Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam z Mezem staramy sie o dziecko ostatnia miesiaczke mialam 12 kwietnia spolzylismy 24 i 25 kwietnia dzis przypada kolejna miesiaczka 1 dzien. Wlasnie dzis bardzo rano przed 4 wstalam do lazienki i patrze mala plamka wiec zalozylam podpaske nie ma tego zbyt duzego krwawienia i jest bez skrzepow oraz jak zazwyczaj miesiaczkuje to jest tego bardzo duzo i ze skrzepem 1 i 2 dzien miesiaczki. Nie wiem czy sie udalo czy jestem w ciazy. MOZE ktoras z was tak miala? Dodam ze juz 1 dziecko mam i przypierwyszm dziecku nie mialam rzadnego krwawienia

Gość gość
Nie martw sie, przyjdzie normalny okres. To dooiero kilka godzin jak sie rozkreca.

Gość gość
Są dwie opcje- albo okres się rozkręci, albo to ciąża. Zrób test i będziesz miała jasną odpowiedź.

Raczej jest to początek miesiączki

Gość gość
ja prdl dorosła baba, XXI wiek, a ona się pyta czy jest w ciąży. O testach nie słyszałaś? Skąd mamy to wiedzieć, z fusów ci wywróżyć?

Gość gość
To nie ciąża.

Gość gość
Wiem ze sa testy tylko przy 1 ciazy robilam testy i wyszly negatywne wiec nie chcialam sie zawiesc na tescie poraz kolejny.... Dziekuje za wszelkie odpowiedzi

Gość gość
Polecam Tobie Bobo Test jest też w Rossmanie. U mnie jako pierwszy pokazywał ciążę, gdy inne jeszcze nie wykryły.

Gość gość
Nie chesz sie rozczarowac robiac test, ale jak dostaniesz okres to bedziesz dalej wierzyc w ciaze?