Gość gość Napisano Lipiec 18, 2017 Polecam zapoznać się z oferta biura turystycznego www.btmagellan.pl zdecydowanie każdy znajdzie tam cos dla siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2017 Ja jadę na wycieczkę do Gruzji i Armenii z Novum Travel http://novumtravel.pl/. Już nie mogę się doczekać, na pewno będzie rewelacyjnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2017 Polecam Odessę to lisko, możecie wziąć buza z krakowa z oes i do tego rowery zapakowac i macie wycieczkę, ja mam już taką zorganizowaną pod koniec sierpnia. Ew. w Polsce Sudety, Pieniny, pieknie, Wrocław albo Bieszczady ogólnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2017 W Polsce jest dużo fajnych miejsc na wyjazd. Nie trzeba od razu jechać za granice. Ja byłam w tamtym roku w Ustce i dobrze się bawiłam. Jeśli chodzi o ceny, to bywa różnie. My zatrzymaliśmy w Laguna Marine przy samej promenadzie i mnie zrujnowaliśmy portfela. A moja kuzynka też była nad morzem i mówiła, że było za drogo. Może to dlatego, że pojechała do Kołobrzegu. Niektóre miejscowości są po prostu droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataEs Napisano Lipiec 31, 2017 A ja bardzo polecam góry ;) Zwłaszcza Bieszczady a dokładniej Dom Gościnny Borsuczyna ;) Bardzo dogodny dojazd , każdy pokój ma swoją łazienkę , w związku z czym jest jakas prywatność zachowana ;) Pokoj***ardzo czyste i schludne , ogólnie wnętrze dopieszczone ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Quela Napisano Sierpień 8, 2017 Ja w tym roku zdecydowałam się na odpoczynek w górach, a konkretniej w Wiśle. Zarezerwowałam sobie bardzo fajną kwaterę przez bookapart z ładnym widokiem i liczę na to, że uda mi się choć trochę odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muriell88 Napisano Styczeń 16, 2018 Qule zdradź proszę który apartament z Bookapartu jest tym z fajnym widokiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pine88 0 Napisano Styczeń 16, 2018 Ja dopiero planuję urlop, ale raczej nie w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuslikska Napisano Styczeń 31, 2018 my z rodziną planujemy wicieczkę do niemiec, mamy już zaklepany nawet przewóz z krakowskiego oes transport i miejsca noclegowe w wynajętym domku. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kannow Napisano Kwiecień 9, 2018 W tym roku Zakopane, tak jak i w zeszłym :) Uwielbiam góry latem. Polecam te noclegi: http://www.rutor.pl/2017/04/02/zakopianskie-domki-czym-sie-charakteryzuja/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rolka55 Napisano Kwiecień 13, 2018 W Niemczech to głównie zabytki sa do zwiedzania i oczywiście piękna bawaria. Ja jadę za granice , prawdopodobnie o chorwacji i oczywiście w moje ukochane bieszczady z Domem Gościnnym Borsuczyna na czele ;) wspaniala i przytulna atmosfera , cisza i spokoj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Molenda Napisano Lipiec 23, 2018 własnie wróciłam z tego pencjonatu, domu gościnnego borsuczyna ;) bardzo dobry dojazd droga asfaltową. idealne miejsce równiez na pobyt z dziećmi ;) byłam z dwoma maluchami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nyx688 Napisano Sierpień 29, 2018 Ja wybrałam w tym roku Karkonosze i Mysłakowice https://www.bookapart.com/pl/apartamenty-mysl akowice/apartament-przy-slonecznej-ID27332 :) Było bardzo przyjemnie, miła miejscówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anieczka 0 Napisano Listopad 16, 2020 byłam na wakacjach z Coral Travel w Turcji i bardzo mi się podobało! na prawdę super biuro, doskonała organizacja i przede wszystkim mega kraj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Kwiecień 27, 2023 My jedziemy do..Piły. Może to mało turytyczna miejscowość, ale jako baza wypadowa to może być fajne i co ważne - dosyć tanie miejsce. Dlatego w tym roku dosyć skromnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoczek 0 Napisano 3 Lipiec Ciekawe rozwiązanie masz na meteor-turystyka.pl/. Nie tylko same noclegi, ale też baza atrakcji i rekreacji w danym regionie. Działa podobnie jak popularne serwisy, z tym, że tutaj masz tylko noclegi w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach