Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że co 10 Polak w ogóle nie myje zębów, a co 5 myje się raz w tygodniu

Polecane posty

Gość gość

co o tym myślicie ?

Gość gość
Że śmierdzą.

Gość gość
nie dostaję 500+ i nie stać mnie na pastę do zębów

Gość gość
O zębach nie słyszałam, ale to prawdopodobne. O tym, że ludzie się nie myją przekonuję się codziennie, bo mam zdrowy nos. Ciekawa jestem ile osób myje ręce po wyjściu z ubikacji? Pewnie 10% Polaków.

Gość gość
a jak bierzesz do mordy zagrzybionego, ohydnego fajfusa chłopa to jest dobrze, a nie mycie rąk po trzymaniu go to już źle, ale pieprznięte babska

Gość gość
Oj wielu brudasów chodzi po świecie. Najgorszy z typów to ten, co stara się zabić smród potu dezodorantem. Efekt odwrotny od zamierzonego. Ale on jest czyścioch, bo uzywa dezodorantu.

Gość gość
Największymi brudasami są faceci w średnim wieku, tacy już podstarzali. Uważają, że nie mają już dla kogo dbać o siebie. A do tego stają się bardzo leniwi. Wolą pospać, poleżeć przed tv ni zadba o higienę chocby w minimalnym stopniu. Śmierdziuchy

Gość gość
Ja odkryłam po latach, że mój mąż prawie zębów nie myje, czasami tylko szybko przeczyści... Przecież nie będe naruszać czyjejś prywatności podczas higienicznych czynności. Dziwiłam sie wiele lat czemu zęby mi sie sypią mimo, że bardzoo nie dbałam, do czasu aż odkryłam jak mój mąż czyści a raczej prawienie czysci zębów. Od tego czasu całuje go tylko wpoliczek i to okazjonalnie, seksu zero. Rozwodze sie...