Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety po 30stce wygladajace na 25 lat maks?jak to robia?

Polecane posty

Gość gość
Wyobraznia poniosla niektore panie:)Autentycznie sie ubawilam.Chcialabym was wyglafajace z 10lat mlodziej WASZYM ZDZNIEM oczywiscie, zobaczyc. I proponuje ciut dystansu. Mnie tez kolezanki corek mowia ze sygladam na 25lat , w pracy tez podobne p*****ly cAsem slysze ale jestem normalna i nie oderwana od rzeczywistosci. Swiezosci mlodej osoby nigdy nie odzyska osoba 10lat starsza i to naturalne! Stancie sobie wy wmawiajace tu na kafeterii 30-40 latki obok dziewczyn faktycznie mlodych ktore maja tyle lat ile wy rzekomo wygladacie...Chyba juz hipokryzja nie zmiescilaby sie w teorii waszego zachowania jakbyscie w takim porownaniu dalej szly w zaparte ze wy wyjace 30dziechy i 40dziechy macie identyczna swiezosc 20latek:) Brzmi komicznie i zenujaco. Kobieta dojrzala moze byc tez sexi i pociagajaca.Skuchą jest wmawianie sobie i innym ze mimo dojrzalosci jest sie podlotkiem. Pomijajac fakt ze lustro prawde powie:)Jedrnosc inna swiezosc tez. Po prostu klamczuchy do garow a nie fantazjowac na kafe do tego malo ambitnie

Gość gość
8,18 DOKLADNIE!!! tez mnie smieszy, ze na kafe każda jest superlaska , ma 35 a wygląda na 25 :D smieszne po prostu.

Gość gość
wlasnie, dojrzalsze kobiety tez moga byc atrakcyjne i pociagajace, widze wiele takich - widac po nich wiek, ale nadal sa seksi

Gość gość
gość wczoraj Mam 36 lat do 34 wyglądałam na 25-27. Byłam szczuplutka i miałam młodą buzię. Teraz po ciąży twarz wygląda jeszcze młodziej bo przytyłam sporo i skóra wygląda ładnie ale ciało to już nie to bo trochę zostało. Jak schudnę to pewnie twarz się zmieni na niekorzyść. " masz 36 jesteś po ciąży i wyglądasz młodziej :D :D:D ale sciemniacie dziewczyny,

Gość gość
Zdarza sie, ze ktoś wyglada kilka lat młodziej ale zazwyczaj miał zabiegi medycyny estetycznej bądź operacje plastyczne. Często wiek widać po oczach. Młode dziewczyny raczej wyglądają na swój wiek, w późniejszym wieku bardziej dostrzec można różnice. 40 letnia kobieta może wyglądać co najwyżej na 33-35 lat ale tylko wtedy gdy bardzo dba o siebie i jednak korzysta z pewnych zabiegów medycyny estetycznej. Nie realne aby kobieta około 40 wyglądała na 25-30 lat.

Gość gość
Moja przyjaciółka wygląda na starszą od swojej siostry, od której w rzeczywistości jest młodsza 4 lata. Obie bardzo ładne, tyle że ta młodsza pali i maluje się codziennie (delikatnie,aale jednak każdego dnia od razu lo) a ta druga prowadzi zdrowszy tryb życia i maluje się tylko od wielkiego dzwonu. Obie mają dzieci.

Gość gość
Myśle, ze kosmetyki nie maja tutaj żadnego znaczenia a właśnie głównie papierosy. I zależy tez jakich kosmetyków pielęgnacyjnych używają.

Gość gość
jak się wyśpię , opalę i odstresuję na urlopie to wyglądam na młodszą niż jestem (może po prostu czuję się bardziej "doładowana energią"), ale wystarczy tydzień szarej rzeczywistości i buch, dycha na kark wraca :D . Nie łudźmy się - można być zadbaną kobietą w swoim wieku, ale nie będzie się już nigdy młodą dupką. Co gorsza, już nigdy nie będzie się tak młodą jak dziś. Chociaż zestarzeć się jest jednak mimo wszystko lepiej niż umrzeć pieknym i młodym :D

Gość gośćoo
Moja mama ma 54 jeszcze nie na menopauzy i wygląda na 45 czasami ludzi e Pol żartem pół serio mówią ze wyglądamy jak siostry :)

Gość gość
W swoim otoczeniu nie widze żadnej, ktora wyglądałaby równie młodo, a jak patrze na równolatki na zdjęciach, to wszystkie uważam za starsze. Bardzo często spotykam sie z niedowierzaniem, obcy ludzie daja mi 10 mniej i nie są to komplementy, tylko autentyczne zdziwienie. Zawsze tak miałam. Kremow nie używam, na twarz nic nie nakładam, nie pije alkoholu, uprawiam sport. Jak mialam 30 wygladalam ałam jak młoda dziewczyna. 30 latki z yt oceniam na 40, a 50 na 60. Nie zależy mi, by ktoś w to wierzył.

