Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj skończyłam 41 lat i mam doła bo nic mi

Polecane posty

Gość gość
Tak, właśnie te teorie Pozytywnego Myślenia (choć to duże uproszczenie) i oczywiście niekoniecznie jest to łatwe (zwłaszcza zmiana swoich poglądów) i owszem, trzeba w to włożyć pracę. Ja dzięki PP i PM zmieniłam swoje życie o jakieś 150%.

Gość gość
Tyle tylko że poprawianie urody sporo kosztuje a autorka kasy za dużo nie ma, a poza tym nawet gdy poprawi urodę to i tak metryka się jej nie zmieni,

Gość gość
Gdybym jeszcze raz miała wybór, rodzina czy singielka, to dzisiaj bez wahania wolałabym być sama. Jak chcesz, możemy się zamienić, jak posmakujesz tego miodu to szybko zmienisz zdanie. Boże, jak zostaje sama w domu to czuję się jakby mi ktoś dodał skrzydeł. Ja lubię ciszę i spokój,wystarczy mi mój ogród do szczęścia, byle sama.

Gość gość
do goscia 16.57-zycie zaczyna sie po piedziesiatce albo po dwoch (he he he) ale tak na powaznie ,ja mam 53 lata,po rozwodzie i zalamaniu nerwowym(nie jednym) nic juz od zycia nie oczekiwalam.i wtedy poznalam JEGO.jest lekarzem,bylam u niego na wizycie i zaczelo iskrzyc miedzy nami,ja poczatkowo nie chcialam,nie bylam na to gotowa ale langsam,langsam po malusku serducho zaczelo mi walic.pozdrawiam wszystkie samotne i zalamane swoim zyciem.nigdy nic nie wiadomo.a co Pan Bog przeznaczy to na drodze rozkraczy

Gość gość
Mieszkam w małym miasteczku i tu wolnych facetów brak. Jedynie jacys menele alkoholicy .a i wlasnie w małych miasteczkach faceci mają większe parcie na dzieci. Urody poprawiać nie musze. Na razie wyglądam dobrze . Niejedna 30 latka ma gorsza cerę od mojej.W ogóle wszyscy mówią ze wyglądam na mniej niż mam.

Gość gość
Masz 41 lat moim zdaniem odpowiednim facetem dla ciebie jest facet 46 lat a taki może mieć już dziecko dorosłe, i moim zdaniem taki układ byłby dla ciebie odpowiedni, prawdą jest również fakt że gdy ja rodziłam rodziła kobieta w wieku 44 lat, ale nie nastawiaj się na dziecko bo się możesz rozczarować, a facet który ma już dorosłe dziecko byłby dla ciebie odpowiedni.

Gość gość
Ja nie miałam nigdy problemu ze znalezieniem faceta, wręcz odwrotnie, zdaję sobie sprawę że wielu się ogląda i dzisiaj, nie stanowiłoby to problemu gdybym tylko chciała,ale już nie chcę, przynajmniej teraz. Trochę mnie męczą trochę mnie śmieszą faceci, chciałabym pobyć sama,chociaż pół roku, żeby znów poczuć wolność i niezależność. Póki co, rodzina nie pozwala mi na taki luksus.

Gość gość
30-37latek będzie odpowiedni dla ciebie

Gość gość
faceci po 30 maja kelbie we lbie i szukaja 20 latek.tobie to okolo 50 facet,ktory juz dzieci nie chce.

Gość gość
Ale tacy woli 45 latkowie często dzieci nie mają i chcą je mieć. Facet z dziećmi -taki układ nie za bardzo mi odpowiada.znajoma weszła w coś takiego i żałuję sama dzieci nie ma. Dorosłe dzieci faceta są dla niej praktycznie obce . Ale dla tego jej faceta są mega ważne .czasami jej się wydaje ze ważniejsze niż ona. Pomaga im finansowo jest na każde zawołanie. Osobiście chyba nie odnalazłabym się w takim układzie.

Gość Gunhilda
Szukam patnera do szybkiego seksu. Dyskrecja zapewniona.

