Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam siły żyć nikt nie wie co mi jest

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc, może miał ktoś podobne objawy i dowiedział się coraz mu dolega.Ja już jestem bezradna miałam bardzo dużo badań mimo to nikt nie wie co mi jest. Badania: doppler żył kończyn dolnych,doppler żył kończyn górnych,usg brzucha, gastroskopia (nadzerkowe zapalenie żołądka, nadkwasota, refluks lecze to jux 3 miesiąc jest lepiej apetyt wrócił) rezonans magnetyczny głowy (wyszły tylko chore zatoki reszta w normie) badanie ogólne krwi (w normie) trzy razy badanie tsh 1,8 ft3 i ft4 w normie badanie robione w marcu badanie z kwietnia tsh 4,5 reszta w normie badanie z maja tsh 3,8 reszta ok, badania kału na pasożyty nie wykryto, wymaz z gardła wszystko ok, echo serca wszystko dobrze tylko EF=80% ponieważ serce bije mi bardzo szybko, badanie na borelioze ok, badanie potasu wapnia magnezu ok, trochę za dużo wapnia, żelazo ok, B12 ok, próby wątrobowe ok, aktualnie mam zapalenie pęcherza ale wcześniej badanie moczu było w normie, posiew również.odrobavzylam sie profilaktycznie, ale to nie to. Moje objawy :ciągle mi zimno,klucie w sercu, bóle kręgosłupa, źle reaguje na ciepło, mam sine i wiecznie zimne dłonie i stopy,obniżona temperaturę 35,5 lub 35, czasami nagle krótkie gorączki ok 38 trwające ok 3 h, szybko drętwieją mi stopy i ręce, mam bardzo sucha skórę, jestem okropnie zmęczona nie mam siły na nic większość czasu spędzam w łóżku a mam 21 lat dużo schudłam 15 kg od stycznia gdy zaczęły się problemy z zoladkiem,bardzo mało wtedy jadłam więc to pewnie wina tego, mam okropnie podkrazone oczy i blada twarz, ciągle mnie coś boli stawy, kości mięśnie, żółty kolor kału (podobno od tabletek zmniejszajacych kwas zoladkowy) często robi mi się nagle słabo i trwa to dosłownie chwilę, bardzo lamliwe paznokcie, wejście po schodach graniczy z cudem, do tego lęki i depresja spowodowana tym że nikt nie potrafi mi powiedzieć co mi dolega, wszyscy zwalaja wszystko na nerwice, a ja czuję że to nie tylko o to chodzi przecież nie mam siły żyć, ciągle mnie coś boli, ciągle słabo, całkowity brak sił i okropne zmęczenie nawet po przespaniu 12 h. Błagam może ktoś coś wie, miał podobnie i dowiem się w końcu co mi jest.. Bo naprawdę dłużej tak żyć nie mogę.

Gość gość
pasozyty moga wyjsc dopiero za 10 razem :D po prostu sie odrobacz, ferrytyne zbadaj, d3 jest bardzo odp. za energie! kw foliowy - niedobor to brak energii. itd. pij duzo wody

Gość gość
To depresja albo wypalenie. Natretne mysli sa zabojcze . Przechodzilam przez to . Dostalas tabletki ? Wyglada na to ze masz obnizony poziom serotoniny . Depresja nie musi sie wykazywac placzem czy czyms podobnym , chroniczne zmeczenie co powoduje inne symptomy. Idz do lekarza psychiatry

Gość gość
...moze hashimoto???

Gość gość
ja mam hashi i caly dzien z********lam jak motorek

Gość gość
Byłam u psychiatry stwierdził że nerwica owszem,ale faktycznie mogę mieć coś jeszcze... Tylko nikt nie wie co,mam dobre życie jestem z niego bardzo zadowolona, wszystko zawsze szło po mojej myśli. Depresję i nerwice złapalam dopiero po miesiącu szukania co mi jest..

Gość gość
Zapraszam na forum Cheops.

Gość gość
mam psiego tasiemca, sile oraz nieleczona angine

Gość gość
A, i natychmiast!!! odstaw IPP - nie masz żadnej nadkwasoty.

Gość gość
Fajnie ze ktoś się podszywa podemnie, przecież to takie zabawne że ktoś w wieku 20 lat czuję się jak by miał umrzeć zaraz. Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęścia i braku chorób,żebyś nigdy nie musiał/a walczyć z czymś czego nazwy nawet nie znasz.