Gość gość
Ja wierzę że Ty w to wierzysz i dużo jest takich osób jak Ty

Gość gość
Bodajże w Japonii jest taka bardzo młodo wyglądająca na zdjęciach kobieta czterdziestoparoletnia popularna na insta. Naprawde bardzo dziewczęca, nie pamiętam jak się nazywa. Chyba żadna kobieta w jej wieku nie powie jej nic innego, tylko szczerą prawde.

Gość gość
Risa Hirako

Gość gość
Ale Azjaci i Muszynie się inaczej starzeją mają grubszą skórę i zmarszczki później się pojawiaja

Gość gość
9;41 jak to nierealne? Ja tak mam. Zawsze bede wygladac na 10 lat mniej. Tak juz mam, nic na to nie poradze. Moj wiek bedzie okreslal tylko i wylacznie owal twarzy. Jeszcze mi nie opada, co mnie dziwi. Nie mam kurzych lapek pomimo, ze ciagle sie smieje i nigdy nie bede miec. Nawet worow nie bede miec. Kobiety w mojej rodzinie tak maja. Gdyby moja mama nie palila, to wygladalaby na 45 lat, a nie 51 w wieku 61.

Gość gość
Ja jestem niska i mam twarz dziecka, co nie znaczy ze jestem pieknoscia hahaha. Mialam 32 lata, jak kierowca autobusu opieprzyl mnie ze nie mam legitymacji szkolnej i kazal rodzicom przejsc sie do szkoly. Tak zglupialam, ze be slowa usiadlam i zastanawialam sie o co mu chodzilo. Po porodzie niestety moja twarz nie wyglada najlepiej . Schudlam i wygladam okropnie.

Gość gość
13.52 może wg Ciebie na 45 ale zależy JAKIE 45 - Risa Hirako czy k. Rusin. :-D

Gość gość
Na kafe co druga tak ma. Tak samo jak z pensja, sa konkretne statystyki a tu 50% kafeterii nalezy do 5% spoleczenstwa. Podobnie z tym młodym wygladem. Taka Julia wroblewska, jedna na tysiac albo i wiecej a na kafe pelno takich :P I tak, jestem osoba którą odmladzano, ale często przesadzano i OBIEKTYWNIE wiem, ze jak postawi mnie sie obok przecietnej mlodszej to bedzie widać. Moze wsrod osob w moim wieku wygladam ciut delikatniej, ale nie wsrod młodszych. Nie mam kompleksow by musiec sobie takie rzeczy wmawiac. Bo czy mloda czy stara to i tak mam ladna twarz, jak juz bawimy sie w pustakowanie takie.

Gość gość
gośćoo dziś 54 lata i jeszcze nie ma menopauzy?co to za mutant?ja bym tak nie chciala, chetnie odpoczne jak najszybciej od comiesiecznych "przyjemnosci".poza tym pozna menopauza wcale na zdrowie nie wplywa korzystnie, wieksze ryzyko roznych rakow hormonalnych

Gość gość
17.36 Jeśli nie wpływa lepiej, to chyba dobrze, że jeszcze nie ma. Początek menopauzy, to czas po roku od ostatniej miesiączki. Im kobieta dłużej ma cykle, często tym młodziej wygląda- skóra jest bardziej napięta, estrogen robi dobrą robote. Bez niego już tylko gorzej i żadne kwasy na nic się nie zdadzą. Ani sztuczny zamiennik.

Gość gość
20:20 Ty się nauczy czytać :P Napisała "poza tym pozna menopauza wcale na zdrowie NIE WPŁYWA KORZYSTNIE, wieksze ryzyko roznych rakow hormonalnych "

Gość gość
Skonczcie sie juz licytowac ktora wyglada mlodziej...wszystkie jestescie super-laski,niech juz tak zostanie ;-)

Gość gość
Ja kiedyś pracowalam na magazynie, tam była brygadzistka ktorej dawalam z 37-38 lat bo na tyle wyglądała, twarz jej opadała, tega była. Potem ja znalazłam na fejsie i byłam w szoku, bo się okazało ze ona niedawno dopiero obchodziła 30 urodziny. Zatem skoro można wyglądać staro na swoje lata, to czemu niby młodziej nie można??

