Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, co wtedy robicie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa co robicie, kiedy czujecie, że wasz mężczyzna poświęca Wam niedostatecznie dużo uwagi? Szczera rozmowa, jakaś manifestacja, wzbudzanie zazdrości? Zmiana chłopaka? :P Jestem ciekawa jakie są Wasze metody...

Gość gość
oznajmiłam swemu , że właśnie wzięłam kredyt 100 tyś., a jadąc do banku rozbiłam auto. aż się przyczepił teraz poświęca mi od wczoraj aż nadto uwagi

Gość gość
Najlepiej zmienić chłopaka, na takiego który jest tobą szczerze zainteresowany. Jeżeli partner poświęca za mało czasu kobiecie, to można wnioskować że jest nią poprostu znudzony i dalszy zwiazek nie ma sensu.

Gość witty pretty kitty
Ja jestem zdania, że ludzie w związkach często (szczególnie na początku) mają odmienne potrzeby, odmienne strategie radzenia sobie z problemami i odmienne sposoby widzenia tych samych spraw. Stawiam na szczerą rozmowę, a właściwie to na jasne zakomunikowanie swoich potrzeb facetowi - nie na zasadzie "domyśl się" - i określenie konsekwencji jakie mogą płynąć z jego obecnego zachowania (np. "to może nas od siebie oddalić"). Jeśli jasno przedstawisz facetowi związek przyczynowo-skutkowy, to ten któremu zależy na pewno się zreflektuje ;) Oczywiście nie z każdym warto się cackać. Faceta, który ma Cię gdzieś należy poczęstować terminalnym "do widzenia"

Gość gość
23:44 dodaj, że jesteś w ciąży z bliźniakami

Gość gość
Zostawiam takiego

Gość gość
Kiedy się rozleniwi, wzbudzam w nim zazdrość… Od razu robi się idealny, romantyk jak marzenie :D Ale to mój facet, niektórzy reagują na takie coś agresją