Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alinka112

Uporczywy trądzik POMOCY

Polecane posty

Witam, mam problem z trądzikiem, przeglądam cały net ale nic....Mój problem polega na tym, że przed miesiączką i w trakcie skóra jest bardzo ładna, cera bez żadnych niespodzianek nic, problem zaczyna się dopiero w 6-7 dniu cyklu,kiedy okres już się kończy i wtedy tragedia, pryszcz za pryszczem :(( Nie umiem sobie juz z tym radzic odbiera mi to pewnośc siebie, nawet jak nałożę podkład to wciąż to samo :( Czy to może byc spowodowane, że w trakcie okresu "uchodzą" ze mnie witaminy oraz magnez i żelazo i to mogłoby spowodowac wysyp ??? Miał ktoś z Was tak? Dodam, że hormony badałam, badanie gin. tez nic nie wykazało. Pomocy

Gość gość
Wybierz sie do dermatologa.

Byłam u dermatologa, przepisują mi wciąż te same maści które nie pomagają, jak mówię że to tylko po okresie to nic sobie z tym nie robią. :(

Gość gość
Niewiele na to poradzisz, bo to ma właśnie związek z hormonami - to, że te są w normie nie oznacza, że nie ma wahania ich poziomu i że to wahanie nie odbija się na podatnej na nie skórze. Jedyne co możesz robić to starać się tak pielęgnować skórę - zwłaszcza w tym "wrażliwym" czasie - by ta reagowała jak na mniej. No i w okresie wysypu łagodzić. Podpowiedzi masz np. tu: http://mademoiselleevebloguje.blogspot.fr/2016/01/jak-radze-sobie-podczas-wysypu-moj.html

Gość gość
MarzenkaLis dziś a probowałaś dać sobie siana z tym żałosnym spamem??? :o