Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie byłam w Egipcie i już nie będę

Polecane posty

Gość gość

a chciałam kiedyś pojechać jednak nigdy już tam się nie wybiorę, tam lepiej już nie będzie.

Gość gość
up

Gość gość
ja bylam raz i po tym co zobaczylam trzeba byc szurnietym, zeby tam leciec samej kobiecie :-(

Gość gość
Do tej pory to byl szpan bylem w egipcie itp.. a ludzie nie wiedzac jak jest naprawdę, nie zdajac sobie sprawy z ciapatego goowna jeżdzą

W tradycji tego narodu, kraju, mężczyźni polują na ofiarę kobietę samotną, ustala się turystkę miejsce zamieszkania, to jeden wielki układ, zabawa polega na wejściu w nocy do pokoju i jest tzw orgia kobieta jest obezwładniana, odurzana, w tym rytuale bierze udział wielu mężczyzn, macają kobietę, może dojść do gwałtu, mężczyźni rozładowują popęd seksualny. Zgwałcili Ją, kobieta przeżyła stres psychoza reaktywna pojawiła się, zaburzenie psychiczne chorobowe pod wpływem czynnika egzogennego (gwałt). Pojawił się stan upośledzenia znacznego w zdolności postrzegania rzeczywistości (urojenia). Kobieta w rozmowie video telefonicznej prosiła o pomoc, rozmowa dziwna była traktowana przedmiotowo dorosła kobieta.

Gość gość
Moja teściowa co rok samotnie podróżowała do egiptu na wczasy i zawsze wracała :-)

Gość gość
Bo jest stara i brzydka

Gość gość
po tym wydarzeniu - tragedii ...nie mogę dojść do siebie. Jestem w szoku, że ta dziewczyna była wśród polaków z wycieczką i każdy ją olał. Przecież widać na zdjęciach, materiałach filmowych,że ona potrzebowała pomocy. Widać na każdym z nich,że prosi o tę pomoc.To nie jest kobieta chora psychicznie tylko prosząca i przerażona. Czy ludzie są ślepi wyciągając wniosek o jej niezrównoważeniu. Nie jestem lekarzem ale gołym okiem widać jej strach, potworny strach. Oglądając te materiały byłam przerażona. W kamerze ze szpitala widać wyraźnie,że ona błaga o pomoc i próbuje uciekać . Jak mogą mowić,że ona tam zachowuje się agresywnie. Przecież ta dziewczyna próbuje na wszelki sposób uciekać. Jest osaczona przez kolesi. Nie wiadomo po co tylu ich tam jest. Nie wiadomo po co w ogóle tam są. Tylu facetów na jedną dziewczynę. To daje do myślenia. Ona tylko ucieka , nikogo nie atakuje. Czy ludzie mają coś ze wzrokiem, że tego nie widzą. Nie da się tego wyrazić co musiała czuć. Mówią jeszcze ,ze nie było z nią kontaktu. Jak nie było, przecież widać nawet na tych filmikach ze szpitala że ona coś do nich mówi, robi jakieś gesty. Widac to z za rogu ściany gdzie przykucnęła. W szpitalu powinien być jakiś tłumacz.

Gość gość
Dokladnie. Ta dzicz islamska zniszczyla dziewczyne, tez nie moge dojsc do siebie, nie moge pracowac, anina niczym sie skupic. Co ta biedna dziewczyna musiała przejść zanim sie wyzwolila. Zal ogromny, wspolczuje rodzicom