Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety po 30stce wygladajace na 25 lat maks?jak to robia?

Polecane posty

Gość gość
Nie znam nawet 1 takiej kobiety szczerze mowiac. Ach ten dowod w sklepie to slynna rzecz na tych tematach o podrabianej mlodosci hahahah

Gość gość
Ja mam rocznikowo 24 lata. Nie znam kobiety po 30 zeby wygladala np na 25. Chyba to nie realne. Szybciej znajde 25 wygladajaca na 30 niz na odwrot. Ja odrazu zauwazam, ze kobieta ma te np 34 czy 32 czy 37. Skora na twarzy i ogolnie jest taka inna juz. Wszystko wyglada troszke inaczej nie porownujac juz nastolatek no dajcie spokoj. No ale coz jeszcze kilka moich lat i tez bede miala 30. Moim zdaniem w kazdym wieku kobieta cieszy sie czyms innym jest dojrzalsza i ma swoje etapy na wszystko.

Gość gość
znam, moja kosmetyczka jak zaczęłam do niej chodzić to byłam pewna że to jakaś studentka może młodsza może w moim wieku (ja 25) skromna, delikatny makijaż, łagodne rysy twarzy a ona mi wyjechała po którejś wizycie że jest mamą trójki dzieci, najstarszy 15 lat . Więc była sporo starsza ode mnie a brałam ja za rówieśniczkę.

Gość gość
Wcięło mi wpis więc znowu pisze :/ znam, na studiach chodzilam do kosmetyczki i brałam ja za swoją rowiesniczke, miałam 25 lat i myślałam że jest młodsza ode mnie zwracałam sie per ty jak do koleżanki a ona mi wyjechała za którymś razem że jest mamą trójki dzieci, najstarsze 15 lat. Miała łagodne rysy twarzy, dziewczęca urodę i nawet rozmawiała jak młoda laska a nie dojrzała kobieta. Tak mnie zatkało że nie wiedziałam co dalej mówić czy na ty czy na pani i zrobiło się trochę niezręcznie :)

Gość Kobieta po trzydziestce
Nie znam. Pesel zazwyczaj nie kłamie. Nie pale , nie pije alkoholu, nie jem mięsa ani innych świństw. Ale mam 2 dzieci i bardzo stresujaca i odpowiedzialną pracę. Mam też lustro w domu. Wiem też ze zdrowie i samopoczucie juz nie to samo co 10-15 lat temu. 38 lat to najwyzsza pora by pozbyc sie złudzeń ze wyglądam na 25 ....nawet jeśli wokół sami mili panowie i panie

Gość gość
ip tralalalalalalal makakakakakakka srakakakakakakakaka nieborakakakakakkakak

Gość gość
Ja tak wygladam :-( nie jestem pewna czy to dobrze :-P dzisiaj pewien czlowiek chodzil z ulotkami akcji dobroczynnej skierowanej do ludzi od 25 roku zycia i stwierdzil ze to nie dla mnie jeszcze ale moze mieszka ze mna ktos starszy.... mam lat 33. Co robie? Nic :-P tak poprostu wygladam. Ani mnie to nie cieszy ani jakos specjalnie nie martwi

Gość gość
Bylam kiedys u znajomych i rozmawialismy wszyscy o roznych rzeczach. Byla tam kobieta po 60 roku zycia. Z wygladu -taka babcia . Starsza kobieta , w garsonce i przy tuszy . Ktos jej zapytal sie ile ma lat , a ona odpowiedziala, ze 47 . Moje kolezanki jej na to :,, wow !!! wygladasz swietnie!!! gora na 30 lat " Poczulam sie jakby ktos wylam na mnie kubel zimej wody. Ja zawsze myslalam, ze wygladam mlodziej, bo przeciez wszyscy mi to mowia . Teraz juz wiem na czym to polega.

Gość gość
ja znam, moja koleżanka z liceum. Mamy teraz po 33 lata, a ona wygląda na 20. Zawsze wyglądała jak dzidziuś, jest bardzo drobna, chudziutka, okrągła buzia, duże usta i oczy, kręcone włosy. Kiedyś też na panieńskim spotkałam laskę, o której myślałam, że jest młodsza ode mnie, ok 26 lat bym jej dała, a miała 38. Szok, pokazywałam jej zdjęcia w pracy (zdjęcia z imprezy) i wszyscy jej dali dychę mniej. Na prawdę, są takie kobiety. Ja zawsze wyglądałam starzej niestety :(

Gość gość
Kiedyś siedziałam w poczekalni u lekarza i podeszło do rejestr takie dziewczę chude wysokie , ładna cera, naturLne włosy i jak podała rok ur to w pierwszej chwili aż złe sobie prEliczylam. Wyglądała na 19 a miała 30. Nie żebym jej zazdrościła ale zrobiło to wrażenie.

