Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jakie według was sa 3 najważniejsze cechy u kobiet???

Polecane posty

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
Przeczytałam wszystkie i potwierdza to moją teorie :). Tz to nawet nie moja teoria. To ze to kobiety dobierają partnerów a nie meżczyzni to juz jest dawno potwierdzone

Gość gość
gość dziś 14.46 Przeczytaj wszystkie wpisy w tym temacie, a następnie będziesz wiedzieć, że wypisujesz bzdury. To nie są bzdury. Przecież w świecie zwierząt - ssaków tak jest.

Gość gość
Autorka sama sobie odpowiada piszac jakies bzdury o ciele by jak to baba obwiniac mezczyzi postawic nas w zlym swietle.

Gość gość
Cyce,d**e i długie kłaki

Gość gość
Oszaleliscie? Ja nie pisze sama komentarzy. Uważam że jest wielu wartościowych mężczyzn którzy patrzą na charkater również przy wyborze partnerki ale z tego co tu czytam wiekszosc nie :D

Gość gość
14.56 gość dziś Uczciwość, kultura oraz brak pazerności. gość dziś Super jak dziewczyna jest taka naturalnie miła, nie księżniczkowata i nie materialistka. gość dziś szczerość, wierność, uczciwość - Takich cech szukam u Kobiet. gość dziś 1. By zamiast obrazliwego okreslenia fecet uzywala poprawnego okreslenia mezczyzna 2. Dobre prowadzenie sie 3. By nie byla agresywna gość dziś Wierna ,pracowita, skromna Wystarczy przeczytać i pomyśleć, a nie będziesz wypisywała bzdur.:))

Gość gość
gość dziś Wiekszosc to jednak cycki i dupa. To co wyłoniles to mniejszosc

Gość gość
Jako dojrzały facet, po przejściach stwierdzam, ze: szczęście daje facetów ładna, mila kobieta, reszta cech jest drugorzędne lub nawet trzeciorzedne.

Gość gość
gość dziś A co ci daje ładna dziewczyna i mila? Przecież z czasem jej uroda się zmieni. Co cie wtedy bedzie przy niej trzymalo??

Gość gość
Dlatego kobieta powinna być ładna i mądra.

Gość gość
Jedna cecha. Żebym czuł, że to właśnie z nią chciał bym spędzić resztę swoich dni i żebym nigdy tego nie żałował, aby ani nawet nic takiego nie przyszło mi do głowy. No i żebym to samo czuł od Niej. To tak na początek jako punkt wyjścia.

Gość gość
ładnie napisałes

Gość gość
kobieta musi być pracowita, zawsze chętna i dziewicza

Gość gość
no to zawsze chętna czy dziewicza ,nie da się tego połączyć

Gość gośćlaluna
Wszyscy faceci sa jednak tacy sami,a gdzie miejsce dla brzydkich,pozatym z tymi najlepszymi cechami?wiadomo ze faceci mysla przyrodzeniem i basta!!!!!!!!!! :-!

Gość gość
3:49 bardzo często człowiekowi coś się tylko wydaje, poza tym ta druga strona może się zmienić. 15:29 ja bym napisał że kobieta powinna być atrakcyjna, i to jej główna zaleta. Atrakcyjna kobieta to taka która nie tylko jest ładna ale także zadbana, dobrze ubrana i ogólnie zadbana. Taka która przykłada duża wagę do tego jak wygląda. Wtedy nawet jak się zestarzeje to nie jest to aż tak dramatyczne.

Gość gość
piękna jest piękna naturalnie,martw się o jej makówkę wtedy

Gość gość
7:50 taaaaa, bzdury piszesz jak nic. Uroda kobiety jest wprost proporcjonalna do sumy jaka poświęca na dbanie o urodę.

Gość gość
nie :-)

Gość gość
tzn tak w przypadku przeciętnej sa zabiegi upiększające ,piękna nic nie musi

Gość gość
tak samo jak z facetem,sa tacy co musza pakować ćwiczyć a nóżki dalej cienkie,a są naturalnie z szeroka klata i pięknymi udami ,obetnie włosy umyje się i koniec

Gość gośćlaluna
Jednak kazdy facet mysli h.jem,a na swoj wyglad nie patrzy,pozatym to juz lepiej byc samej

Gość gość
Ale w atrakcyjności chodzi także o ciuchy, perfumy itd itp. Zarówno u kobiet jak i mężczyzn.

Gość gość
perfumy ,i tak i nie,mnie podnieca naturalny zapach faceta jednak bardziej niż perfumy ,naturalny zapach skóry

Gość gość
No dobra chodzi ogólnie o całokształt. Są kobiety które mają wszystko dopracowane, podążają za modą, mają na to kasę, czas i gust. A są takie które z jakiegoś dziwnego powodu tego gustu i czasu nie mają.

Gość gość
haha to sobie szukaj modnisię ,ja mam modę w d***e ,założe byle kieckę która odpowiada mojemu gustowi i wodzą za mną,chodzę w łachach i moje słodkie walczy z nieustanną erekcją,mam ciekawsze rzeczy niż pindrzenie

Gość gość
8:21 na pewno, jeszcze zależy kto się za tobą ogląda. Jarus z chłopaków do wzięcia. ;)

Gość gość
a komu zależy :-) na pewno nie mi ,cicho ja mam tu wątek kryminalny obok

Gość gość
Autorka zakłada byle kiece, odezwie się w byle mowie, to i byle Sebix się nią zainteresuje. A nie, przepraszam. Ma erekcję.