Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annie2211

czy iść na układ sponsoring

Polecane posty

Mam 18 lat. Moi rodzice nie mają pieniędzy na nic, czasem pod koniec miesiąca brakuję na jedzenie... Ważne jest dla mnie wykształcenie, nie chcę robić tego płowe życia.. W moim liceum uczą się dzieci zamożnych ludzi, lekarzy, nauczycieli. Ja jestem wyśmiewana, chciałam się przenieść, ale wychowawczyni mówiła, że to ucichnie. Fakt, było lepiej przez pewien czas, ale teraz znowu to samo.. Znalazłam faceta z mojego miasta, za zrobienie mi minetki i szybki numerek da mi 200zł. Może to nie dużo, ale zawsze będę mogła kupić coś dla siebie i dla młodszego brata, który też w szkole nie ma lekko. Mówił, że chciałby regularnie się spotykać. Co sądzicie?

Gość dobra zmiana
ja sadze ze szmacic sie za 200 zl to szczyt glupoty. moj znajomy oferuje 12zl netto za prace w sklepie i od pol roku szuka ludzi wiec mozna zarobic 200zl na rozne sposoby. wybierz jaki chcesz twoje zycie twoja sprawa ja bym jednak wybral te prace z umowa a nie liczyl ze ktos da bo obiecal:classic_cool: no i zawsze mi sie wydawalo ze puszczanei sie jest znacznie bardziej dochodowe :D nie sadze ze ludzie to robia za 200zl wiec psujesz rynek zanizajac stawki inne prostytutki cie zniszcza:classic_cool:

Próbowałam szukać pracy, ale mieszkam na zadupiu i nie stać mnie na dojazdy. To jest tylko kwota na początek, będziemy spotykać się przynajmniej razy w tygodniu to wyciągnę tysiaka, zawsze coś. Po za tym uczę się na co dzień..

Gość dobra zmiana
to pracuj w weekendy poza tym cos ci sie myli raz piszesz ze facet z twojego miasta a za chwile ze nie masz kasy aby dojechac do masta. wyslij rodzicow do mopsu jak nie maja na jedzenie to im dadza. to pewnie jakeis prowo.gwarancji nie masz ze ten ktos ci da 200zl a tym bardziej ze wyda na ciebie tysiaka na miesiac :D

Gość gość
Po latach będziesz się brzydzić samej siebie. Gdy się za kochasz to może kiedyś się wydać lub możesz być szantażowana i będziesz za darmo musiała się oddawać! !! Poszukaj pracy w marketach itp... Zanjdziesz chłopaka i on ci może finansowo pomóż. Ja byłam dziewicą chłopak prawiczkiem i nie przelewało mi się w domu ale chłopak mi pomagał ciuchy itd.... jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z dwójką wspaniałych dzieci nie muszę się wstydzić przeszłości! !!

Przeprowadziłam się na wieś we wrześniu, bo zabrali nam mieszkanie, a dziadek mieszkał sam. Facet wydaję się być miły i mówił, że mnie nie oszuka, po za tym jak to zrobi to mam parę rzeczy na niego. Moim rodzicom nie da się wytłumaczyć aby poszli do mopsu.. wstydzą się tego, że sobie nie radzą.

Gość gość
Jak raz się sprzedasz, to będziesz to robić do końca życia, bo łatwe i szybkie pieniądze uzależniają, a większość prostytutek bardzo źle kończy, bo ta profesja nieźle ryje beret. Twoje życie i twoje decyzje, ale skoro już raz się zgodziłaś, to zrobisz to po raz kolejny i kolejny i kolejny, a nas pytasz aby tylko dostać na to przyzwolenie i poczuć się lepiej.

Może i tak jest, musiałam o tym komuś powiedzieć. Myślę, że odzwyczaiłabym się. Mój tata pracował kiedyś za granicą mieliśmy sporo kasy, teraz jakoś dawałam radę, ale mam dosyć...

Gość gość
Bieda nie jest żadnym wytłumaczeniem, ja też nie pochodzę z zamożnej rodziny i aby mieć na swoje potrzeby musiałem pracować już w wieku 14 lat i w sumie cieszę się że tak wyszło, bo dziś radzę sobie lepiej niż koledzy którzy do skończenia studiów byli utrzymywani przez rodziców... większość nawet w dalszym ciągu żeruje na rodzicach.

Gość gość
Pamietaj o chorobach. Zreszta on moze sie okazac zupelnie inny w sytuacji sam na sam.

Gość gość
Twoja dupa, twoje wybory nikt nie będzie uczył cię jak przetrwać.

Gość gość
Annie2211, mogłabyś być moją córką więc chcę Ci pomóc. Napisz do mnie na email: Annie2211@azpoczta.pl

Gość dobra zmiana
to sama idz do mopsu sprzedac sie umiesz a do mopsu nie trafisz ? masz 18 lat mozesz smialo nawet siebie zarejestrowc w mopsie czy co sie tam robi.

Gość gość
W MOPSie można uzyskac zasiłek ale nic Annie2211 nie dadzą bo rodzice mają wobec niej obowiązek aliementacyjny. Najwyżej pomogą podać starych do sądu o alimenty.

Gość gość
Za to rodzice w MOPS mogliby uzyskac np. zasiłek celowy na zakup zywności albo zywnośc z banku żywności.

Gość gość
W mopsie nie dostanie 200zł za godzinkę :P

Gość gość
HPV w prezencie też nie dostanie :P

Gość dobra zmiana
maja pelno jedzenia z banku zywnosci bo nawet niepotrzebujacym rozdaja wiec jej moga dac. wiekszosc ludiz moze podac kogos do sadu o obowiazek alimentacyjny albo dzieci albo rodzicow a im jakos zasilki daja.

Gość dobra zmiana
W mopsie nie dostanie 200zł za godzinkę> skad wiesz moze jej dadza :D zul idzie i za chwile wychodzi z kasa to moze jej tez sie uda:classic_cool:

Sorry, ale zdecydowałam, że to zrobię, będę miała przy sobie gaz pieprzowy jak coś.