Gość gość
Przestańcie się podniecać i przechwalać że ktoś was w sklepie o dowód pyta, bo to o niczym nie świadczy. Mnie też kiedyś ktoś kiedyś o to pytał i co z tego ? Jeden zapyta o dowód a inny strzeli w dziesiątke ile mam lat i powie prawde że mam 3 dychy. Wszystko zależy z jaką osobą mamy do czynienia, a prawda jest taka w sklepach spożywczych często pracują proste kobiety ze wsi, które wiek oceniają ogólnikowo po budowie ciała i fryzurze, w szczegóły nie wnikają, a osoby które bardziej się interesują wyglądem kobiecym od razu rozpoznają wiek, a widać go po skórze twarzy czy jest bardziej ziarnista, jak sie twarz zachowuje gdy sie uśmiecha, jak wyglądają dłonie, skóra na ciele itp. Tak naprawdę to łatwo rozpoznać tylko wielu ludziom prostym sie nie chce analizować co wychodzi na korzyść naiwnych szukających pochlebstw. Jeszcze inna rzecz ludzie lubią naginać to co widzą pod komplement, lubią włazić w tyłek bo wiedzą że za to będzie jakaś wzajemność.

Gość gość
Ja zawsze potępiałam kobiety starsze w mini sukienkach. Ale ostatnio pierwszy raz w życiu zobaczyłam na ulicy ciekawe zjawisko. Szła kobieta w towarzystwie mężczyzny. I to była przedziwna hybryda z wyglądu. Sylwetka szczupła, twarz starszej kobiety ale też szczupła, włosy szpakowate o ile można tak nazwać włosy u kobiety. Czarne z domieszką siwizny, długość do ramion. Nie wiem co ona tam miała ubrane czy to była sukienka czy bluzka ze spódnicą krótką. W każdym razie zaszokowały mnie nogi tej kobiety. To były nogi w stylu modelki high fashion, szczupłe i bardzo długie, bardzo łądne jak u młodej dziewczyny. Mówie wam to było tak dziwne. Ale spodobało mi się. Wzrok mi było cięzko oderwać dla przyzwoitości. Jeszcze jak ją minęłam to sie obejrzałam bo nie mogłam uwierzyć. Nie mam pojęcia ile lat miała ta kobieta. Może z 47. A może 50 ? Ta kobieta chyba wiedziała że ma ładne skoro włożyła tak krótki ciuch. Jeśli 50-latki mają mieć takie nogi to niech i noszą te mini. Jednak to był jedyny taki przypadek jaki widziałam w życiu, żeby nogi robiły takie wrażenie. Normalnie widuję kobiety starsze i młodsze z tragicznymi nogami noszącymi się krótko i to jest straszne. Próbuje to jakoś tłumaczyć że może jest upał a one chcą sie wietrzyć ale doznanie estetyczne jest niemiłe i niesmaczne.

Gość gość
Mysle ze przez chudosc odejmuja. Ja np jako nastolatka ciagle walczylam z niedowaga. Mam hashimoto. I ok 30 udalo mi sie 5 kg przytyc. Pierwsze zmarszczki troche sie wygladzily przez to ale nadal uwazam przydalo by mi sie 5 kg wiecej. Mam 2 dzieci w wieku szkolnym i czasem glupio sie czuje jak ludzie mnie za 20 latke biora. Kiedys ginekolog po wywiadzie jak uslyszal ze dwa porody mam za soba zaczal mi sie uwaznie przygladac po czym glupio sie usmiechnal i skomentowal 'no to szybko pani zaczela', jak pesel na recepte mu dyktowalam to przeprosil. Moze z czasem bedzie wiecej plusow ;-)

Gość gość
Jakie wy tu wszystkie odmlodzone. To jednak jennifer lopez to powinna od was nauki pobierac.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma niczego złego w zabiegach medycyny estetycznej. Ja miałam kompleksy na punkcie zmarszczek a teraz po liftingu u http://beloved.pl/oferta/ wyglądam znacznie lepiej. Jestem naprawdę zadowolona z efektu.