Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ze mna jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

Nie mam sily

Gość gość
Nie mam sily Jestem z mężem alkoholikiem man przecudna corke .Mecze sie z nim 14 lat . Dawałam raz pozew o rozwód , mieliśmy przerwę rok , miałam kogoś ale Moj pech I zycie kopnęło mnie w d**e. Wróciłam do niego przez pewna sytuację bylo mi go żal .I tak znowu dwa lata.Złożyłam pozew zaniedlugo many sprawe rozwodowa.Ja poznałam kogoś ale on wybrał inna .Nie mam sily chce mi sie plakac .Cale zycie ze wszystkim Sama .Gdyby nie moje dziecko to nie wiem co by bylo .Co ze mną jest nie tak.Jestem naprawde ładna, inteligentna I atrakcyjna kobieta .Czemu zycie tak kopie mnie w tylek.

Gość gość
tsh 3,2 i Fe 7.0 dziffko. jak i low magnesium potasium i calcium szzzmato

Gość gość
Nie smutaj :-(

Gość gość
Rycze jak bóbr

Gość gość
jak się czyta to co i jak napisałaś to nie widać w tobie tej inteligencji. no nie wiem, może ona u ciebie jest jakaś zawoalowana.

Gość T7
Bardzo mi przykro! Nie umiem sie odnalezc w Twojej sytuacji. Sklamalabym,gdybym powiedziala,ze wiem przez co przechodzisz.Ale wiem jak to jest,kiedy wydaje sie,ze juz nie ma wyjscia,ze zawsze bedzie sie obrywalo w doope od zycia,jakby sie uwzielo.Czy masz z kim pobyc, wypic herbate,pojsc na spacer,posiedziec w milczeniu? :)

Gość gość
Mam znajomych. Nie jestem jakimś wyrzutkiem.Ale nie mam sie do kogo przytulic , nie mam wsparcia . Boli mnie to , boje się ze nie jest mi dane , byc szczęśliwa

Gość gość
Wylazła z szamba i wlazła z powrotem hm, a taka ładna inteligentna, szkoda

Gość T7
:) spokojnej nocy. Jutro masz 24 h. Na szczescie.

Gość gość
Piszcie co chcecie .Zycie różnie uklada sie. Wspolczuje .Czasami wszystko idzie na przekor nam .I nie zwracaj uwagi na tych mlotkow. Bedzie dobrze, myśl pozytywnie.