Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LEKI W CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny błagam pomóżcie mi bo oszaleje.Jestem w 30tyg. ciąży....na ostatniej wizycie i mojego lekarza dostałam recepty na wykup leków bo: mam bakterie w moczu - dostałam antybiotyk ZINNAT, plus żurawit - 2*1 tab. dopochwowo fluomazin i lactowaginal na zmianę bo złapałam infekcję, oprócz tego ponieważ mam pępowinę dwuznaczeniową kazał brać acard spadła mi też hemoglobina i dostałam receptę na żelazo: dwa różne preparaty....i szczerze mówiąc jak wróciłam do domu to się przeraziłam że tyle tego mam łykać.........czy nie zaszkodzę Małemu czy zaufać lekarzowi ? Bo chyba wie co robi już sama nie wiem.....proszę czy któraś też tak miała....będę wdzięczna za każdy wpis....proszę o pomoc....

Gość gość
przepisał ci bardzo dobre leki i bierz jak najszybciej bo musisz jak najszybciej wyjść z opresji!

Gość gość
Dodam, że też to brałam co ty. Jestem w młodszej ciąży.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź....kurcze złapałam te infekcję: w moczu mam bakterię i leukocyty...i do tego infekcja intymna - normalnie szlag mnie trafia.....zapewne lekarz wie co robi i ufam mu z tym, ze na każdym z tych leków jest adnotacja by w ciąży skonsultować z lekarzem....mam nadzieję, że mojemu nie zaszkodze...

Gość gość
Zaszkodzisz jak nie wyleczysz.

Gość gość
Zawsze zastanawiało mnie po co baby chodzą do lekarza skoro można się na forum wyleczyć. A jakby c***anie napisały że zaszkodzisz i nie bierz to co byś zrobiła? Nie leczyła się?

Gość gość
ja w czasie ciąży tylko stosuję suplementy diety. Lekarz w trakcie badań powiedział, że mam niski poziom żelaza i może grozić mi anemia. Dlatego przepisał mi dicofer, który jak dla mnie jest najlepszym suplementem dostępnym na rynku