Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na TVP mówią właśnie że bezrobocie w Polsce jest najniższe od 25 lat !!!

Polecane posty

Gość gość

cieszycie sie ? Szydło mówi że Polska to kraj bezpieczny, ludzie mają prace i mozecie sobie zakładać tzw rodziny

Gość gość
Nareszcie dobre wiadomości, a nie durne marsze w Warszawie.

Gość prawi 114
tylko ze nie policzli 5 mln Polaków za granicą , jakby te 5 mln wrociło do kraju do bezrobocie wzrosłoby do najwyzszego w historii ..

Dobrze mowia. Tylko nieroby nie maja dzis pracy. Za rzadów PO polski rzad chcial wykonczyc psychicznie i fiansowo polskie rodziny i sprowadzic 100tys imigrantów typu tych g****icieli z egiptu. Brawo PIS cala moja rodzina bedziemy na nich glosowac

Gość gość
góry opawskie woj opolskie: "Zreszta wyjechali sami nieudacznicy i nieroby." tak tak, bo na pewno znasz WSZYSTKICH KTÓRZY WYJECHALI... tak isę składa, że ja, mój maż i sporo Polaków jakich znam tutaj, gdzie mieszkam, uczylismy się w nowym kraju, mamy fajne dobre pracy a nieudacznikiem to jesteś Ty, skoro obrażasz ludzi, nic o nich nie wiedząc. pozdrawiam zza granicy :)

Może i najniższe ale nadal pracowników traktuje się jak bydło już nie mówiąc o obozach pracy dla Ukraińców. Polska pod rządami liberałów z po i faszystów z pisu stała się jednym wielkim obozem koncentracyjnym pod rządami zachodnich korporacji.

Gość gość
Cieszymy się, bezrobocie w Polsce wynosi 7,7% :)

Gość gość
góry opawskie, widać boli Cię to, że Polak może robić fajną karierę za granicą :P bo jadem zionie od Ciebie. papa