Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiamsieee

Właśnie oglądam Smoleńsk i nie rozumiem wszystkich

Polecane posty

Gość gość
Będzie szybciej, gdy wpiszesz w Google: "ptak spowodował katastrofę samolotu". Nie będziesz wtedy twierdzić, że ktoś to specjalnie zmanipulował.

Gość gość
gość dziś ...Może czas włączyć myślenie? ... x Przecież to ty twierdzisz, że informacje wpisane w poście gość wczoraj są fałszywe, a nawet twój Macierewicz nie ma do nich wątpliwości. O jakim więc myśleniu piszesz ?

Gość gość
wpisałam. "Film "Sully" już wszedł do kin. Przedstawia on historię słynnego lądowania na rzece Hudson w wykonaniu pilota Chesley'a Sullenbergera. Przyczyną katastrofy było zderzenie samolotu z ptakami, co wbrew pozorom zdarza się bardzo często. Czy takie zdarzenia stanowią duże zagrożenie dla bezpieczeństwa pasażerów? Najprostsza odpowiedź na to pytanie brzmi: nie. " widzicie, na czym to polega. każdy wybierze informację taką, która pasuje jego poglądom 🖐️ bardzo mi przykro, ze wiekszosc z Was wybrała drogę niezgodną nawet z prawami logiki, pomijając kwestie polityczne. nie jestem zwolennikiem ani PiSu ani PO, ale mam rozum. w związku z tym co pisal ktos wczesniej, wiem, ze lotnisko bylo nieuzywane, powolane do uzycia w sytuacji krytycznej, nie, nie wierze, by rosja nas w czymkolwiek uprzedzila, jezeli ktos ma rosje za naszego sprzymierzenca, jest, delikatnie mowiac, glupcem.

Gość gość
"No cóż! Stronka może być nieprawdziwe założona ale zgony wymienione są faktem" co to za absurd? czym jest założona "nieprawdziwie" strona, która zawiera w swej treści same fakty? czyli samą prawdę a nie nieprawdę? dwa zgony, "samobójstwa" pokazane w filmie Smoleńsk są FAKTEM, kim trzeba być, by twierdzić, że to przypadek :D?

Gość gość
A kto twierdzi, że przypadek?

Gość gość
Dzis znalazłam dość fajną stronke gdzie możemy zgarnąć za darmo w ankiecie bon do biedronki (2000zł) http://bony-biedronka.pl Polecam :)

Gość gość
A kto twierdzi, że przypadek? jeżeli masz jakąs inną teorię na temat tego wypadku, to chetnie sie dowiem, bo do zadnej nie jestem przekonana i niczego pewna nie jestem, jednak do pytanie KTO tak twierdzi, jest dziwne, bo twierdzi tak, analizując na oko, połowa polskiego społeczeństwa :D

Gość gość
Wszystko co się dzieje na świecie przypadkiem nie jest. Ani wojny, ani katastrofy.

Gość gość
pomysły ,zmieścisz sie śmiało,generał za sterami samolotu,generał pijany itd mnie nie zastanawiają już ludzie którzy takich argumentów używają w dyskusji o tej katastrofie,mnie zastanawia dlaczego takie fak newsy były wrzucane , czy zeby sie ludzie kłócili czy dla odwrócenia od czegos, uwagi czy jest jeszcze inny powód ,a sam film może faktycznie dziełem nie jest ale do myślenia daje

Gość gość
pijany generał i ludzie w to wierzący (informacje z rosji) to jest w ogóle świetny obraz naszego społeczeństwa, brawo :)

Gość gość
to są właśnie argumenty lewackich szczekaczy, TWÓJ MACIEREWICZ, TWÓJ RYDZYK, haha, i każdy z tych ograniczonych podludzi twierdzi, że ci dwaj wymieni to moi bogowie, a ja niewiele o nich wiem. Kim wy jestescie? ile razy klocilam sie z ludzmi, z nauczycielkami w szkole, ze to nieprawda, ze telewizja nie jest w stanie tak wplynac na czlowieka, jezeli czlowiek ma wlasny rozum, kto w tym kraju ma dzis rozum, daleki od politycznych potyczek? kto?

Gość gość
a po co sie kłócić z otoczeniem ,wierzą w brzoze ich problem ,Cejrowski powiedzał że z idiotami sie nie dyskutuje, i ja sie tego trzymam :)

Gość gość
Telewizja jest w stanie wpłynąć i wpływa. Ważne jest to czego nie mówią. KŁAMIĄ i manipulują rano, w południe, wieczorem a nawet w nocy. O wprowadzaniu GMO nic, o eksperymentach na ludziach nic, o szkodliwości szczepionek nic,o aluminium wszechobecnym w powietrzu nie wiadomo skąd nic, o szkodliwości fluoru nic. Nie wspominając już o tym jakiego hejtowanie dopuścili się na wspaniałym człowieku Jerzym Ziębie.

Gość gość
owszem, ale myslalam, ze w kraju, w ktorym mieszkam, idiotow jest kilkaset, a okazuje sie, ze jest ich miliony, i to jest smutne !

Gość gość
ten film to mystikfikaacja.. dlavczego?> bo karwa idioci tasmy prawsy z czarnych skrzynek sa barany Pisuarskie zbydlęciale.. więc nikogo w kunia knury nie zrobia..

Gość gość
pradwy.. jaki trzeba być zy*****m by po tych oczyszczonych profesionalnie nagraniach z czarnych skrzynek wierzyć w zamach? jak pokazuja nieudolnosc****artatcwo Pisu wtedy a dzisiaj Pis potwierdza ze jedyne do czego sa zdolni i co powinni robic to zamiatac ulice aw anlgii i szkalowac oraz pluc jadem tam po to by zbierać regularny wierdooool

Gość gość
czlowiek czeka z niecierpliwością na elokwentny komentarz, a dostaje takie coś. czytam to z bólem i stwierdzam wprost, że jestes gównem ! jesteś zywym gownem, i ch*j nie to obchodzi, że nie powinnam się tak wyrazać i nie miałam takiego zamiaru, jestes umysłową kupą, którą bym opluła

Gość gość
Ten film jest może kiepsko zrobiony, ale nie jest dla głupków tylko ludzi którzy troche myślą ,można sobie przypomnieć wiele faktów z tamtego okresu .Jak dla mnie to idiotami są ci co wierzą w jakieś porwanie i podmiane samolotu jak i ci co wierzą w brzoze i pijanego generała

Gość gość
Hahaha orzech rozwali auto - rewelacyjna teza !

Ktoś tu powiedział że niemożliwe jest by po uderzeniu w brzozę samolot rozsypał się na tak dużym terenie. Dyskusyjne już słowo duży . Dobra dla mnie to wcale nie duży teren jak coś pędzi tak dużego z prędkością 500 km/h i rozpier/ala się o glebę i se wybucha to normalnie działa siła pędu. I przemieszczanie masy wraku. Proste? Poza tym nie wierzę że kiedykolwiek wasz zespół ustali zamach. Oznaczało by to zwrot nieslusznych odszkodowań bo to podpada pod działania wojenne. No i właśnie oznaczać musiało by zerwaniem stosunków dyplomatycznych z Rosją. Wojna ekonomiczna itd. No weź dalej wierzycie że don m ustali coś? :D

Gość gość
gość dziś Żaden półgłówek z PiS-u w to nie uwierzy.

Gość gość
Bardzo dobry film.Nie jest to film o katastrofie lecz o manipulacjach po katastrofie