Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czemu nie istnieją samotne, bezdzietne kobiety po 30 roku życia

Polecane posty

Gość BSA

Jak kobieta jest po 30 to zawsze jakaś samotna matka, pełno samotnych matek, nie ma żadnej bezdzietnych i wolnych 30 latek, też żeście to zauważyli?

Gość gość
Zależy od srodowiska w jakim się obracasz .

Gość gość
Akurat samotnych, bezdzietnych 30-latek jest sporo. Są to często wykształcone, dobrze sytuowane kobiety, które przerażają mężczyzn swoją zaradnością i niezależnością. Albo tzw. wieczne narzeczone, które były z facetem prawie dziesięć lat i nie doczekały się ślubu. I po 30. zaczynają wszystko od nowa. Ewentualnie są to jakieś zakompleksione szare myszki mieszkające kątem u rodziców, bez życia towarzyskiego. Tak czy inaczej, poznać bezdzietną pannę po 30. nie jest trudno.

Gość gość
Wszystkie zdrowe i fajne dawno zapłodnione. Zostały same odpady niestety.

Gość gość
NIestety istnieją, ale ja nie zamierzam skonczyć jak one choć chwilowo zostałam singielką :)

Gość gość
Ale w większości niestety one zostały same z własnego wyboru bo albo nie próbują nikogo poznać, albo skupiają się głownie na karierze, albo wyborzydzają, albo nie dbają o swoja atrakcyjność... Aczkolwiek sama znam napradwę atrakcyjną singielkę w wieku 30 lat, ktora od kilku lat jest sama i jest stomatologiem, była z kimś kiedyś, ale od tego czasu jest sama... No i to był poniekąd jej wybór bo widzę ,ze adoratorów ma Jest taka grupa kobiet, ktore są ładne, wykształcone i są singielkami, szczgeolnie w wiekszych miastach, no ale to czesto jest pogon za kariera

Gość gość
gość dziś Wszystkie zdrowe i fajne dawno zapłodnione. Zostały same odpady niestety. x Zwłaszcza te po ślubie z wpadki albo kopnięte w doope zapłodnione nastolatki które sie waliły z każdym na imprezach :D Same wymarzone partnerki, roztyte i z rozlazłymi c****ami po porodzie xD

Gość gość
dziecko niestety może tu być pewną przeszkodą bo dla niektorych facetow jest to dodatkowy problem, czy odpowiedzialność... Ale oczywiście można tez kogoś poznać bedac samotna matka, ale jest pewnie trudniej niż rownie atrakcyjnej kobiecie bez dziecka

Gość gość
Taka natura. Atrakcyjne szybko znalazły.

"Czemu nie istnieją samotne, bezdzietne kobiety po 30 roku życia?" x Bo w dniu 30 urodzin ulegają anihilacji. A mówi się, że nie ma głupich pytań...

Gość gość
Ja wyszłam za mąż po 30 stce bo wtedy poczułam się gotowa do tej roli (byłam w związku 9 lat). Więc tuż po 30stce nadal byłam bezdzietną panną :D Btw, ślubu nie było wcześniej bo taka była moja decyzja a narzeczony ją uszanował. Nie wrzucajcie więc czasem wszystkich kobiet w długoletnich związkach do szufladki z napisem 'ślubu to Ty się nie doczekasz bo na pewno chłop Cię zwodzi' :D bo to niekoniecznie tak właśnie musi wyglądać :) A to tak na marginesie. Zgadzam się że jest sporo samotnych kobiet bez dzieci, widzę to zwłaszcza w dużym mieście.

