Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruhałem kiedyś przygodnie Magdę Żuk na wakacjach w Mielnie

Polecane posty

Gość gość
frustracja prawiczka

Gość gość
i ja do prawików nic nie mam,tylko cie uświadamiam że to od razu widać po takich postach wlasnie

Gość gość
Jestem najbardziej wyluzowanym uczestnikiem tego wątku. To z was kipi frustracją i jadem. Nie udławcie się, nie chcę was mieć na sumieniu.

Gość gość
Nawet jeśli prawdą jest to co piszesz to z czystej przyzwoitości można wyzbyć się tak wulgarnego języka. Mimo wszystko trzeba zachować się jak człowiek, nie jak nieokrzesane zwierzę,chyba że ty nie posiadasz ludzkich odruchów.

Gość gość
No przecież jestem facetem, a każdy facet to świnia, prawda? Gdybym nie był złym chłopcem i wulgarnym, to Magda by nawet na mnie nie spojrzała, nie mówiąc już o oddaniu mi się w całości.

Gość gość
Specjalnie dla ciebie, mniej wulgarnie: Podczas wakacji w Mielnie kochałem się z Magdaleną Żuk, długo i namiętnie. Lepiej?

Gość gość
Nie wiem ile masz lat młody człowieku,ale myślę że nastolatkiem już nie jesteś i nie przystoi ci tak niski poziom wypowiedzi. Ja natomiast jestem matką dorosłej córki, i nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak bym przeżyła śmierć dziecka plus przeczytanie takiego tekstu jak twój na jej temat. Tobie pewnie przez myśl nie przeszło jak czuje się taka matka której serce pęka po stracie dziecka. Nawet jeśli nie ona sama to przeczyta to znajdą się tak podli ludzie którzy ją na to naprowadza albo co gorsza powiedzą sami co i gdzie przeczytali. Może następnym razem pomyślisz dziesięć razy zanim zabierzesz się za pisanie o innych.

Gość gość
hehehe

Gość gość
ej

Gość gość
up