Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dostawać od innych to, co się chce? Być dobrze traktowanym?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie dostałam nic od rodziców z tego co chciałam. Zabawki, prezentu na gwiazdkę, uwzględnienie mojego zdania przy wyborze tapet w pokoju, który dzieliłam z siostrą, nic... Za to siostra dostała wszytko o co poprosiła. Nie powiedzieli mi nawet o jej ślubie. Dowiedziałam się lata później od sąsiadki... Nawet nie dali mi się uczyć mojego profilu w liceum. O maturze więc moglam zapomnieć. Mogłam się uczyć tylko tej części, którą miała taką samą moja siostra... Ale z zastrzeżeniem, że nie mogę studiować tego co ona, bo ona sobie nie życzy. Jak potrzebowałam na coś pieniądze, np. majtki bo wyrosłam ze starych- nie dostałam. W wieku +23 dowiedziałam się, że dlatego, że nie użyłam dokładnie takiej formułki jak siostra prosząc:"znalazłam PROMOCJĘ TYLKO ZA... zł". Specjalnie mnie tak traktowali. Czemu? Bo " i tak nic w życiu nie osiągnę"- tak powiedział ojciec, jak go wujek spytał, czemu mnie źle traktuje. Albo "bo nie jestem fajna", jak go spytała siostra. Jak być wystarczająco fajnym, by żyć między ludźmi? :( :(

Gość gość
Ps. Ludzie mnie nie lubią. Mówią mi to.