Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magda Zuk i samotne wakacje. Tak sie zachowuje zakochana osoba? sama bym nie

Polecane posty

Gość gość
01:39 ale z ciebie debilka 🖐️ mam 20 lat, jestem dziewicą i uwielbiam dwudniowe wypady W SAMOTNOŚCI. owszem, jeżdżę też z przyjaciółmi, ale sama również lubię i pozwalam sobie na to od czasów osiągnięcia pełnoletniości 2-3 razy w roku. w wakacje byłam tydzień sama nad morzem. tak, w hotelu. to nie znaczy, że jestem prostytutką. ciężko nie zarzucać zazdrości osobom, które tak obrażają piękną, zmarłą dziewczynę.

Gość gość
up

Gość gość
Tłumaczcie sobie swoje dziwactwa / koorestfo.

Gość gość
01:58 jakie k******o debilu, jestem dziewicą ? niejedna dziołszka z oazy nie ruszająca się nigdzie bez pana i władcy ma lepszy przebieg 🖐️

Gość gość
Tez kiedyś taka była, mówiłam, ze chciałam sie wyszaleć, a teraz na założenie rodziny jestem za stara i za brzydka

Gość sisib
ku...stwo bo jeżdżę sama na wycieczki? Oj ktoś tu jest mizoginem i seksualnym frustratem :D

Gość gość
a co mnie to obchodzi, że jesteś za stara i za brzydka? dlatego trzeba innych wyzywać i dorabiać z bandą idiotek teorie i historie do życia innych ludzi? Polki w większości to najgłupsze kury i tłuki na świecie :o

Gość gość
02:31 A ty jesteś dziwadło jak sama jeżdzisz na wycieczki :D

Gość gość
Piszcie dziwne k****y co chcecie, w życiu bym nie pojechała na wycieczkę sama.

Gość gość
02:37 boś jest niesamodzielna, tchórzliwa, uzależniona od innych, bardziej obrotnych osób, a w dodatku uboga wewnętrznie (dlatego nie umiesz być sama ze sobą, nudzisz się wówczas) i w dodatku ograniczona.

Gość gość
02:52 Lubie być sama ze sobą, ale na co mam jeździć gdzieś i być sama ? Pobyć sama to mogę w domu.

Gość gość
02:56 widzisz, nie zrozumiesz samotnych spacerów nad brzegiem morza, wypraw do lasu, siedzenia w kawiarni z książką, poczucia totalnej, emocjonalnej wolności przez te kilka dni, wyoutowania od codziennego otoczenia, co pozwala zajrzeć w głąb siebie, ale i bardziej je docenić :-)

Gość gość
"Powiem tak - śledzę temat wręcz od samego początku i wkręciłem się w to trochę. Opiszę wszystko w skrócie. Ta pani u góry wystąpiła przedwczoraj w "Uwadze"( LINK ) u boku Rutkowskiego, podawała się jako randomowa ofiara dosypania jej czegoś do drinka przez tego rezydenta i Arabów na wakacjach w tym hotelu, mówiła,ze cudem uniknęła tragedii, bo w porę znalazła ją matka. Sprawa okazała się nieco bardziej zawiła, bo internauci znaleźli jej powiązania na facebooku z Magdą Żuk oraz tym całym Markusem i resztą tej szajki.W dodatku na jej fb miała pełno selfie z ciapatymi, nawet ktoś napisał na priv do jednego z nich i okazało się, że ta jej historia o dosypaniu czegoś do drinka mija się z prawdą, bo kiedy była na wakacjach była bardzo rozwiązła i sama bardzo chętnie zaczepiała Arabów. Do sieci wyciekł też ten filmik ze snapa (wyżej w poście), w którym po skończonej „Uwadze” ostro bawi się na imprezie z Rutkowskim. Cała ta sprawa z tą Magdą wygląda jak spisek – jej chłopak/narzeczony (Markus) i zamieszani w tę sprawę jego przyjaciele są blisko powiązani z serią podobnych samobójstw/morderstw/zaginięć kobiet. W dodatku wszyscy są związani, spokrewnieni z wysoko postawionymi osobami w polityce i prawie ( między innymi ten cały Markus – chłopak Magdy jest synem dziennikarza z Wyborczej Artura Włodarskiego, a inny - bodajże Solczak- ma w rodzinie posła PO). Byli widywani często we wrocławskim klubie gejowskim „Grey” kojarzonym m.in. z handlu narkotykami, mafią, szajką „Szare Wilki” (DOWÓD). Na Fb jest pełno relacji osób, które ich wcześniej znały i to wszystko opisują. Ktoś nawet pisał ,ze obiecują laskom złote góry za to ,że tam pojadą, a te się na to łapią .Cały ten Markus i reszta doskonale znają się z tym rezydentem (Facebook, wystarczy też spojrzeć na końcówkę nagrania tej wideorozmowy, w której pojawia się feralny rezydent ( zna jego imię i wita się jakby byli dobrymi znajomymi). To jest po prostu zorganizowana grupa przestępcza handlująca narkotykami, ludźmi, tytoniem i nic im nie zrobią, bo ta ma cały szereg powiązań z najwyższymi ludźmi ze świecznika UE. A cały ten Rutkowski został wynajęty w tej sprawie żeby zatrzeć ślady i zwalić całą winę na jakiegoś ciapatego, przecież on też zajmował się podobną sprawą Karoliny K., byłej dziewczyny tego Markusa, która „zginęła” rok temu wręcz w identyczny sposób co Magda. Tak jak pisałem wcześniej – biorąc pod uwagę, iż Krzysztof Rutkowski jest powiązany ze środowiskami Platformy Obywatelskiej, TVN i Gazety Wyborczej oraz iż także zajmował się śmiercią Karoliny Kaczorowskiej i nic nie wyjaśnił jest wręcz pewne, że próbuje on sprowadzić całą sprawę niewłaściwe tory. Co ciekawe – kłamliwe szkalujące ofiarę info o samobójstwie i chorobie psychicznej Magdy Żuk jest intensywnie lansowane przez GW, WP, Onet Teraz sprawa jest tak samo intensywnie wyciszana i zdejmowana z czołówek tych mediów. Aha, i jeszcze sprawa z paszportem – Markus jest obywatelem Niemiec, a Ci mogą jeździć w te miejsca NA DOWÓD, więc nie musiał mieć paszportu. "