Gość gość
" Zatem skoro można wyglądać staro na swoje lata, to czemu niby młodziej nie można?? " Poczytaj o procesach starzenia, skąd się to bierze, o chromosomach, telomerach i takich tam. To się dowiesz, ze jeden człowiek może mieć wolniejsze procesy, inny szybsze - ALE TYLKO W JEDNĄ STRONĘ. Taka jest natura tak działa nasz organizm. Nasze komórki mają określoną długość życia i tyle. I tu nie ma filozofii żadnej. Mają też określoną liczbę podziałów (i tu są pewne różnice), ale nikt nie ma ich nieskończenie wiele i każdy jest ograniczony. Dlatego różnice w wyglądzie to raczej max kilka lat, a nie dziesięciolecia. Przyspieszyć to wszystko jest bardzo łatwo (i to wcale nie trzeba żyć niezdrowo- wystarczy robić sobie przez 10lat kilka razy w roku sesje kwasowe, tak samo skóra się "zużyje"), spowolnić - dostałabyś full kasy od zakompleksionych czterdziech jeśli powiedziałabyś jak magicznie to spowolnić. Bo teraz cały czas się tego szuka a jakoś cięzko znaleźć

Gość gość
moja była kierowniczka angielka z która pracowałam miała 27 a ja myslalam ze ma min 38 :( dopiero kolezanka mnie uswiadomila... Tez była gruba, palila papaierosy i jadla same smieciowe jedzenie jak to Angielki :P Gdybyscie ja widzialy :( wygladala okropnie.

Gość gość
Ja wyglądam tak młodo, że jak rodziłam dziecko (w wieku 30 lat) to położna pomyliła mnie z noworodkiem i zrobiła awanturę mężowi że dzidzię wyciągnął z łóżeczka i spaceruje po korytarzu! Tak więc widzicie, dobre geny to podstawa :)

Gość gość
Kiedy lezalam na oddziale ginekologicznym mpo zabiegu przyszla na oddzial kobieta z jak się potem okazało synem . Okazalo się , ze ma wlasnie 54 lata i urodzila 7 (!!!) dzieci. Wszyscy którzy byli na sali myśleli, ze ma max 35 a facet który był przy niej to jej maz a nie syn. Jak nam opowiedziała ile ma lat itd. to wszytkim szczeny opadly. Przyszla na oddzial bo miała już 54 lata i dalej miesiaczkowala a chciała przestać. Przyznaje , ze to była JEDYNA osoba w moim zyciu ktoa tak wyladala nie znam nikogo takiego innego.

Gość gość
08.30 - super ...:D Natomiast straszne że są takie które wierzą w bzdury tu wypisywane które same tworzą ...

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że bardzo dużo dają wizyty w gabinecie medycyny estetycznej. ;) Moim zdaniem to absolutnie żaden wstyd. Sama chodzę do http://piotrromanczuk.pl/ na lifting i jestem zachwycona efektem.

Gość gość
nie tez kolezanki corek mowia ze sygladam na 25lat , w pracy tez podobne p*****ly cAsem slysze ale jestem normalna i nie oderwana od rzeczywistosci. x rzecz w tym, ze takich rzeczy -na jaki wiek wyglądasz - nie mozna pytac przeciez znajomych, którzy twój wiek znaja... Sama z reguły w urzpejmosci odejmuje kazdemu te 5 lat, zwłaszcza jak nie wiem ile ma, zeby mu nie sprawic przykrosci.. Sa osoby ktore wyglądaja znacznie młodziej, dzieki genom, rysom twarzy, sposobie ubierania.. Mi do 30 strasznie odejmowano lat, tzn obcy, gadali do mnie z lekcewazeniem, na per ty, ksiązkę bym mogła napisac ile miałam smiesznych sytuacji.. jak szłam z dzieckiem to widziałam zgorszone spojrzenia- miałam 25 lat, potem jak chodziłam do rehabilitantki to mnie spytała otwarcie o wiek, mówię, że mam 27, a on ze myslała, ze mam góra 18.. Traktowała mnie jak patologie... a najlepsze jak np. po studiach poszłam w sprawie pracy i ochroniarz ze to praca dla pełnoletnich... lol Byłam pytana o dowód jescze nieraz po 30 jak kupowałam piwo... powodem jest jak to czesto bywa- niski wzrost, bo mam tylko 152 cm, i do tego mam taką budowę 12 - latki, tzn bez bioder, mam tez takie drobne rysy twarzy, nigdy nie uzywałam makijazu, i ubieram sie z dzinsy i t- shirt, no i mam uboga mimike twarzy, od czego sie pózno robią zmarszczki.. ale niestety po ok. 33 roku zycia, a juz na pewno 35, zaczeło byc widac na twarzy ze młoda nie jestem... u wyszło , ze nigdy nie byłam młoda. Najpierw gówniara, bo i takie słyszałam okreslenia majac np. 32 lata, a potem stara... a co jest jeszcze najbardziej chore? Przez to jak mnie ludzie tak traktowali, wrecz masowo, z lekcewazeniem, sama sie czułam jakbym była jakas gówniara...