Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magda Zuk i samotne wakacje. Tak sie zachowuje zakochana osoba? sama bym nie

Polecane posty

Gość gość

Szkoda mi jej lecz z drugiej strony, celowo sie ubierala i robila na towarek, to tak tez zostala przez ciapatych potraktowana. Nie do konca zal mi kogos kto sam sie pcha w paszcze lwa. Jedzie tam sama i co, nie wie co do czego? Co to za milosc z tym Markusem ze dla niej odpoczynek za granica jest wazniejszy niz z facetem gdziekolwiek indziej nawet w domu. Ja wolalabym juz nigdze nie pojechac niz samej bo facet nie ma paszportu. Odpoczynek razem jest lepszy pod mostem w Wachocku niz samotny u ciemnych w Egipcie

Gość gość
Z choinki sie urwalas, ona nie pojechala tam na urlop, tylko cos sie tam odj***lo jak to jej chlopak ( homos) powiedzial

Gość gość
Na urlop to ona napewno nie pojechała

Gość gość
a co Cię to obchodzi weź sobie wsadź ten osąd każdy ma swoje życie i próg moralności znalazły sobie temat kaszaloty :-o

Gość gość
o znalazła się locha zapuszczona robiła się na towarek OJP a to niby co kobieta zadbana ładna to od razu k***a robi się za towarek a tobie kto broni być piękną ???? Nie trafia mnie takie piertolenie ludzie kobieta to nie mięcho ma prawo dbać o siebie to nie znaczy że jak zadbana to od razu k***a :-o

Gość gość
Niestety, ona była zadbana, ale wyglądała też jak towarek. Nawet do zdjęć pozowała w taki sposób. Zgadzam się z założycielem tematu.

Gość gość
Niestety, ona była zadbana, ale wyglądała też jak towarek. Nawet do zdjęć pozowała w taki sposób. Zgadzam się z założycielem tematu.

Gość gość
To była call girl, ale czego ona szukała w Egipcie ? Hahahah

Gość gość
Dziewczyna ,jak dziewczyna , zwykła Polka nie zapominaj autorko ,że po pierwsze to nasza Rodaczka ,po drugie żyjemy w demokratycznym Państwie ,gdzie mamy wolność i każdy może sobie robić fotki jakie chce ,takich zdjęć jest pełno ... , to nikomu nie daje prawa do tego ,żeby kogoś skrzywdzić ,czy wykorzystywać ,czy tym bardziej oceniać nie wiem co się stało ,że pojechała tam sama , co ją skłoniło itd nie oceniam BO MNIE PRZY TYM NIE BYŁO !!

Gość gość
nie martwcie się wam loszki nic nie grozi :-)

Gość gość
ta magdalena to zwykla szmata a muzulmanie to nie katolicy by dawac kobietom prawo do szmacenia sie.

Gość gość
Może myślała, że w Egipcie tak bogato jak w Emiratach. :P

Towarek? :O Była ładna i wysportowana :o Popatrz wokół ile jest tlenionych Karyn :o i porównaj :o

Gość gość
że wam nie wstyd z zazdrości o urodę wypisywać takiego sk***ysyń//stwa

Gość gość
Moge tylko napisac ze znalam Markusa i Magde. Oni od miesiaca gadali o tym wyjezdzie tak wiec to nie byla zadna niespodzianka. Markus nie polecial z Magda lecz inny jego kolega, jednak Magda wiedziala po co tam leci i bynajmniej nie po to aby wypocząć

Gość gość
Trenowała taniec na rurze :D po co ? Bronicie jej bo same jesteście dziffkami i się tak lansujecie na wyuzdaną szmatę jak ona lub byście chciały. :P

Gość gość
18:56 Hola hola Ja jestem ładniejsza od tej Magdy :P ale nie robię się na wyuzdaną lambadziarę.

Gość gość
Szukała kasy i c***ja do doopy i znalazła.

Gość gość
Tak, tylko, ze ten taniec na rurze to pole dance, który nie ma nic wspólnego z wyuzdanym wyginaniem sie na rurze w burdelach. Nawet w mam talent pełno było uczestniczek, które ten wlaśnie taniec prezentowały. I co, tylko dlatego, ze tanczyła i była zadbana, to jakaś koorffa arabska, śmierdząca kozami i wielbłądami miała prawo potraktować ją jak szmatę?To może polscy mężczyźni powinni każdą muzułankę traktować jak goowno i popychadło, bo one to właśnie lubią?Zastanówcie się debilki co piszecie, bo zazdrość w was aż kipi i cieszycie się, ze jedna ładna mniej i wasz Janusz już nigdy na niej oka nie zawiesi

Gość gość
Juz po śledztwie.

Gość gość
19:06 psychiczna jestes...sama jestem od niej ladnejsza :/

Gość gość
Zazdrość z nas kipi hahahah zadzwoń na policję jak ci się nie podoba co piszemy głupia wyuzdana szmato Polska wolny kraj.

Gość gość
I co z tego, ze jesteś ładniejsza, skoro jestes zła do szpiku kości i uważasz, ze zasłużyła sobie na śmierć? Zresztą uroda to kwestia gustu i dla jednych będziesz ładna, dla innych przeciętna, a jeszcze inni nawet by na ciebie uwagi nie zwrócili. Pogódź się z tym, bo za chwilę z tej ekscytacji nad swoja buźką, zasypiesz nas swoimi instagramowymi słit fociami

Gość gość
gość dziś Zazdrość z nas kipi hahahah zadzwoń na policję jak ci się nie podoba co piszemy głupia wyuzdana szmato lapka.gif Polska wolny kraj. VVV Może i wolny, ale za to ilu w nim idiotów twojego pokroju...:O

Gość gość
Nie miała kasy na bilet i hotel w Dubaju to poleciała dawać doopy w Egipcie.

Gość gość
19:24 Słit focie to robiła sobie sztywna już Magda i wyuzdane idiotki tzw. k****y atencyjne twojego pokroju

Gość gość
Tymi k/u/r/w//a/m/i tak rzucasz z zazdrości, ze takaś ładna, a mimo to żaden arabus cie nie chce?

Gość gość
Nadinterpretacja. Nikt tu nie napisał, że zasłużyła na śmierć. Chociaż to , że jednej wyuzdanej słit loszki mniej to zawsze na plus :)

Gość gość
"gość dziś Trenowała taniec na rurze smiech.gif po co ? Bronicie jej bo same jesteście dziffkami i się tak lansujecie na wyuzdaną szmatę jak ona lub byście chciały. jezyk.gif" Taniec na rurze to jest sport , rodzaj akrobatyki . Chciałabym robic na rurze takie cuda jak niektóre babki . Tylko do tego trzeba mieć wysportowane i ładne ciało . Ja niestety takiego nie mam .

Gość gość
Zazdrość, zazdrość, zazdrość .... Ty znasz inne słowa adwokatko wyuzdanej prostytutki ?