Gość gość
gość wczoraj 20:58 Te, rynsztokowa sciero, przytep swoj niewyparzony jezor Faktycznie masz klasę tym wulgarnym jęzorem i te bajki o wyborach miss gruba k***o idź obciągnij Zenkowi spoconą pałę i stul ryj .

Gość gość
gość dziś Piszcie dziwne k****y co chcecie, w życiu bym nie pojechała na wycieczkę sama. xxx ale z ciebie dno :o to że ktoś lubi co innego i żyje inaczej niż ty jest powodem żeby go w ten sposób obrażać? Ty nie jeździsz na żadne wycieczki nie czaruj rzeczywistości. Ty jesteś następną sfrustrowaną młodą kobietą która przegrała życie, w domu jest nikim, nie ma kasy i relaksuje się co najwyżej w biedrze na zakupach i jedynie w internecie może być kimś lepszym, a przy okazji wyrzucić z siebie swoje frustracje bluzgając na innych. Jesteś obrzydliwą chorą osobą. Następną typową kafeteryjną pieniaczką.

Gość gość1212121
gość dziś ale nie możesz pojąć, że każdy jest inny co nie znaczy, że przez to gorszy? Gdzie wy się chowacie, że taką agresję i pogardę wzbudza w was każdy kto nie lubi tego co wy :o jakim to zakutym łbem trzeba być :o Ja mam dzieci odchowane oboje w liceum i bardzo lubię sama pojechać do ulubionego SPA na weekend co jakiś czas. Delektuję się zabiegami, spacerem nad jeziorem, jogą w ogrodzie. Wielu mężczyzn też lubi samotne wyprawy ryby, góry np. mój maż jeździ sam na kilkudniowe wyprawy na ryby. Kiedyś chciałam go zaskoczyć i pojechalam znienacka do niego, bo myślałam, że ze swoim bratem będzie piwkował i posiedzimy razem, a on siedział sam łódce na środku jeziora nieruchomo jak kołek w ciszy i to jest takie dziwne? i to jest powód żeby nas obrażać? Gdzie wy żyjecie w jakichś średniowiecznych osadach?

Gość gość
Typowe zachowanie katolickich przykładnych matek na Kafe. Zdeptać, poniżyć, wyzwać-bez znajmości żelaznych faktów. Z racji tego ze była bardzo ładna i dbała o siebie trzeba jej nawet po smierci dowalić :/ Z ofiary zrobic winnego...

