Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszła teściowa nie chce naszego ślubu

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co jej chodzi. Powiedziała " a po co to potrzebne, tyle pieniędzy tylko na marne, " , ok pieniędzy dużo, ale organizujemy wszystko z własnych oszczędności. Jestem z narzeczonym juz 7 lat, mamy dziecko. Wydawało mi się ze mam z jego mama dobry kontakt i ze mnie lubi... A i powiedziała jeszcze " Kacper nie jest gotowy jeszcze na śluby, raptem wynyslilas durnote "- zrobiło mi się tak przykro... on jest gotowy na slub i chciał go bardziej ode mnie. Nie mówiłam partnerowi o tym, bo to jednak jego mama i byłoby mu przykro tego słuchać... z chrzcinami dziecka było tak samo, bo chciała żeby ochrzcic w innej parafii bo tu za dużo znajomych... Co o tym myślicie?

Gość gość
boje się , że coś wie o moim kochanku....wszystko by mi się rozsypało. a ona schorowana już i ma trochę majątku. teść nie żyje. a narzeczony -ojciec dziecka jedynak... idealna sytuacja. po co był mi ten kochanek? mam nadzieje , że nasze dziecko to nie z nim....

Gość gość
Co za fałszywa suka. Nienawidzi cię. Odcięłabym się od niej na twoim miejscu.

Gość gość
Ten drugi post- ktoś się Podszywa.

Gość gość
wiem , że fałszywa ale nie mogę się od niej odciąć przynajmniej do ślubu. a i po nim muszę trochę poudawać. wzmogła u mnie suka jeszcze większą przebiegłość. zniszczę tę rodzinę. dobrze , że ta stara rura nie czyta kafeterii

Gość gość
Staram się nie jeździć do niej, chociaż narzeczony się obraza o to, że nie chce z nim jechać, no a nie powiem mu dlaczego,.. najgorsze jest ze zanim zaczęliśmy planować ślub była naprawdę miła i bardzo ja lubiłam. Narzeczony chciał aby przepisala dom na niego, a ona stwierdzila ze nie, bo się rozwiedziemy i ja zabiorę wszystko... jest mi cholernie przykro ze ma takie zdanie o mnie. Ja nic naprawdę od niej nie chce, kocham jej syna i chciałabym mieć z nią normalny kontakt.

Gość gość
Gość 14: 33 skończ juz te podszywanie. Bawi cie to? Bo mnie nie. Poprosiłam o radę osoby które maja coś mądrego do powiedzenia i naprawdę doradza.

Gość gość
Narzeczony jak chce domto niech sobie na niego zarobi i kupi albo wybuduje!!! A nie matce zabierac!

Gość gość
Oni maja dom poł na pół, spadek po ojcu, nie jest nawet współwłaścicielem i dlatego poprosił aby no dopisała go.

Gość gość
Może ktoś miał podobna sytuacje?

Gość gość
powinnaś pogadać z narzeczonym, u mnie było podobnie, mąż był na początku troche ślepy ale wkońcu sam zobaczył jak ona mnie traktuje, raz z nią pogadał, nic to nie dało, potem drugi raz, później ograniczyliśmy kontakt do minimum

Gość gość
też uważam żebyś pogadała z narzeczonym, niech pogada z szanowną mamunią i wyjaśnił o co jej chodzi, moja teściowa przeżywała że zabieram jej syna, teraz w miare się dogadujemy ale pierwsze 2 lata była prawdziwą suką i nigdy jej tego nie zapomne

Gość gość
Po prostu dla pokolenia naszych rodziców nie do pojęcia jest aby cieszyć się ze ślubu i robić jakieś cuda-wianki jak się już ma ze sobą dziecko i żyje ze sobą tyle lat. Kiedyś słyszałam rozmowę dwóch kobiet -miały po 70-80 lat - bardzo się dziwiły z czego się wnuczka tak cieszy, że się oświadczył jak już 10 lat ze sobą mieszkają :) Ja tam Twoją teściową rozumiem, choć się z nią nie zgadzam :) Sytuacja z chrzcinami dowodzi tylko, że moja teza jest prawdopodobna - ona nawet nie tyle się wstydzi co nie umie sobie poukładać w głowie tej kolejności - wspólne życie - dziecko - ślub. Kiedyś to po prostu inaczej wyglądało

Gość gość
Spróbuję pogadać z narzeczonym, ale on jest bardzo związany z mama i nie chce robić mu przykrości, a jestem osobą która raczej nie owija w bawełnę i mówi co leży na sercu. Chyba sobie napisze to na kartce żeby ubrać to delikatnie w słowa :D Przyznam że zależy mi na dobrych relacjach, to jednak mama mojego przyszłego meza. Mam nadzieje ze się dogadamy.