Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magda Zuk i samotne wakacje. Tak sie zachowuje zakochana osoba? sama bym nie

Polecane posty

Gość gość
chciala pojechac z chlopakiem a on ja puscil sama chore a tak na marginesie to co was interesuje co kobieta robi? w Polsce nadal widac ciemnogrod,ciagle p***********e o k*******e to sie robi nudne ludzie weźcie zajmijcie się sobą niektóre baby nie żałują bo korzystają i dobrze robią nie trzeba pół życia przy garkach byc

Gość gość
Nikt cie tu nie umoralnia, widac zdajesz sobie sprawe , ze masz koorefski styl zycia (nie mylic z profesjonalnym koorestwem) i sie wstydzisz? :D nie ma czego. Twoja sprawa.

Gość gość
po co sie wypowiadacie wy nawet nie wiecie nic o tej sprawie media tuszuja co sie da a tak na marginesie co was to interesuje co ona robila kobieta ma swoje zycie

Gość gość
Co nas interesuje ? A co cie interesuje co nas interesuje ?

Gość gość
gość dziś Nikt cie tu nie umoralnia, widac zdajesz sobie sprawe , ze masz koorefski styl zycia (nie mylic z profesjonalnym koorestwem) i sie wstydzisz? smiech.gif nie ma czego. Twoja sprawa. x Zależy czym dla ciebie jest k***wskie życie?Najlepiej żebym w wieku 25 lat miała trójke dzieci i robiła za kurę domową co nie?Wiesz co to nawet z domu nie będę już wychodzic bo to k***wskie haha :D Ty wiesz co mówisz czy piszesz co ci najdzie na myśl?Siedzisz na d***e i masz przegrane życie,nie umoralniaj tu nikogo bo każdego jest sprawa.Włazicie komuś na łeb a potem skuleni płaczecie że żadna was nie chce.Tylko przegryw potrafi tak napisać.

Gość gość
gość dziś nie dyskutuj z debilami bo takie łomy nic nie zrozumieją i będą szukac argumentow na tyle ich stać bo nie maja nic konkretnego do zaoferowania

Gość gość
gość dziś Mam prawo do tego:)Nie ma to jak wchodzić komuś na łeb bo samemu ma się g****o do zaoferowania!Pisanie o tym jakie baby są złe bla bla to się robi już nudne,ciągle te same żale wylewane na kafe:DBawi mnie to,co kobieta nie może się napić bo jest suką?Takie myślenie jest poyebane,aż nie dziwię się że nasze rodaczki wolą obcokrajowców niż gołodupców z pseudozasadami.Ja podziękuje za takiego debila.Nawet go nie zwyzywam gorzej bo szkoda mi na to czasu!

Gość gość
00:09 Nikt tu nie pisze , ze masz byc kura domowa i miec 3 dzieci. Czytaj ze zrozumieniem wyuzdana panienko

Gość gość
Kobieta moze sie napic , ale jak przyslowie mowi , kobieta pijana doopa sprzedana

Gość gość
gość dziś A znasz mnie k*****a?Nie wiesz kim jestem i jakie są powody mojego wypowiadania się.Popatrz co sam piszesz ciemnoto polska i zacznij myśleć,nikt nie będzie robił wedle Pana czyli Ciebie bo każdy ma wyeebane w twój tok myślenia polaczku.Ahhhh dziwi mnie to wszystko.Mam sie k***a zabic bo cnoty nie trzymalam do slubu?Ty sie qrwa zastanow co ty piszesz pseudopolaku bo az brak słow

Gość gość
I czyje czujesz na wierzchu?Boli,co nie?Boli że się baby k***ią?Haha mają prawo nie jedna k***a co miała 50 penisów w pochwie jest lepsza niż święta dziewica.Uwierz mi na słowo mam koleżanki i wiem co piszę,a ty katolu lepiej się nie wypowiadaj.