Gość gość
A ja mam 29 lat i nie wiem czy chcę mieć dzieci... Chcę mieć napewno męża, mój kilkuletni zwiazek wlasnie sie rozpadl ( ja odeszłam) i będę szukać kogoś nowego :) Ale nie czuję potrzeby żeby koniecznie miec dzieci, moze byc to dosc duze obciażenie po prostu dla wyglądu i moich planów np. uwielbiam podroze, a dziecko wiadomo, ze jest tu utrudnieniem

Gość gość
Aczkolwiek może zmienie zdanie w ciagu kilku lat, tak do powiedzmy 35 roku zycia mam czas ;) Może mi sie cos odmieni, ale narazie jak patrze na te umeczone matki, co im dzieci ciagle wrzeszcza i na nic nie maja czasu to mi sie odechciewa... Moze sa szczesliwe i kochaja swoje dzieci, ale ja nie wiem jakbym sobie z tym dala rade

Gość gość
W takiej Warszawie to są tysiące trzydziestoletnich kobiet wolnych i bezdzietnych.

Gość gość
we wszystkich dużych miastach jest pełno takich kobiet. Chciałyby za męża jakiegoś lekarza, biznesmena, prawnika, ogólnie mówiąc szukają faceta z dużą kasiorą, a takich jest bardzo mało i ich szanse na zamążpójście są minimalne.

Gość gość
takie jak Maja Ostaszewska w filmie Cialo :)

Gość gość
Halo, ja jestem lekarzem, nikt mnie nie szuka...

Gość gość
ooo

W małych miasteczkach to takich nie ma, są tylko same i wyłącznie samotne matki, co szukają frajerów na utrzymanie ich bachorów. Powinna być ustawa, że samotne matki nie powinne wiązać się z bezdzietnymi facetami, niech szukają samotnych ojców a nie bezdzietnych facetów.

Gość gość
dokladnie 97proc kobiet pow. 30rz to samotne M

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc BSA. Gdzie sie podziewales przez tyle czasu ?

Gość gość
oczywiscie , ze istnieja sama mam tyle lat, dzieci nie mam i mam kilka kolezanek tez wolnych bez dzieci

Gość gość
ale pewnie brzydkie jestescie

Gość gość
a czemu nikt nie napisze o facetach po 30 stce majacych dzieci i szukajacych innej laski????, jest duzo wolnych facetow i duzo zrobilo dziecko jakiejs i sie nim nie zajmuje, zataja prawde o dziecku .. bardzo duzo jest facetow wolnych majacych dzieci ... to ze z dzieckiem nie mieszka tylko zostawilo samotna matke i spuer/dolilo bo sie nie nadaje do niczego taki koles nie znaczy ze nie ma dziecka ... duzo facetow jest zaklamanych , oszustow, faceta bez zobowiazan tez ciezko znalec i bez problemow z glowa, takiego normalnego, porzadnego, nie alkoholika graniczy teraz z cudem:O

Gość gość
bo drwicie szmaty z prawiczkow i szukacie *****czy to macie za swoje

Gość gość
atrakcyjna kobieta zna swoja wartosc i byle go/wnem sie nie zainteresuje, dlatego woli byc sama niz robic za sluzaca jakiemus darmozjadowi dobrzez, ze kobiety zmadrzaly i wiele jest singielek ladnych, ambitnych, zaradnych i skupiaja sie bardziej juz na sobie, swoim zyciu, szczesciu, karierze niz tak jak kiedys na obskakiwaniu cale zycie jakiegos bezuzytecznego samca wiele madrych kobiet wybiera teraz zycie niezalezne rowijajac siebie i korzystajac z zycia niz bycie kura domowa

Gość gość
gość dziś bo drwicie szmaty z prawiczkow i szukacie *****czy to macie za swoje x ty nie jestes porzadnym facetem, bo porzadny mezczyzna szanuje kobiete i nie mowi "szmato", tylko smie/cie tak sie wyrazaja do kobiet, nie dziwie sie ze ciebie zadna nie chce :D

Gość gość
singielka po 30 bez dzieci jest juz tak rpzechodzona ze strach pomylec co miala w swoim repertuarze. Bezwzglednie nalezy taki material przebadac na choroby weneryczne. Ogolnie to nie polecam

Gość gość
no