Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bójka z żoną

Polecane posty

Gość gość

W sobote miałem awanture z żoną która przerodziła sie w bójke.Poszła. bezemnie na grila mówiąc że beda same baby .Ok,zrozumiałem.Wróciła narąbana z jakimś leszczem ok.3 nad ranem /odprowadził ją/ w domu skoczyła na mnie z łapami więc dostała lekkiego liścia,siadła na d...i po chwili znowu skoczyła z łapami (dostałem z piąchy w czache,bolało) więc dostała w niucha z otwartej (tym razem poszła jej farba ) jak zobaczyła krew na bluzce wpadła w szał i przywaliła mi rura od odkurzacza w głowe po czym uciekła z domu.Drugi dzień jej nie ma.

Gość gość
Jakiś mientki jesteś, bijesz jak baba :-P Tamten spuści jej wpier/dol porządny to go będzie kochała i w życiu nie zdradzi jak ciebie ;-)

Gość gość
Ale się uśmiałam

Gość gość
Jakbym jej przywalił z buły to bym ją zabił albo uszkodził a chciałem uspokoić. Dzwoniłem do niej dzisiaj i nie odbiera.

Gość gość
Nic dziwnego. Co to za mąż co bije swoją żonę? Żal mi jej.kolejna baba "worek" do bicia? Facet co bije swoją żonę,kobietę nie jest facetem.

Gość gość
To po co skoczyła z łapskami? Nic takiego nie powiedziałem i sama zaczeła.Pewnie ma fagasa bo co innego.

Gość gość
No pewnie że ma, taksówkarz ją odprowadzał? Niech teraz on się o nią troszczy a ty znajdź sobie młodą lojalną :-)

Gość brokeninside87
macie ciekawe pożycie, będzie co wnukom opowiadać;) a w ryj powinieneś dać leszczowi, co się tyka cudzego

Gość gość
Ten jej kolega nie przyszedł pod drzwi do domu tylko ją odprowadził pod klatke i spadówa. Jestem pewny że mnie zdradziła zwłaszcza że ma taki charakter że jak wpadnie jej w oko jakiś facet to owinie go wokół palca Kiedyś jak byliśmy na weselu to tańczyła z innym facetem od szybkich po wolne a ze mną nie chciała.Trzymał jej łapy na tyłku i wtedy też była kłótnia po weselu .

Gość gość
Czu aby na pewno jesteście ludźmi ?

Gość gość
Dzisiaj wysłała mi sms że w sobote zabiera swoje rzeczy a w przyszłym tygodniu składa pozew o rozwód Z MOJEJ WINY ! Idiotka.

Gość gość
Wiedziałem że jest ten drugi na boku bo do rozwodu muszą być poważne przesłanki a nie mała awantura.

Gość gość
nie masz ''czego'' żałować:)

Gość gość
I bardzo dobrze. Kobietom coraz częściej się wydaje, że mają prawo do wszystkiego, więc należało się jej. Klasyczna obrona konieczna, jak ktoś mnie atakuje. Trzeba wbić im trochę rozumu do głowy, szkoda, że normalna rozmowa nie pomaga.