Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geość

Kocham Cię nadal, nic nie zapomniałam

Polecane posty

Gość gość
Jaka druga E.? I dlaczego ma być zazdrosna? Jeśli to o mnie chodzi to ja już dawno sobie Ciebie odpuściłam więc o co mam być zazdrosna? Mnie teraz inny posuwa. A Ty gdybyś chciał, to byś był. 😠 Widocznie nie chciałeś. Nie będę zazdrosna o kogoś, kto nigdy nie był mój. Nie jestem dziś w humorku na docinki. 😠

Gość gość
ty duga E. ty jesteś w pełni porąbana...skoro cię posuwa ktoś inny, to po jaką cholerę siedzisz na kafeterii, pilnuj posuwacza dziwo!

Gość gość
I po co te nerwy? Coś zabolało? Boli Cię, że mam kogoś? Mój posuwacz wierny jest i nie rypie się na prawo i lewo jak być może Ty bo to nie ten typ faceta. I nie nazywaj zakochanej kobiety dziwką. Sam jesteś d****** I w dodatku porąbaniec! 😠

Gość gość
Tak, zabolało mnie twoje prostactwo. A wszyscy, którzy się do ciebie zwracają, nie muszą być mężczyznami.

Gość gość
Od tej E. to już się tu rzygać chce,wszędzie jej pełno,nikt do nikogo nie może nic napisać,bo E. sie wp******i do rozmowy :( żenada p. E.

Gość gość
Moje prostactwo? Ciekawe kto tu jest tym prostakiem. Nie lubię jak ktoś mnie bezpodstawnie atakuje. Możesz być sobie kim chcesz, ale nic Ci do mojego życia. Pilnuj sam/sama siebie i swojej moralności. Cwany, bo anonimowy w necie.

Gość gość
13:55 Jak ktoś mnie atakuje to nie odpuszczam. Ewentualnie jak nie mam ochoty to nie gadam z kimś takim, żeby sobie nie psuć nerwów. Zależy od nastroju i sytuacji.

Gość gość
Mam z kimś sobie do pogadania może nawet już niebawem, o ile ten ktoś chce rozmawiać i o ile jest na tyle dojrzały i ugodowy, żeby umieć na spokojnie rozmawiać. Nie życzę sobie jednak wulgaryzmów pod moim adresem, bo mogę oddać, i to z dużą nawiązką. Tylko szczera rozmowa, pełna opanowania i zrozumienia, empatii. To może być trudne.

Gość gość
wynoś się z mojego tematu! Autorka

Gość gość
Jeżeli temat jest o dobrej pamięci, to chyba te złe sytuacje, nieporozumienia też musicie trochę pamiętać, prawda? Przecież nie sposób zamieść ich teraz pod dywan a potem w związku nagle sobie o tych nieporozumieniach przypomnieć. Ale oczywiście większość z Was ma klapki na oczach i jeszcze będziecie tego żałować, naiwni. Tylko puste romanse Wam w głowach a do życia w związku zupełnie się nie nadajecie. To jak to u Was jest?

Gość gość
ona pisze sama ze sobą, niech pisze.

Gość gość
14:25 Autorka to naiwniara i pustak. Idź lepiej zmień majtki na suche. Żegnam. E.

Gość gość
Jesteś zwykłą chamką i znieważasz autorkę bezpodstawnie. Nikt tu nie chce z tobą rozmawiać!

Gość gość
Jest piękna pogoda, na spacer. Autorko, a bycie pustakiem oskarżają pustacy. olej

Gość gość
14:32 I vice versa. Tyle samo wiesz o moim życiu ile ja o Twoim. Ja może jestem chamska za to Ty może jesteś pustakiem? Żegnam po raz drugi i ostatni. Siedźcie sobie tutaj i brandzlujcie się dalej hahahahaha. :D E.

Gość gość
ON pisze sam ze sobą . Cz on ma schizofrenie ?

Gość gość
Wreszcie oczyszczony topik! Hura!

Gość gość
14:48 Jasne. Topik, który zaraz umrze śmiercią naturalną. Takie smuty, że raczej nie będzie tego więcej niż 3 strony. :D Żegnam po raz trzeci i ostatni. :D E.

Gość gość
ON pisze sam ze sobą

Gość gość
Żegnaj się i 50 raz, g****o mnie obchodzis, ty i twoja piosanina.

Gość gość
Normalnie, to są właśnie Polacy: zadziorni, zaczepni, butni, intrganci.

Gość gość
To siedź sobie z ciapatymi i nie nie będziesz miał powodów do narzekania.

Gość gość
Dobrze, że ta E. nie jest Elą ani się za nią nie podaje. Dobrze.

Gość gość
I dobrze, że nie jest Ewą. Mam nadzieję.