Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet łatwo rezygnuje ze spotkania ze mną

Polecane posty

Gość gość

Ech ..od jakiegos czasu cos jest nie tak.Facet rano w sobote sie odzywa,proponuje spotkanie a jak ja lekko sugeruje,ze mam"trudne dni"lub jestem nie we formie to on zwyczajnie odpuszcza bez chociaz lekkiego nalegania,ze chociaz przyjedzie na godzinke dwie,posiedziec pogadac A on zrezygnowal z calego weekendu ze mną Tak sie zdarzylo 2 razy,chodzi mi o to,że on cos proponuje a jak widzi,ze ja sie lekko wacham to on odpuszcza i sie wcale nie gniewa nic Mam rozumiec,ze mu słabo zalezy?

Gość gość
Nie było z jego strony nawet nacisku,zeby dzis sie zobaczyc.moglam sie poczuc lepiej prawda? Nie wiem czy przesadzam,ale jest mi smutno

Gość gość
Dać mu szanse? Czy nie?

Gość gość z Paryża
A w jakim celu marudzisz że nie jesteś w formie, żeby chlopak Cię prosił?bardzo dobrze robi, dziwię sie ze w ogóle chce mu się słuchać takiego gledzenia.

Gość gość
Jeśli mu mówisz że sie źle czujesz to odpuszcza bo sie o ciebie troszczy do tego jeszcze nie jest pewien czy to nie wymówka i nie chce sie narzucać. Chociaż sytuacji że oddycha głęboko z ulgą też nie można wykluczyć ale wydaje mi sie mniej prawdopodobna

Gość gość
Facet nie strzela fochów - źle, strzeliłby focha, też byś narzekała... Dogódź babom...

Gość gość
Jak ktoś mi mówi że się źle czuje, to nie zawracam mu dupy, po co nalegać i męczyć skoro druga strona nie jest w formie?

Gość gość
On rezygnuje ze spotkania z tobą czy ty rezygnujesz ze spotkania z nim? No właśnie.

Gość gość
NO tak. Ale on od wczoraj sie nie odzywa wcale,ani nie pyta jak sie czuje, czy przeszło:( nic

Gość RIPOSTA KOBIET OKOZAOKO
no to zapytaj czy nie interesuje się co u Ciebie? co z Ciebie za sztywniara??? ja lubię jak kobieta jest bezpośrednia

Gość gość
Nie.Nie zrezygnowalam. Zgodzilam sie napisalam "Ok ,tylko troche zle sie czuje no i mam "te dni"ale ok" Taka byla moja odpowiedx na jego propozycje.Zgodzilam sie mimo iz zle sie czuje A on odpisal"Ok to ja odpuszczam" Potem napisal,ze mnie kocha...ale dzis juz nie zadzwonil, nic.

Gość gość
Chodzi o to ,ze ja sie zgodzilam. Nie odrzucilam go. Myslalam,ze jednak przyjedzie choc na 2, 3 godz, by mnie chociaz zobaczyc.

Gość gość z Paryża
Ale męczennice z siebie robisz!od okresu sie nie umiera.

Gość gość
Nie chcialam byc marudna i mu truć,ze przeciez moglby mnie choc na chwile odwiedzic . Ale takie zmuszanie go...czulam ,ze nie chce.Ze cos jest nie tak.Ze on liczyl na to,ze odmowie.Bo od srody bylam nie we formie i jeszcze leczylam twarz po zabiegu. Ale czy to powod by bawet wieczorem w sobote nie zadzwonic? Zwykle dzwonil jak nie przyjeżdzal:(

Gość gość
Ale on chcial zostac na noc.nic by nie bylo bo bo to nie te dni. Ale jak kocha to by przyjechal chociaz na kawe. A on nic:( Odpuscil totalnie cały weekend az do teraz.Ale ja tez nie pisze bo to ja ostatnia pisalam eske

Gość RIPOSTA KOBIET OKOZAOKO
chłop wie co robi jak tylko mu zamarudzi to leci do innej :D

Gość gość
czyli mu nie zależalo?

Gość gość
On chyba nie jest we mnie zakochany...tak jak twierdzi.Moze jakis facet sie wypowie?

Gość gość
Jestes idiotka

Gość gość
czemu uważasz,ze jestem idiotka?

Gość gość
Nawet jesli byl zakochany to szybko przejrzy na oczy. Faceci nie lubią takich jeczacych i upierdliwych babonow.

Gość gość
Ale to on wyszedl z propozyją spotkania i latwo zrezygnowal,mimo iz sie zgodzilam.:(

Gość gość
Może wolał spędzić spokojny wieczór, bo straszna z Ciebie jęczybuła więc jak masz "te dni", to już w ogóle musisz być nie do wytrzymania.

Gość gość
Nie:( Wiedzial jakie mam problemy z cera i to rozumial.Pytal ,pocieszal,ze sie wylecze i zyczyl zdrowia.To bylo w piatek\ Ale pisze wam,ze ja go nie odrzucilam,zeby poszedl sobie. Mogl przyjechac , przytulic..

Gość gość
Troche autorka ma racje.Kochający facet znalazlby chwile by do ciebie chociaz wieczorem przedzwonic a on nic. Moim zdaniem jemu nie zalezy a raczej słabo

Gość gość
Upierdliwa jesteś, to musi byc męczące.

Gość gość
tzn odezwal sie dzis smsem"Co tam porabia mój aniołek" Ale tak to całą sobote i dzis popołudnie cisza z jego strony. Ale i ja do niego nie pisalam, bo czulam,ze mu to nie na ręke

Gość gość
Jak idiotka łaskawie sie zgadza:nie jestem w formie NO ALE ok. To trudno się dziwic facetowi!!#