Gość gość
To może być niedoczynność tarczycy z niedoboru jodu. Możesz być niedożywiona dodatkowo ze stresu. mniej prawdopodobne, że to grzyb, Candydoza.

Gość gość
Skąd wiesz że nie mam nadkwasoty? Tak wyszło na gastroskopi,już raz próbowałam nie brać ipp ale odrazu zgaga niesamowita

Gość gość
Czy przy niedoczynności nie powinnam mieć niskiego Tsh?

Gość gość
To jedyne co mi się z twoimi objawami kojarzy.

Gość gość
Bo leki psychotropowe, czy od depresji nic nie dają. Lekarze kłamią, udają a ich leki sa g****o warte. Też tak maiłem jak Ty. Ciagle coś dolega, ciągle coś boli, ciągle coś męczy, tez kłocie w sercu, brak sił na cokolwiek, do tego silne stany lękowe, kołatanie serca , myśli natrętne, natrętne wątpliwości, tez maiłem zimne dłonie i stopy, do tego ciagle się przejmowałem że jestem śmiertelnie chory. Pozniej miałem próbę samobójczą i ledwo mnie odratowali. wylądowałem na OIOM. cudoem uszłem z życiem. Te wszystkie piprzone leki są g****o warte, jedynie co pomagają to na urojenia i omamy które miałem. Tak, na to pomagają, nie mogę zaprzeczyć. Reszta zaburzeń nie jest wyleczalna. Każdy kto choruje psychicznie Ci to powie. Mało kto po lekach się czuje dobrze. Więc dordzy psychiatrzy, słowo dla was- PRZESTAŃCIE UDAWAĆ I OKŁAMYWAĆ CHORYCH PSYCHICZNIE LUDZI- WASZE LEKI SĄ GOWNO WARTE.

Gość gość
moze borelioza???

Gość gość
Masz lekko podwyższone tsh - według norm laboratoryjnych zapewne jest w normie, jednak według najnowszych zaleceń nie powinno przekraczać chyba 1,5 lub 2,0 (już nie pamiętam dokladnie), zwłaszcza w tak młodym wieku. Może to być spowodowane niedoborem jodu. Miałam podobne objawy. Tak, jak pisał ktoś wyżej- zbadaj poziom witaminy D3. Również z jej powodu możesz mieć lekko podwyższone tsh, a ma ona bardzo duży wpływ na poziom naszego ogólnego samopoczucia i energii do życia :)

Gość gość
21:21 lekarze psychiatrzy -p********e się !!!! kłamcy i oszuści.

Gość gość
Robiłam badania na borelioze więc nie to.. Szukam już 3 miesiąc jestem wykończona fizycznie i psychicznie również :(

Gość gość
Aa, warto zbadać też cukier :)

Gość gość
USG tarczycy miałaś? Węzły chłonne miałaś badane?

Gość gość
21:23 Szukaj Boga, rozmyślaj o Słowie Bożym. Każdy umrze więc warto gromadzić skarb w niebie. Jeśli nie jesteś uduchowiona z byle krosteczki zrobisz wielką tragedię. A Pierdzielonym lekarzom oszustom nie wierz. To kłamcy i oszuści. Wielu ludzi się przez nich wykończyło. Oni nawet z prostego zabiegu potrafią spartolić sprawę i cżłowieka do grobu doprowadzić.

Gość gość
Nie niedoczynność tarczycy tylko nadczynność.

Gość gość
poczytaj o Fibromialgi wiem co piszę bo mam ... i to jest baaardzo okropne paskudne choróbsko

Gość gość
Węzły chłonne mam powiększone na szyi usg tarczycy nie miałam

Gość gość
I coś robili z tymi węzłami? Zrób sobie w takim razie.

Gość gość
nic nie zrobili, to tylko "węzły chłonne,pewnie od zatok,krew ok mocz ok prosze isc do domu nie wymyślać"

Gość gość
ogólnie lekarze mnie olewają całkowicie, "ma pani 20 lat! nic pani nie jest" ..przecież w wieku 20 lat się nie choruje..oczywiste.

Gość gość
mnie tak samo odsyłano wypisz sobie wszystkie objawy jakie masz jakie u ciebie występują wszystkie na kartce a potem idź do lekarza z tą kartką nie które możesz sobie poszukać i porównać w necie u mnie była to Fibromialgia

Gość gość
Jak leczysz tą fibromilagie ?