Gość gość
Mojej koleżanki ojciec ożenił się drugi raz i razem zamieszkał ze swoją nową żoną jeszcze jak ona była nastolatką i jakoś tam im się układało nie pamiętam żeby wspominała że są jakieś kłótnie, w tej chwili koleżanka wyszła za mąż i ma własną rodzine, pamiętam jeszcz jak opowiadała że ta nowa żona jej ojca świetnie gotuje,

Gość gość
W wieku 41 lat masz większa część życia za soba. Jeżeli do tego tego czasu nie osiagnęłaś sukcesów w życiu to oswój się z myśla że już ich nie osiagniesz. Teraz czeka cię ponura egzystencja a prawdopodobnie będzie coraz gorzej.

Gość gość
Oczywiście nie namawiam ciebie do takiego układu ale uważam że nie należy się niczego zarzekać

Gość gość
Ktoś tu pisze, ze grube mają mężów mają bo: nie przebierają mają takich nieudaczników zakompleksionych albo damskich bokserów :p albo zdradzaczy :p

Gość gość
Z drugiej strony znam analogiczną sytuację w której nowa żona nie znosi dziecka męża z pierwszego małżeństwa, to dziecko jest już dorosłe i przychodzi na święta,

Gość gość
Witam ,żeby osiągnąć sukces na pewno w naszym hoojowym kraju nie da się tego osiągnąć po pierwsze ,trzeba mieć zaje/biste znajomości , albo rozłożyć nogi tu i tam ,albo być piątą wodą po kisielu , niestety taka kur/wa prawda , co z tego że ja sobie żyły w pracy wypruwałam , nigdy na L4 nie poszłam ,przychodziłam do pracy na zawołanie bo,,kolega nie mógł przyjść'' itd. jak taka ku/rwa dostawała awans ,bo była tą ku/rwą i tyle w temacie . Ja nie osiągnę sukcesu ,bo wolę mieć 1350zł na rękę ale mam zachowaną godność !

Gość gość
Znam grube kobiety które maja normalnych facetów. Wiem ze większą część życia mam za sobą . Ale ciężko mi się pogodzić z porażką życiową :-(

Gość gość
Młodszy facet będzie dla ciebie odpowiednim partnerem do związku.

Gość miły pan
Jak nie jesteś zadbana, nie potrafisz gotować i nie lubisz sprzątać to marnie widzę Twoją przyszłość.

Gość gość
Do 19:28 to znajdz jeje takiego

Gość gość
Wedlug mnie wiek sie nie liczy jesli stoji sie w miejscu. Trzeba ruszyc naprzod, nie bac sie zmian. Zawsze sa alternatywy i szczesliwe zakonczenia. Zawsze mozna zmienic swoje zycie, prace, znajomych :P Poznac faceta, zmienic podejscie do zycia. Wiek nie ogranicza, to co nas najbardziej ogranicza to nasz swiatopoglad, mysli i emocje.

Gość gość
Jak ona ma znaleść facet jak mieszka w niewielkiej miejscowości.

Gość gość
Jestem na portalach randkowych. Ale nic z tego nie wynika :-( Jestem zadbana sprzątam wokół siebie bo lubię porządek. Choć sprzątania nie lubię. Coś am tez ugotuje. A znam masę zaniedbanych kobiet nie gotują nie sprzątają a mezow mają Nie ma reguły jak widać.

Gość gość
A jaki ten twój facet powinien być?

Gość gość
Ja jestem gruba, nie znoszę gotować i faceta mam

Gość gość
Normalny uczciwy wierny odpowiedzialny lubiący gdzieś wy jechać ale lubiący tez pobyć w domu.zrównoważony nie choleryk. Zadbany.

Gość gość
A romantyków lubisz?

Gość gość
NO wlasnie obniż poprzeczkę , ja swietnie gotuje , sprzątam jestem szczupła mam długie piękne włosy i mam 3 meza .

Gość gość
Odstaw portale randkowe dobrze ci radze. Tam sa same spoleczne odrzutki, zyciowe nieudaczniki i tacy co szukaja skoku w bok.