Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz kołbuc Namysłów

Które miasto brzydsze Wrocław czy łódź? Które ma więcej obskurnych kamienic?

Polecane posty

Które miasto brzydsze Wrocław czy łódź? Które ma więcej obskurnych kamienic?

Każdy pisze jaki to Wrocław ach och jaki piękny to ja się pytam czy te osoby co tak piszą (opole to nie dziura ani zadoopie bo opole jest bogatsze niż Wrocław) ja się pytam czy te osoby co tak piszą były kiedyś we Wrocławiu ja bardzo często jestem we Wrocław!u

Gość Moje nazwisko to kołbuc
To znowu ja autor tego tematu jak pisałem powyżej ja często jestem we Wrocławiu dzisiaj też jadę do Wrocławia ja do Wrocławia mam 75 km czyli godzinę drogi

To znowu ja autor tego tematu ja często jestem we Wrocławiu Ps Wrocław nie jest piękny wiem bo często jestem we Wrocławiu Wrocław i łódź mają najwięcej kamienic w Polsce łódź i Wrocław to miasta gdzie większość tych dwóch miast to są kwartały kamienic nie wiem tylko czy Wrocław czy łódź mają więcej kamienic oba miasta to miasta kamienic dlatego pytam we Wrocławiu są setki jak nie tysiące obskurnych obdrapanych kamienic gdzie tynki i balkony odpadają i strach koło nich przechodzić jest nieład architektoniczny nie ma gdzie zaparkować w tych kamienicach jest pełno meneli w niektórych nie ma okiem a niektóre są opuszczone we Wrocławiu jest tysiące obskurnych obdrapanych kamienic w Łodzi jest podobnie w Łodzi też są tysiące obskurnych obdrapanych kamienic gdzie również tynki odpadają i strach koło nich przechodzić więc pytam które z tych miast jest brzydsze?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up