Gość gość
Dlaczego dostajecie wscieklizny jak ktos tu wspomina o wyuzdaniu?

Gość gość
Umiesz zwyzywać od suk,szmat itd.A kim ty jesteś?Otóż nikim.Gorszy niż brud spod paznokci.Mieszasz kobiety z błotem.A co robią mężusie swoim podwładnym powiedz?Wolę mieć bogate życie towarszyskie i nie puszczać się ani nic nie brać ale bawić się jeździć ze znajomymi w góry itd niż mieć za młodu dziecko i przegrać swoje życie.Kobieta mając np 32 lata i spodziewa się dziecka to wie czego chce!Swoję miała i czas na dziecko!Nie po to dostaję się życie żeby myśleć o kolejnym,to jest błędne koło ludzie!

Gość gość
To co mam nie iść na dyskotekę bo coś ktoś powie?Mogę nawet fuknąć w nosa i zapalić skuna i co mi kto zrobi?Nikt.I mogę potem mieć męża.A jeżeli zdarzy mi się seks przypadkowy to co mam sie zabic?Jak to się mówi do 3 razy sztuka a pozniej to juz jest przeyebane.Nie można wypominać sobie ani innym.Fakt że jak kobieta źle sie z tym czuje że coś zrobi to jest bardzo moralna,ale jak ma to w d***e to dobrze jej sprawa,byle by na psy nie zeszła

Gość gość
Pierwsze slysze , zeby Egipt byl popularnym kierunkiem dla dziffek na telefon :D zapoznala pusta doopa jakiegos opalonego sugardaddy i myslala c***j wie co.

Gość gość
gość dziś ja 2 razy przebolałbym ale więcej to nie :D nie chce dziewicy i nie chce puszczalskiej ale wole doswiadczona babe niz dziewice

Gość gość
gość dziś To co nie miała prawa zwiedzić innego kraju co nie?I to niby jej wina?A idźże spać p********z od rzeczy:D gość dziś No i prawidłowo tak trzymaj jesteś mądrym mężczyzną a nie gołodupcem życzę Ci miłej kobiety z zasadami!

Gość gość
00:18 No wlasnie nikt cie tu nie wyzywa , ale ty owszem. Nikt tu nie pisze , ze kobieta musi mlodo wyjsc za maz i miec dziecko. My o jednym a ty swoje. Z czytania ze zrozumieniem mialas paly? To teraz je chociaz ladnie stawiasz roznym chlopcom w gorach

Gość gość
00:25 Znasz znaczenie slowa "gołod***ec"?

Gość gość
Magda miala tak bujne zycie towarzyskie, ze poleciala tam sama :D

Gość gość
Tak koncza nieszanujace sie suki

Gość gość
Z bujnego , wolnego zycia to ma sie tyle co ktos tu napisal ... zostaniesz sama w wieku 45 lat , znajomi odejda , wyglad sie posypie , nikogo bliskiego a zycia jeszcze kupa :D

Gość gość
gość dziś Tak koncza nieszanujace sie suki XXX Tak koncza przegrywy wyzywając normalne kobiety 00:18 No wlasnie nikt cie tu nie wyzywa , ale ty owszem. Nikt tu nie pisze , ze kobieta musi mlodo wyjsc za maz i miec dziecko. My o jednym a ty swoje. Z czytania ze zrozumieniem mialas paly? To teraz je chociaz ladnie stawiasz roznym chlopcom w gorach xxx A ty tylko masz jedno skojrzanie zboczeńcu p********y :D!Ja sobie wyjeżdzam i mam przyjaciół a ciebie j****a kukło nikt nie lubi gość dziś Z bujnego , wolnego zycia to ma sie tyle co ktos tu napisal ... zostaniesz sama w wieku 45 lat , znajomi odejda , wyglad sie posypie , nikogo bliskiego a zycia jeszcze kupa XXXX Gorsza kupa jak masz 25 lat i dwojke dzieci a null swojego zycia ;)