Gość gość
cały czas tu wypisuje ta prostytutka broniąc nienormalnych postaw życiowych niestety twoja postawa zdemoralizowana nie usprawiedliwi nienormalnych zachowań ponieważ rodzice nie przekazali wam dostatecznie jak żyć aby nie mieć problemów i nieszczęść powiem wam o błędach jakie się popełnia często które doprowadzają póżniej do tragedii : tatuowanie ciała ,taniec na rurze, związanie się z gejem, z tego nie może wyniknąć nic dobrego

Gość gość
9 58 naturalnie twoje fakty i scenariusz życia Magdaleny Ż piszesz na podstawie jej znajomości i bycia z nią dość blisko kiedy jeszcze żyła ????? Czy naczytałaś się cudownych tabloidów i teraz snujesz reżyserkę jej życia za życia :-D . Wy jesteście chore OCENIACIE TĄ KOBIETĘ i wiecie jak żyła i jak jej życie wyglądało mimo , że żadna jej nie znała i nie ma o niej bladego pojęcia czemu nie rozpisywałyście się o niej tak miesiąc temu przecież miała konto na fb i żyła ??? Czemu żadna z was wtedy jej nie napisała na priw słuchaj jesteś prostytutką bo tańczysz pole dance jesteście żałosne ZAŁOŻYŁYŚCIE TEMAT O MARTWEJ KOBIEIE I JEDZIECIE PO NIEJ NIE MAJĄC DO TEGO ŻADNEGO PRAWA TO JUŻ PRZEGIĘCIE MAM NADZIEJE ŻE TEN TEMAT ZOSTANIE ZGŁOSZONY PRZEZ JEJ RODZICÓW KONIEC BEZKARNRGO HEJTU W NECIE :-o

Gość gość
nie wiem co tam się stało ale cała sprawa jest MOCNO podejrzana. choć i postępowanie ofiary jest dziwne. no ale życie jest w różnych odcieniach szarości a nie czarno białe. więc nie będzie tak ze dziewica zapieta w kolnierzyku pod brodę i w spódnicy do ziemi została napadnieta przez dzikusow. nie nie będzie tak.

Gość gość
Dokladnie. Sorry ale krecenie d..pa na rurze i noszenie spodnic ledwie d..pe zakrywajacych to jest celowe dzialanie majace na celu zwrocenie uwagi mezczyzn. Bo przeciez to nuie kobiety beda sie na nie slinic. Tak samo wyuzdany makijaz a la wiadomo jakie panie. To wszystko ma jeden cel a jak dodamy do tego pchanie sie do kraju gdzie kobiety traktuje sie jak przedmiot to wychodzi ze po prostu ktos lubi ten sport. Albo jest taka dziewczyna celowo nastawiona na przygode albo na tyle glupia ze nuie ma podstawowej wiedzy o mentalnosci muzulmanow. P{ytanie czy glupich ludzim nam trzeba.

Gość Old man
Podobnego bełkotu w/t tragicznej śmierci POLKI nigdy nie spotkałem.Nie sądziłem,że 70% młodego pokolenia to pyszczące badziewie.Jedno,co dobre z jazgotu- tej narkotykowej sprawy nie da się zamieść pod dywan.

Gość gość
11:32 Naturalna selekcja. Reszta głupich "młodych , dynamicznych, odważnych z kasa" lubiacych samotne włóczenie sie czyt. pojedzie sama to ma większe szanse, ze taki Arab wyroocha ja a nie jej koleżankę, strasznie sie tu pieni... juz tu 10 raz zostałam zwyzywana od katoliczek wielorodek bez kasy hahaha

Gość gość
Faktycznie ubierają się jak towar i jadą tam gdzie dobrze płacą. Najgorsze jest to, że wszystko układa się w jedną całość i alibi chyba planowane również. Nikt mi nie powie, że musi jechać w takie miejsce. Atrakcje w hotelach? To ciekawe

Gość gość
10:24 Jej znajomi myśleli to , co sobie myśleli na jej temat :P Następna dziunia , która miała tyle wrogów , że niewiadomo kto jej zrobił "krzywdę".

Gość gość
14:30 Nie było jej stać na Emiraty ewentualnie Izrael (dziewczyny jeżdżą tam na zarobek od lat) to pojechała na sex turystykę - sponsoring do ciapatych w Egipcie. Zarobiła :D

Gość gość
Opowiadają sobie przygody głównie z partnerami przypadkowymi i kontakty z nimi utrzymują w różnych celach. Bo kto ich tam pozna. Makijaż tako, że każda jest podobna. Mogli się pomylić z inną co tam przyjeżdżają

Gość gość
Wolność niektórych poprostu zabija.

Gość gość
Koleżanka mi zdradziła tajemnice. Małym pfiutem też fajnie i zachowane dziewictwo dłużej niż przypuszczasz. Nowy przyszły fascynuje się a ja doświadczona udaje, że pierwszy raz krzycząc . Strzela po ścianach jak z węża strażackiego

Gość gość
Wolność buhahha koorewki nieźle sie tu popisały