Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak też obejrzałam właśnie smoleńsk wszystko ok, ale reżyserka dno

Polecane posty

Gość gość

no ludzie, mam neutralne podejście do samego faktu nakręcenia filmu, ale reżyseria dramat no przecież nie da się skupić na tym filmie! nie da się tego oglądać...nic mi ten film nie wyjaśnił niestety, a byłam ciekawa....

Gość gość
Ogladalam a czego ty chcialas sie dowiedziec

Gość gość
no ten film jest za długi wg mnie, za mało treściwy wątek samobójstw mnie poruszył, czemu w mediach nikt o tym nic nie mówił? jeśli to wszystko jest prawdą, co pokazane, to media nic nam nie mówią ktoś powinien sprawdzić te wszystkie fakty i sugestie przedstawione w filmie i nakręcić na ten temat osobny dokument, coś w stylu analizy faktów i mitów, domiemań itd. zawartch w filmie mam niedosyt....

Gość gość
to, co faktycznie wydaje mi się podejrzane i najbardziej jest w stanie mnie przekonać to fakt, że Rosjanie nigdy nie oddali wraku nie moge pojąc dlaczego, po co im on?

Gość gość
czy telewizja kiedyś go wyemituje? w ogóle z kin go za szybko zdjęli, nie zdązyłam pójśc nawet;-( biedni, ciekawe co się czuje, gdy się juz wie, że samolot spada;-( piloci mieli najgorzej, bo zdawali sobie sprawę co się dzieje