Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam siły żyć nikt nie wie co mi jest

Polecane posty

Gość gość
Sprawdz BMI, NA PEWNO PRZYDA CI SIE NA JAKIS CZAS ANTYDEPRESANT, ZEBYS SIE USPOKOILA, POROZMAWIAJ I O TYM. MoZESZ MIEC TE WAHANIA PULSU PRZez PALENIe-RZUC. Mialas Spirometrie, to bad. objetosci pluc, mozesz zrobic u internisty-czasem tak zaczyna sie rozedma pluc. Mialas zrobiony zwkly rtg klatki piersiowej?

Gość gość
Tak tak miałam spirometrie jest ok, rtg nie miałam,ale wszyscy osłuchowo stwierdzają, że jest czysto, kaszlu wgl nie mam

Gość gość
Jesli znasz ang. to podam Ci adres str. z ktora dasz rade rzucic palenie tak jak ja!

Gość gość
Rtg nie miałam, spirometria okey, lekarze osłuchowo stwierdzili, że z płucami okey, nie kaszle jeżeli to ma jakieś znaczenie

Gość gość
miałam spirometrie wyszła bardzo dobrze, rtg nie, ale lekarze osłuchowo stwierdzili,że jest wszystko ok, nie widzieli podstaw do rtg bo nie kaszle itp itd

Gość gość
Tak znam, mieszkam w Anglii, do Polski przyleciałam, się leczyć bo tam lekarze to kosmos całkowity, mój żołądek leczyli paracetamolem i wmawiali, że symuluje, także jest gorsza służba zdrowia niż w Polsce

Gość gość
A to wiem ;) Nie jedz cukru i stosuj kefir, to chroni przed grzybami. Str. iternetowa jest tylko w j. niemieckim. Mi w odwyku od papierosow bardzo pomogla nicorette i Zyban ;). Dobranoc ;)

Gość gość
gość wczoraj tak wciąż ważę ok 55 kg przy wzroście 170, to ja już chyba zanik mięśni mam bo leżę 3 miesiąc..wychodzę tylko do lekarzy czyli min. 2 razy w tygodniu. & Zostaw lekarzy, pytaj na forum Cheops, pomogli już wielu ludziom.

Gość gość
odmów now/e/na pomp/ejan/ska a tutaj swiadectwo andrzeja dufekk https://gloria.tv/video/d1BKXNdRK4K44SuNj1qDLCuZ3 kup ksiazke marcin zielinski rozpal wiare a będa działy sie cuda czyli nauka jak uzdrawiac a sa ego filmiki na yutube jak uczy jak uzdrawiac moca imienia Jezus

Ja bym obstawiała boreliozę. Byłam na wykładzie na ten temat i objawy , o których piszesz , występowały u osób z boreliozą, którą na swoje nieszczęście dopiero po wielu badaniach wykryli. Jeśli chcesz pomocy, znam specjalistkę , która wyleczyła swoja córkę i od 4 lat pomaga innym w diagnozowaniu i leczeniu. Napisz na mojego mejla: inzynierprzyszlosci@gmail.com

Gość gość
idź do lekarza zrób badania, może się okazać,że masz jakieś niedobory, moja córka tak miała i okazało się,że ma niedobory żelaza... stosuje teraz dicofer junior i czuje się naprawdę dobrze :)

Gość gość
Hashimoto, proste. Zrób przeciwciała, samo TSH to mało. AntyTPO i antyTG.

Gość gość
Zrób kolonoskopię może to od jelit