Kaszalotte 289 Napisano wczoraj o 15:46 Moje ego zwaliło sobie konia nie bierzcie tego do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 289 Napisano wczoraj o 15:54 Lepiej rozmawiać z ludźmi warstwa świadoma niż ta odbytowa, caly czas nad tym pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:00 Nie potrafie stad zniknac bo za duzo plakalem przez baby ktore tu byly i jak znikam to czuje sie fatalnie, i chyba tu zdechne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 612 Napisano wczoraj o 16:00 5 minut temu, Kaszalotte napisał: Lepiej rozmawiać z ludźmi warstwa świadoma niż ta odbytowa, caly czas nad tym pracuje w jaki sposób nad tym pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:01 Z klaudiuszem nie moge byc bo ja bym nie wytrzymal z nia u niej w domu w Polsce na dluzsza mete, moje serce jest w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 289 Napisano wczoraj o 16:02 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: w jaki sposób nad tym pracujesz? Przez skupianie się nawet jak mnie poczwary usypiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:03 Wolalbym do lasu wrocic i namiotu niz do klaudiusza do polski Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 289 Napisano wczoraj o 16:04 Takie TV pjerdolace to jak leżak ebleble i nic nie rejestrujesz ale nie mozna tak bo wszyscy są wściekli że nie kochasz leżaka i nie walisz mu konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:05 (edytowany) Ja tez mam problemy ze skupieniem sie.i w ogole zeby tu nje zagladac, tez mi sie nie udaje ;/ Jak z katiusza pisalem u mnie na forum to pare tygodni tu nie wchodzilem, bo mi katiusza wystarczyla, mielismy byc razem, rozruszac moje forum aj a wszystko zjeebalem Edytowano wczoraj o 16:05 przez owsikus szczerbatus I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 289 Napisano wczoraj o 16:05 Ja się bardzo dobrze skupiam przechodząc z chaosu w stan światłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:06 E tam co nie mozna, a kto Ci zabroni? Ja mam wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:07 A co to stan swiatlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach