Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś strony odnośnie Satanizmu duchowego?

Polecane posty

Gość gość
andrzej dufek miał wypadek umarł i był na sadzie bozym gdzie zostało mu pokazane niebo piekło przewaga złych intencji idziesz do piekła nie czynów ale boga nie da sie oszukac dobrymi intencjami ze chce dobrze dla wszytkich ludzi andrzej dufek słyszał kazdego człowieka ktury sie za niego modlił i jak ozył to muwił zwlaszcza kumplom jak sie modlili za niego i tak powstała narodowa pielgrzymka kibiców

Gość gość
I dopowiem tylko jedną BARDZO istotną rzecz - w satanizmie duchowym ( podkreślam , duchowym, nie w tym standardowym ) jest przestawione ,że wiele rzeczy właśnie Bóg zagapił od Szatana, jak różne nazwy itd. Wiec pytanie, czemu akurat wierzyć w to ? Bo rodzina kazała ? Każdy ma wybor. Wierz w co chcesz

Gość gość
tak demony na pewno będą szanować twoje życzenia czy chcesz być opętana teraz czy później

Gość gość
Nie rob błędów ortograficznych chociaż ..

Gość gość
bog zagapił od szatana wiejska idiotka,spływaj z tym tematem

Gość gość
Ja nie mam zamiaru nikogo przekonywać do niczego. Każdy robi co chce i koniec. Bardziej polecałabym słownik ortograficzny bo poziom niektórych wypowiedzi jest niski. Mój post tutaj nie miał zamiaru nikogo do niczego przekonywać a zapytac o dostępne materiały odnośnie właśnie tego nurtu. Miłego dnia

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
no spływaj ,nie będziesz rozpleniać tego g****a

Gość gość
Słownik ortograficzny potrzebny.. "ruznych" serio? Śmieszne Chyba z jakims dzieckiem pisze, i te teksty typu "pindo" Tragedia. Rozmowa na poziomie na kafeterii jest niemożliwa. Miłego dnia

Gość gość
gość dziś dokładnie. Mylisz się, jeśli myślisz, że jesteś silniejsza od demonów czy diabła. Nawet nie wiesz kiedy będziesz tańczyć jak Ci zagrają. Szatan jest aniołem, sto razy bardziej inteligentnym niż człowiek. Tylko z Bogiem człowiek może się czuć przy nich bezpieczny.

Gość gość
pindo nie pisał on tylko ja,

Gość gość
jest niemożliwa ,wypad idiotko

Gość gość
Pytanie brzmi: jak można pomóc demonom tudziez aniolom i jak na tym do diabła zarobić? alleluja apage satan

Gość gość
23:21 Ok, rozumiem ,ale co jeśli faktycznie pogląd jest prawdziwy ? Ja zawsze dowiaduje się dużo w internecie odnośnie religii typu chociażby Islam i dopiero POTEM wyciągam wnioski. Nauki nigdy za wiele, choć nie wierzymy np. Uciekam stad, wszystkiego dobrego

Gość gość
Nie powinnismy być zamknięci na jedno zdanie bo kiedyś może się okazać ze jednak drugie zdanie jest prawdziwe. Dlatego warto filozofować nad wszystkim

Gość gość
To by mi kurde pasowało bo do ludzi mam jakąś koorfa słabość. Ogólnie to moja nakwieksza słabość możliwe że wszystkie inne są jej pochodną

Gość gość
p********a mamona

Gość gość
szatan jest kłamca i nienawidzi ludzi wojna nienawisc chciwosc to jego dzieła według Tertuliana żył w 4 wieku wierzący niezdolny wygnać złego ducha nie zasługuje na miano chrześcijanina ,ale na śmierć kto chodzi w mocy autorytetu jezusa ten jest zdolny do dzieł jakich robił jezus a nawet i większe jak sw patryk z irlandi ktury ozywiał zmarłych i dla tego marcinzielinski uzdrawia ludzi moca imiena jezus

Gość gość
I jeśli ktoś wyzywa kogoś od idiotek bo ten ktoś ma odmienne zdanie - No to to jest już chore :) i to w każdej religii, i w moralności. Nie masz wyrzutów sumienia ze wyzywasz kogoś? Może to wy jestescie pod wplywem, bo niekiedy jestescie gorsi niz potwory

Gość gość
Gdzie w słowie zarobić widzisz słowo mamona ?

Gość gość
23.27 jesteś bardzo miły i masz racje

Gość gość
nie mam,liczy się idea ,na pewnym poziomie jesteśmy wrogami

Gość gość
23:37 a skąd to wiesz ? Ze swojej religii. Jak jedna koleżanka Ci powie ze twój mąż Cie zdradził to jej zaufasz bo to twoja koleżanka powiedziała? I nie sprawdzisz jej tylko ślepo wierzysz ? Nie wierz slepo. Nikt Ci nie każe nic robić ale warto czytać o różnych religiach chociażby z ciekawości. Dobranoc. Pamiętajcie ze karma wraca za każde zło, i to się tyczy wszystkich.

Gość gość
baby sa bardzo durnowate,żegnam

Gość gość
Skąd informacje że szatan jest inteligentny i dlaczego tylko 100 razy bardziej? Skąd pewność że szatan nie został również wymyślony jak i bóg na potrzeby religii i konfrontacji literackiej? Dlaczego niby bóg dał szatanowi tyle inteligencji, a na ziemi stwarza ułomnych i tępych (przykład kafeteria)? Skoro żydowski bóg nie ma na względzie inteligencji to po co dawał ją szatanowi? Po co szatan walczy z bogiem skoro i bóg i szatan chcą tego samego od człowieka - czyli posłuszeństwa? Dlaczego u szatana ma być piekło? Nie rozumiem tego, piekło wymyślili sobie oponenci szatana aby sami czuć się lepsi wyznając swojego boga. Skąd pewność że u szatana jest źle? Może w piekle jest jest jak w przysłowiowym raju, a w boskim raju jest jak w piekle? Przecież według żydowskiego boga tylko cierpienie zbliża do niego - czy to nie świadczy że to właśnie bóg jest piekłem? Oto myślenie boga - cierpienie pochwalać, rozkosze potępiać, a nawet zabijać za to, i gdy człowiek - inteligentny człowiek - ma wybrać pomiędzy nimi to co wybierze?

Gość gość
23:33 bo według satanizmu Bóg nie chce dobra i ogranicza. Jeśli byś był mądry i byś czytał. To byś wiedział i nie zadawał głupich pytań. A czemu nie zmyślone? Bo życie duchowe istnieje i to bez znaczenia w co wierzysz.

Gość gość
następny ,sam się potrudz żeby znaleźć odpowiedz na te wszystkie pytania,zresztą wystarczy poprosić o odpowiedz tylko szczerze z czystym sercem i otwartym umysłem ,z czystym sercem jest największy problem ,

Gość gość
23:33 ale właśnie tak jest, dlatego mówię zeby nie być zaślepionym jedną religia a dowiadywać się o drugiej. Wlasnie ponoc Bóg chce zle dlatego nas ogranicza a ludzie przestają się rozwijać i wiecznie czują winni.

Gość gość
Ponoc zła energia bije i anioły opętuje negatywnie jeśli się za dużo pragnie wolności..

Gość gość
bóg kocha wszystkich nawet szatana i dla tego nie zabrał mu wiedzy ani mocy czytajcie objawienia np fula horak sw pani , faustyna kowalska dzieniczek i nowy marcin zielinski muwi ze bóg dla polski szykuje przebudzenie nie tylko on bedzie uzdrawial ale mnóstwo ludzi będzie uzdrawiało