Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karboksyterapia na drugi podbródek czy sie oplaca?

Polecane posty

Gość gość

Mam drugi podbródek i ,,chomiki'' , podłoże genetyczne bo mam 24 lata i jestem normalnej budowy ciała, bez otyłości . Zastanawiam sie nad karboksyterapią ale po przeczytaniu opisu zabiegu zastanawiam sie czy jest skuteczny? Przyniosl u was efekt? Jesli tak to ile zabiegow?

No, myślę, że taki zabieg w Twoim przypadku może być wskazany. Ja co prawda robiłam karboksyterapię na uda, ale z rezultatów jestem bardzo zadowolona, więc myślę, że na Twój podbródek też podziała : )

Gość gość
może takie zabiegi masujące pomogą na drugi podbródek, ale pewności na 100% nie mam. Ja też miałam drugi podbródek, ale jak schudłam i skorzystałam w zabiegu endermologii lpg (na nogi) to i twarz stała się szczuplejsza.. a zabieg robiłam w klinice Cosmetologica w Gdańsku, więc jak chcesz to możesz się zawsze zapytać :)))

jak mieszkałam jeszcze na studiach w Warszawie to chodziłam na karboksyterapię, ale też ćwiczyłam dużo i twarz też zeszczuplała, czasami z tym drugim podbródkiem to też jest przesada, bo jak skupiamy się w tym lustrze żeby zobaczyć ten drugi podbród to zawsze go zobaczymy :) zresztą wszystko zależy od ustawienia twarzy. A właśnie teraz moja ciocia mieszkająca na pomorzu szuka dobrego zabiegu ale boi się bólu.. ta klinika Cosmetologica.. jak tam jest? Chciałabym zrobić jej prezent urodzinowy i wykupić jej coś innego niż karbo (która jednak trochę boli)

Gość gość
u mnie na szczęście obyło się bez zabiegów, dałam radę samymi ćwiczeniami, jednak słyszałam o karboksyterapii, bo moja siostra chodziła jakiś czas gdy nie mogła sobie poradzić z cellulitem. Bardzo chwaliła te zabiegi i faktycznie pamiętam rok temu w wakacje, jej nogi były nie do poznania... ale niewiem czy na każdego to działa.

Gość Kaja76___
no spoko, ale nie wiem czy nie lepiej skorzystać z zabiegu na drugi podbródek , widziałam że są takie specjalnie dedykowane temu problemowi.. generalnie moją kliniką jest klinika Cosmetologica - robiłam tam akurat zabiegi na cellulit, ale widziałam że sprzęt mają bardzo nowoczesny.

Gość gość
a jakie mają podejście do pacjenta w tej klinice Cosmetologica? niestety w pewnej klinice potraktowano mnie bardzo z góry a i tak mialam problem zeby sie zdecydowac ze wzgledu na kompleksy..

Gość gość
hmm ja byłam w klinice Cosmetologica i na złą atmosferę nie narzekałam, wręcz przeciwnie ! Otoczono mnie opieką, wszystko wytłumaczono żebym nie miała żadnych wątpliwości...

Gość Justyna___80
Super i tak być powinno! Ja walkę z cellu mam już za sobą dawno dawno temu, ale teraz moja siostra ma problem. Polećcie jakąś klinikę, chciałabym wykupić jej zabieg na urodziny. Najlepiej w trójmieście.

Ja osobiście korzystałam z liftingu za pomocą fal dźwiękowych w klinice w Częstochowie dokładnie tą metodą co w linku : https://bienkowscyclinic.pl/zabiegi/hifu-ultraformer-lifting-modelowanie-sylwetki/ U mnie skończyło się na jednym zabiegu i były rewelacyjne efekty polecam ponieważ ta klinika najbardziej nowoczesny sprzęt i super specjalistów

Gość gość
Justyna, Clinica Comestologica jest spoko. Profesjonalizm w czystej postaci, podejście do klienta cud-miód. Wspaniałe miejsce, na prezent jak znalazł taki zabieg : )

Gość gość
Klinika Dr Michajłowskiego naprawdę spisuje się na medal. Za podejście, efekty zabiegów i korzystne ceny :) jak jesteście uważne to możecie trafić nawet na -40% zniżki. Jak dobrze, że mieszkam w 3mieście! I mam już piękne ciało <3

Gość Paulinka2929
mi bardzo pomógł zabieg enedermologii 35 minut na twarz, owal twarzy wrócił na swoje miejsce, skóra nie jest już taka wiotka ;) fajnie, że są takie zabiegi w tych czasach i nie trzeba się męczyć ze swoimi kompleksami na stare lata .