie nalot patroli XD

Gość gość
no wygląda jak wygląda, ale jest dobry w tym co robi. :P

Gość gość
11.07 to trzeba zaprosić Rutkowskiego, on już pokrzyżuje im szyki :D bele na akcji być... :D

Gość gość
gość dziś no wygląda jak wygląda, ale jest dobry w tym co robi. jezyk.gif xxx Tak, jest super dobry w tym co robi. Tydzień temu gruchła afera, a on dopiero za tydzień leci zrobić rozeznanie do Egiptu. Tu zwołuje konferencje, na której głównym newsem jest to, że(tu cytat) "Magda była wysportowana, bo tańczyła na rurze" :/ nosz... kuferka ta wiadomość wszystko odmieniła i ma znaczący wkład w śledztwo. Potem robi drugi show, kręcąc wywiad z jej rodzicami, gdzie najpierw okłamuje ich, że niech mówią, bo to się jeszcze nie nagrywa, a wstawia to nawet do netu - bardzo profesjonalnie! A cały ten wywiad, to jakieś rodzinne wspominki jak rozmowy w tłoku od Drzyzgi. I tym się zajmuje póki co mistrzu R.-ski. Brawo.

Gość gość
11.14 ale przyznam, że nie oglądam programu z jego udziałem, może ze 2 razy obejrzałam odcinek więc właściwie nie wiem czy jest lub jak dobrym jest detektywem. Pewnie nie zdobył by popularności gdyby nie był dobry w tym co robi.

Gość gość
Odp Duke Nukem 3d

Gość gość
podkreśla się jako niepowtarzalne niekwestionowane indywiduum ma kwadratowy łeb jak nikt poza nim i wali was na łeb na szyję ,a wy nie usiłujecie robić z siebie niepowtarzalnych kretynów,tatuaże itp.to co se bedzie żałował dyć to detektyw tak wyjątkowy i pokazuje to choćby fryzurą i nie ma takiego drugiego jak on kretyna ,a wy oceniacie tylko powierzchowność ale loty gratulacje poziom nad poziomy!!!

Gość gość
hahaha rozwalił mnie ten tytuł :D 🖐️

Gość gość
Twierdzi, że "ten kwadrat" dodaje mu powodzenia u kobiet i to jego sekret, jak ów kwadrat robi. Mi ta jego fryzurka kojarzy się z trawnikiem. Może chodzi o to, żeby dodać parę cm wzrostu?

Gość gość
U mnie już był nalot - jakiś typas dzwonił do drzwi, że niby żebrze, ale był podejrzanie dobrze i drogo ubrany. Nie miał prawa tu wejść, bo nie jest mieszkańcem bloku.

Gość gość
to nie kwadrat ino druciak

Gość gość
nic nowego nie wymyslil

Gość gość
Łoniaki nad chujem też ma na kwadrat.

Gość gość
Ostrzegam, że następnym razem, jak ktoś udający żebraka, mimo domofonu i różnych zabezpieczeń przyjedzie na moje piętro dzwonić mi do drzwi, to wzywam policję.

Gość gość
dzisiaj pod jakimś filmikiem na yt widziałam komentarz, że jego włosy wyglądają jak korzenie rzeżuchy wystające z doniczki. popłakałam się ze śmiechu :D

Gość gość
W Fakcie pisali, że jak był mały, to matka go stawiała do kąta na głowie i tak mu sie zrobiło.

Gość gość
Dla mnie to wygląda jak ptasie gniazdo uformowane u kwadratowym pudełku.