Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś strony odnośnie Satanizmu duchowego?

Polecane posty

Gość gość
Jepac demony anioły i inne koorfyskrzydlate

Gość gość
satanistko siedzisz w g*****e to siedz ale nie namawiaj innych,odpowiadasz za siebie ale nakłaniając do zła odpowiesz za wszystkich którzy za twoją namową wleżli w g****o

Gość gość
demoniczna suko zamknij ryja

Gość gość
to ty jesteś jedną z tych co pobiły w grupie inną gimnazjalistkę?

Gość miły pan
"W satanizmie duchowym można się kontaktować z demonami, są pomocne itd. " xx czy to te słynne krokodylki czyli energetyczne byty dodające nam charyzmy, siły psychicznej? one wiele zabierają

Gość gość
Ciekawe kto się oblowi na armagedonie oprócz zbrojeniówki? stawiam na okolicznych mieszkańców lasów pól łąk fruwajacych pelzajacych i ukrywających się przed prawem tym czy innym

Gość gość
Czy ja mówię coś o zle ? Nie wolno robić zła. Trzeba być dobrym dla drugiego. I nie myl satanizmu z satanizmem duchowym. Poczytaj bloga a potem gadaj.: glupoty. Bo trzeba być dobrym dla drugiego człowieka a ty wyzywając mnie jesteś bardzo zły;) I jak widzisz, nie namawiam a pytam o strony, inne osoby, nie Was.

Gość gość
Czas wyhodować se łom na twarzy

Gość gość
pieprzysz o kontaktach z demonami,kiedyś przejmie ci ciało nawet nie zorientujesz się kiedy to już nie tylko ty idiotko,nie ma nic za darmo w układach z demonami

Gość gość
i klamliwo psito reklamowłaś kontakty z demonami wyżej więc nie graj teraz niewiniątka

Gość gość
a nie lepiej wybrać boga szatan jest nikim a bóg to stwórca wszystkiego i uzdrawia ludzi Jestem, Który Jestem https://www.youtube.com/watch?v=_j_s12ZGJkc kto odmawia psalm 91 ten jest pod szczególna ochrona boga ze nawet zołnierze nie umierali podczas 2 wojny sw kto odmawiał ten psalm

Gość gość
Reklamowałam? Wspominałam bo mylicie satanizm niewierzących. I kto tu jest zakłamany? Odzywasz się tak do mnie wielka katoliczko? No tak, jak inaczej. Dobre w pysku są. Nie wypisuj do mnie bo nie zadaje się z takimi podłymi ludzmi jak Ty. I z tego co widzę to Ty mogłaś kiedyś kogoś pobić bo słownictwo wszystko na to wskazuje: okropny człowiek. Przykre. Nieważne jakiej jesteś wiary, nie powinno się tak odzywać do drugiego człowieka

Gość gość
a demony mówią do ciebie pięknymi słowami idiotko?

Gość gość
Czym się różni opetanie przez demona od natchnienia duchem bożym? i czym te obydwa różnią się od bezkrytycznej rozpaczliwej wiary w słuszność dogmatów i słowa tych którzy je głoszą?

Gość gość
Jeśli nie Jesteś zainteresowany- nie wchodź tu i sprawa załatwiona I proszę o linki do podobnych stron, właśnie w tej sprawie założyłam temat

Gość gość
Właśnie satanizm duchowy to nie żadne zabijanie ptaków ... mowilam żebyście najpierw przeczytali ten blog który podałam a dopiero potem pisali. W satanizmie duchowym można się kontaktować z demonami, są pomocne itd. TO TWOJE ?

Gość gość
23:05 żebyś wiedziała. I nie idiotko. Widać jaka Jesteś upośledzona skoro nie tolerujesz gdy ktoś ma inne zdanie.

Gość gość
w ogóle nie interesuje mnie katolicyzm nie moje klimaty,tylko TY

Gość gość
Powiem am jedno że szkoda dla siebie. jesteście dekle

Gość gość
Skończmy ten temat. Pytam o strony, jeśli nie jesteś zainteresowany to nie czytaj i opuść stronę . Tyle

Gość gość
to s********j to swoich demonów i ich nie reklamuj tutaj

Gość gość
nie opuszczę ,powiedz czy tamta wklejka była twoja

Gość gość
opentanie demoniczne nie ma sie woli nad ciałem a natchnienie duchem sw to przychodzi ci myśli do głowy np rozwiązanie jakiegoś problemu duch sw nigdy nie opęta człowieka

Gość gość
I mówię tylko o tym ze to coś innego niż zwykły satanizm: jeśli nie wiesz na czym to polega to zerknij sobie tam. Bo jako argumenty podajecie kłamstwa nie związane zupełnie z tym .. dlatego tak reaguje, tyle A róbcie co chcecie.

Gość gość
Właśnie satanizm duchowy to nie żadne zabijanie ptaków ... mowilam żebyście najpierw przeczytali ten blog który podałam a dopiero potem pisali. W satanizmie duchowym można się kontaktować z demonami, są pomocne itd. TO TWOJE ?

Gość gość
Diabeł i tak da Wam kopa na rozpęd jak przestaniecie być mu przydatni. Kochać on nie potrafi. Siebie też nienawidzi. Więc nie wiem czemu ma służyć poddawanie się mu i jednocześnie unicestwienie samego siebie?

Gość gość
To nie jest opętanie demoniczne. Chyba ze sam poprosisz. I nie reklamuje tylko mówię ze jeśli wygadujecie głupoty to fajnie abyście się najpierw dowiedzieli o co w ogóle chodzi w tej religii zamiast wypisywać głupoty . I tyle. I to nie reklamowanie tylko mówienie ze jeśli gadacie fałszywe plotki i kłamstwa to nic dziwnego ze mówię żebyście poczytali .

Gość gość
Jak ktoś jako ryba kto dał wam wolną wolę to chyba tylko dlatego żebyście się wreszcie od niego otpiertolili co mnie nie dziwi bo żal was czytać A co dopiero słuchać i patrzec na takie mameje

Gość gość
23:12 pewnie z bibli? Trzeba najpierw nabyć wiedzy z dwóch religii zanim się oceni. Jak ocenić skoro zna się jedna stronę

Gość gość
tchórzliwa kłamliwo pindo nie chcesz potwierdzić że to twoje