Gość kosiara metalowa
gość wczoraj kto jej broni? nikt jej nie broni tylko po prostu nie znając osoby nie dopisujemy scenariuszy do niej i do tej całej sytuacji i już z tymi fotami nie przesadzajcie widywałam gorsze, a nakładanie choćby i tony tapety nie oznacza, że ta osoba zasługuje na gwałt czy śmierć. Jesteście chore i nienormalne. Tak wiem zaraz się dowiem, że jestem kur/wą i tapeciarą tak, tak wiem jakie jest myślenie miłosiernych katolek z kafe :o

Gość gość
A ty tylko masz jedno skojrzanie zboczeńcu p********y smiech.gif !Ja sobie wyjeżdzam i mam przyjaciół a ciebie j****a kukło nikt nie lubi Ciebie , wbrew pozorom, też nikt nie lubi , ale lubisz stawiać pały i jesteś pyskata to się wszędzie wepchniesz, pocieszasz się zapewniając wszystkich jaka to nie jesteś wyzwolona mimo, że nikogo to tutaj nie interesuje pustaku :D

Gość gość
Kobieta nie żyje. Kij wie co się stało a tu taki lincz i atak wścieklizny, wyzwanie jej od dzi/wek, szmat, ścierek, prostytutek i wyzywanie od najgorszych każdego kto apeluje o zdrowy rozsądek i nie ocenianie jej skoro jej nie znałyście i nic o sprawie nie wiecie:o przecież wy nawet jej nie znałyście :o no pojechała sama do zamkniętego kurortu na zorganizowaną wycieczkę i ja to rozumiem, że nie zakładała najgorszego. Ciekawe ile z was by podejrzewało, że na zamkniętym obiekcie na takiej wycieczce z biura coś takiego może się w Hurghadzie wydarzyć. teraz takie mądre jesteście, bo doszło do tragedii ja z czystym sumieniem mówię, że w życiu bym się czegoś takiego nie spodziewała. No miała też dziuniowate fotki ale dziewczyny bez przesady. Opanujcie się.

Gość gość
Musi tu wszystkim tłumaczyć , że ona musi się wyszaleć. Ale jak strzeli czterdziecha to bedzie patrzyła na ładne , młode mężatki z dziećmi wzrokiem jakby chciała je zabić hehe

Gość gość
Strach wchodzić na tą kafeterię bo się okazuje, że jak jedziesz sama na wakacje to jesteś śmieciem i kurffą :o Ja też nieraz byłam sama na wakacjach zagranicznych nie rozumiem tego roztrząsania, że pojechała sama i że to na pewno znaczy, że jest prostytutką :o u niej akurat wyszła sytuacja z paszportem chłopaka, zapodała focha, a że podróżowała trohcę to nie stanowiło dla niej problemu wyjechanie na hotelową posiadówę (no nie czarujmy się, tam się siedzi, je, pije i plywa w basenie). Ja z kolei jestem introwertyczką i lubię wypocząć sama. zapewne jasnowidzki z kafe też znalazłyby na to na to swoją teorię :o no co jest ze mną nie tak? Też jestem kurffą? a może jestem psychicznie chora? a może narkotyki przemycam? Te wasze opowieści z Narnii są po prostu śmieszne, a z doświadczenia wiem, że ludzkie jęzory niewyparzone potrafią wiele zmyślić i zła wyrządzić.

Gość gość
gość dziś tak sobie mów ;) tak się pocieszaj, że będą na ciebie patrzyły z zawiścią hahaha ja akurat mam dzieci ale znam sporo osób po 40stce, które mają w d***e młode mężatki, ich wózeczki, pieluszki i dzieciątka i to nie jest tak że każda kobieta prędzej czy później pragnie tych dzieci i tego męża i że po 40stce żałuje i zazdrości innym.

Gość gość
01:17 Siedzenie samej w hotelu nie będąc prostytutka jest troszkę dziwne.